פורסם 2008 באפריל 317 שנים שלוםאני מחפש משחק סימולטור טיסה שעובד עם ג'ויסטיק מיוחד לטיסה (המוט הזה) שיעבוד על מחשב דול קור עם זכרון גיגה אבל כ"מ מובנה דיי חלש.אני מדבר על משחק בסגנון Microsoft Flight Simulator X. אודה לכם אם תעזרו לי למצוא תחליף לMicrosoft Flight Simulator X שיעבוד על המחשב החלש יחסית או אולי לדעתכם הMicrosoft Flight Simulator X כן עובד על מחשבים חלשים?!תודה.
פורסם 2008 באפריל 317 שנים הבעיה היא הכרטיס מסך ואולי הזיכרון קצתאם אתה באמת משקיע כל כך הרבה בג'וייסטיק ודברים נלווים אין סיבה לא להשקיע לפחות במינימום של המינימום מבחינת החומרה הפנימיתאתה יכול לנסות את FS2004 אבל לא לפני שתשיג כרטיס מסך נורמלי
פורסם 2008 באפריל 417 שנים כמו שנאמר, תנסה למצוא גרסה ישנה של Flight Simulator.וגם זה כנראה לא ירוץ מדהים אם הכרטיס מסך כזה חלש.
פורסם 2008 באפריל 417 שנים מחבר לפי מה שאתם אומרים-אין שום כ"מ מובנה כיום שיכול להריץ כל סימולטור טוב?!
פורסם 2008 באפריל 417 שנים אני לא בטוח לגבי זה... אולי אחד יותר ישן מ2004 על הגדרות נמוכות או משהו דומה...
פורסם 2008 באפריל 417 שנים יש את X-Plane, אני בספק אם הוא ירוץ נורמלי על כ"מ אונבורד, למעשה אני חושב שעדיף שתתחיל לבדוק אפיקי שידרוג למחשבאחרת לא תהנה בכלל משום מדמה טיסה נורמלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.