פורסם 2008 באפריל 317 שנים שלום,משום מה המחשב שלי נהיה איטי מהרגיל(מפרט המחשב מימין), לפעמים נתקע ולא מגיב, ואפילו מגיע למצבים שאני מקבל blue screens.ניסיתי לנתח את קובץ ה mindump אבל אני לא מצליח.. יש לי בעיה עם התוכנה של הניתוח.אודה למי שיוכל לנתח לי את קובץ ה minidump ולהגיד לי מה הבעיה הספציפית שלי.קובץ ה mindump:http://www.fileflyer.com/view/htRx9Bj
פורסם 2008 באפריל 317 שנים אני יודע שקיימת בעיה עם הלוח אם והזכרונות שלך אבל אני לא מבין בזה אז תשאל מישהו אחר
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר אני יודע שקיימת בעיה עם הלוח אם והזכרונות שלך אבל אני לא מבין בזה אז תשאל מישהו אחרהצלחת להבין את זה מהניתוח של הקובץ?[br]פורסם בתאריך: 4.04.2008 בשעה 09:10:01ניסית לפרק את הזכרונות ולהרכיב מחדש..?או להחליף את המקומות שלהם?האמת שלא ניסיתי אבל אם אני אנסה, איך בדיוק זה יעזור?
פורסם 2008 באפריל 417 שנים בקשר לאיטיות :1) ניקוי הארד דיסק2) איחוי 3) סריקה של וירוסים ורוגלות4) תבדוק מצב אבק במחשב מסך כחול : תנתח את הקובץ DUMP עם הדיבאגר , תשים לב לכך שתצטרך לציין את מיקום הסימנים ותראה איפה הבעיה ...כדי להיות בטוח , תבדוק את הזיכרונות שלך כל אחד בנפרד בתוכנת MEMTEST
פורסם 2008 באפריל 417 שנים לגבי המסכים הכחולים ולפי ה DUMP ישנה בעייה בקובץ ipnat.sys תנסה לעשות את הפעולה הבאה:Start>Run>sfc /scannowלגבי האיטיות:תבדוק אם אנטי וירוס שהחתימות שלו מעודכנות,אם זה עדיין לא עוזר תעלה עוד Dump כדי שנבדוק האם הבעייה היא חומרתית
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר לגבי המסכים הכחולים ולפי ה DUMP ישנה בעייה בקובץ ipnat.sys תנסה לעשות את הפעולה הבאה:Start>Run>sfc /scannowלגבי האיטיות:תבדוק אם אנטי וירוס שהחתימות שלו מעודכנות,אם זה עדיין לא עוזר תעלה עוד Dump כדי שנבדוק האם הבעייה היא חומרתיתאחי איזה עוד קובץ dump אני צריך להעלות? הקובץ היחידי שראיתי בתיקייה C:\WINDOWS\Minidump זה מה שהעליתי
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר אז תעשה את מה שהצעתי מקודםעשיתי את הבדיקה של sfc/ scannow אבל הוא לא מצא לי שום בעיה... איזו עוד סיבה יכול להיות לבעיה?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים עשיתי את הבדיקה של sfc/ scannow אבל הוא לא מצא לי שום בעיה... איזו עוד סיבה יכול להיות לבעיה?זה אמור לתקן קבצי מערכת פגומים כגון ipnat.sys שהוא קובץ מערכת, בבדיקה זה היה אמור לבקש את הדיסק המקורי של ה Windows.כמו כן האם יש שינוי מבחינת מסכים כחולים או Restart?
פורסם 2008 באפריל 517 שנים על חלק מקבצי המערכת יש שחזור אוטומטי, תנסה לעשות לקובץ rename ולראות אם המערכת יוצרת אותו מחדש.
פורסם 2008 באפריל 517 שנים צריך להדגיש שמה שמצע Vatos זה כמובן לאחר שהפקודה שעשית לא עזרה ועדיין מופיעים מסכים כחולים / הפעלה מחדש של המחשב
פורסם 2008 באפריל 517 שנים מחבר זה אמור לתקן קבצי מערכת פגומים כגון ipnat.sys שהוא קובץ מערכת, בבדיקה זה היה אמור לבקש את הדיסק המקורי של ה Windows.כמו כן האם יש שינוי מבחינת מסכים כחולים או Restart?בעיקרון המחשב די יציב עכשיו אפשר להגיד, אבל עדיין אני לא רואה שהמחשב מתפקד כמו שהוא צריך לפי המפרט שלו, אני בטוח ב בכמעט 90% שהבעיה שיש לי היא בעיה של חומרה כי כבר פירמטתי את המחשב פעמיים וגם אחרי הפירמוטים המחשב עדיין היה עושה בעיות...איך לדעתכם אני יכול לדעת בוודאות מה הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.