עבור לתוכן

לגבי כרטיס 8800GT איזה לקנות?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן מחשב חדש עם מעבד Q9450,לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L

ואני גם עומד לקנות מסך DELL 2007WFP עם רזולוציה של 1680X1050 (אני תמיד משתמש ברזולוציה הטבעית של מסך LCD)

אז המליצו לי על הכרטיס 8800GT,

והרבה חברות מייצרות אותו - איזה חברה הכי כדאית?

בינתיים לקחתי את ג'יגהבייט כי היא הכי זולה וגם הוא מגיע אצלה עם קירור של ZALMAN ובבדיקות טמפרטורה שאחד מהאתרים עשה לו,

אז בחלק הכי חם שלו הוא הגיע לטמפרטורה של 48 מעלות.

איזה חברה כדאי לי לקחת?וכדאי לי לקנות קירור נוסף לכרטיס?

ואני חייב לציין: אני לא מתכנן OC!

תודה רבה.

• תגובות 42
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה שכבר קנית נשמע אחלה, ה-VNF-200 הוא קירור מעולה

אלה אם...

קנית את העליון שם, או את התחתון?

http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2720

אממ עדיין לא קניתי,כשאני אומר "לקחתי" כלומר אחרי השוואה ארוכה מאוד רשמתי את השם של הדגם על נייר ועוד שבועיים אני עומד לקנות הכל(הכל פתוח לשינויים שלא תחשוב אחרת כמובן)

אממ VNF-200 זה הקירור שמגיע עם הכרטיס?

לגבי איזה מהTYPEים לקחתי,אממ לא ידעתי שיש 2 סוגים,אני חיפשתי בזאפ את הזולים והתחלתי לבדוק אותם(זולים = מחיר בין 1000 ל 1150)

איזה TYPE כדאי לי לקחת?

ואני בכלל צריך קירור נוסף לקירור שמגיע עם הכרטיס?(שוב,אני לא מתכנן OC).

פורסם

http://www.skypc.co.il/pl_product~CGNX-G882DDC~8~0.htm

מחיר טוב וקירור מיוחד. חברה קטנה יחסית (למרות שהיא בשוק הרבה שנים), אחריות ל 3 שנים, לא רואה סיבה למה לקנות את ה GIGABYTE שיקר יותר.

פורסם
  • מחבר

אממ אולי אני אקנה אותה.....

איך הקירור שלה לעומת זה של הג'יגהבייט?

פורסם

הקירור של ה GIGABYTE הוא של ZALMAN.

הקירור של CLUB3D הוא של ZEROtherm שגם היא חברה טובה אבל יש להם 3 דגמים עם העיצוב הזה (הבדלים קטנים בין הדגמים), בכללי כולם קיבלו ביקורות טובות.

פורסם
  • מחבר

הקירור של ה GIGABYTE הוא של ZALMAN.

הקירור של CLUB3D הוא של ZEROtherm שגם היא חברה טובה אבל יש להם 3 דגמים עם העיצוב הזה (הבדלים קטנים בין הדגמים), בכללי כולם קיבלו ביקורות טובות.

מהי הטמפרטורה הממולצת לכרטיסים?

אני מנסה למצוא את הטמפרטורות של הCLUB3D אבל לא הצלחתי,אתה יודע אולי מהם הטמפרטורות?

פורסם

אני קניתי לפני שבועיים את אה GIGABYTE 8800GT TURBO FORCE EDITION ZALMAN COOLING...

אני כרגע עם הכרטיס והוא בטמפרטורה במנוחה על 40-42 אגב אני כרגע מנסה לעשות OC בעיקרון הצלחתי לעלות ממש קצת ואז נתקעתי אני לא יודע מה לעשות

פעם ראשונה שאני עושה OC.....

העלתי את ה Core Clock מ 700 הצלחתי לעלות ל 746 ב RIVA TUNER ואם אני מעלה בעוד טיפה ממש קצת בעוד איזה 5MHZ הוא אומר לי בעייה אחרי שאני מריץ את הסירטו הראשון ב 3dMARK 06.....

העלתי את ההודעה שהוא רושם לי... אגב אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי לעשות OC לכרטיס מסך אני ישמח מאוד.....

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אממ,

בדקו כרטיס אחד Gigabyte וכרטיס שני Innoision ושתיהם 8800GT.

לאחד הכרטיסים היה לוח אם ישן,ומעבד דואל קור של 2.66GHz

לכרטיס השני היה לוח אם חדש,מעבד קוואד קור 2.66GHz Q6600

הכרטיס השני השיג במבחן 21 FPS והראשון 19.81 FPS,

עד כמה המעבד משפיע על החישוב?הוא משפיע ממש על המהירות?

פורסם

בדקתי שוב והאחריות על ה CLUB3D היא שנתיים ולא 3. זה גם מספיק אבל בכל זאת חבל שהם לא הוסיפו עוד שנה.

עם כרטיסים כאלה בדרך כלל מגיעים ל 80-90 מעלות בקיץ עם הקירור הרגיל שלהם, הגופי קירור הטובים יותר ישמרו את הכרטיס מתחת ל 75 מעלות בקיץ (בדרך כלל לא כדאי לעבור את ה 85 מעלות) וגם הרבה יותר שקטים מהקירור הרגיל (נתוני הרעש של 2 גופי הקירור דומים).

אני יודע שזה נשמע מאוד חם אבל ככה זה עם כרטיסי מסך :P

יכול להיות שהמעבד הוא זה שעשה את ההבדל, בחלק מהמשחקים (כמו CRYSIS או SC) המעבד והזיכרון משפיעים. בכל מקרה ההבדלים בין החברות בדרך כלל קטנים מאוד, במקרה של כרטיסים שעברו OC ההבדל יכול להגיע ל 5FPS ויותר במקרה שהכרטיסים באותה מהירות יכולה להיות חריגה של כ 1FPS (לא כזה משנה).

ל anikaki12:

לא נהוג להידחף לנושא עם שאלות, זה מפריע לסדר. זה בערך מה שכולם הגיעו עם הכרטיס הזה.

פורסם

לפותח האשכול סליחה שהיתפרצתי לאשכול אבל רציתי שהוא ידע גם פחות או יותר עד איפה אני אישית הגעתי ל OC איתו כי יכול להיות שכרטיסים אחרים יכולים יותר אני לא יודע ממש...

ואגב הכרטיס מסך שאני קניתי ה גיגב'יט 8800GT TURBO FORCE EDITION ZALMAN COOLING TYPE B הוא עם הגירסא של הקירור עם הצלעות קירור מוזהבים.... אגב קניתי את הכרטיס ב SKYPC ככה שזה מה שאתה תקבל בדיוק.. ואם תשאל אותם עם זה עם קירור של ZALMAN הם יגידו לך של GIGABYTE אבל במקור הם צודקים זה גיג'בהיט ו ZALMAN VF830. לא יודע איך להסביר את זה....

לבחור שרשם למעלה מעלי פה אני אשמח אם תוכל לעזור לי בפרטי בקשר ל OC לכרטיס מסך, תודה רבה.

פורסם

נדמה לי שהזלמן יותר טוב מהקירור של TwinTech, ונדמה לי גם שה-VNF200 טוב יותר מה-VF830, כלומר עדיף ה-TYPE B.

פורסם

טעות בדברייך ידידי... ה VF830 יותר טוב והוא TYPE B....

ה VNF200 פחות טוב מה VF830 והוא TYPE A

אגב ב SKYPC מקבלים את אה TYPE B ( ז"א VF830 )

פורסם

כמו שאמרו בנושאים קודמים. גם לדעתי יותר כדאי כרטיס מחברה שקיימת כמה שנים כמו CLUB3D מאשר כרטיס של חברה קטנה וחדשה כמו Twintech גם אם האחריות קצרה בשנה.

ה ZEROtherm וה ZALMAN VF900 באותה רמה (בערך).

לפי מה שאני זוכר ה VF830 טוב יותר משנייהם אבל אני אישית לא אוהב כל כך את הכרטיסי מסך של GIGABYTE, לדעתי אם קונים כרטיס עם באנדל אפסי לפחות שהמחיר יהיה זול יותר משל חברות אחרות. במחיר של ה GIGABYTE יש גם כרטיס של LEADTEK שמגיע עם ה VF830 אבל ניראה לי שאין אותו במלאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים