פורסם 2008 באפריל 317 שנים יש לי רשת אלחוטית כאשר 2 מחשבים מחוברים בכבל ואחד אלחוטי.אני מנסה להתחבר ממחשב אחד שמחובר לראוטר בכבל לזה שמחובר באלחוטי עם ה-Radmin Viewer 3.לצורך זה התקנתי בשני המחשבים Radmin Viewer 3 (זה שאני מנסה לשלוט עליו הוא ויסטה 32 וזה שאני מנסה לשלוט ממנו הוא XP PRO).פתחתי לשני המחשבים בראוטר את הפורט שמוגדר בתוכנה .במחשב שאני מנסה לשלוט עליו מסומן ב-V האופציה של FULL CONTROL ועדיין אני לא מצליח להשתלט עליו וגם איפשרתי לו בפיירוואל של הוונדוס את התוכנה Radmin Viewer 3.אני פשוט נותן את הכתובת הפנימית וזה לא נכנס לי (לכל מחשב מוגדרת כתובת פנימית).
פורסם 2008 באפריל 317 שנים לא צריך לבצע הפניית פורטים כאשר מדבור ברשת פנימית של הראוטר.יש פינג בין המחשבים?
פורסם 2008 באפריל 317 שנים במחשב השני תוכנת הclient עובדת ונמצאת במצב האזנה? אני פשוט מכיר את זה טוב מtight vnc שאני מפעיל אצלי בבית.
פורסם 2008 באפריל 317 שנים מחבר מה ז"א תוכנת ה-Client ?אני פשוט התקנתי את התוכנה ב-2 המחשבים ובמחשב שאני רוצה להשתלט עליו אני משאיר את התוכנה פתוחה כמובן.האם אני צריך להתקין עוד איזה משהו ?
פורסם 2008 באפריל 317 שנים עכשיו נפל לי האסימון! התקנת תוכנת קליינט בשני המחשבים אתה צריך להתקין תוכנת שרת במחשב שאתה רוצה להתחבר אליו. http://www.radmin.com/products/radmin/rserver.php
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.