פורסם 2008 באפריל 517 שנים נסה להגדיר במדוייק מה אתה רוצה להשיג בכך שאתה מבודד את המחשבים (הגנה/נוחיות) ונוכל לכוון אותך בצורה טובה יותר
פורסם 2008 באפריל 617 שנים מחבר אוקי אנשים.קודם כל תודה על התגובות! כל הכבוד לכם על הרצון לעזור.שנית:אני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין 3 מחשבים שנמצאים ברשת מקומים גדולה יותר המכילה מחשבים.אני רוצה רק שיתוף בינהם למטרת נוחות וזהו. זה פשוט משרד שמרכז כמה מקצועות ואני לא רוצה שבעל תפקיד X יכנס לכונן של תפקיד Y.מקווה שהייתי יותר ברור.תודה!
פורסם 2008 באפריל 617 שנים גם כל המחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה/רשת אפשר לעשות הגבלה של משתמשים לפי הרשאות לאותו משאב משותף ברשת כמו תקייה למשל.בכל מערכת הפעלה (מבוססת NT) כמו חלונות 2000 ומעלה יש את זה.
פורסם 2008 באפריל 617 שנים אם כך מספיק להגדיר קבוצת עבודה שונה לכל קבוצה. Control Panel->System->Computer Name->Change
פורסם 2008 באפריל 717 שנים מחבר ואיך עושים את זה?ד.א. אני רוצה גם למנוע משאר חברי הרשת הגדולה להדפיס מהמדפדת שלי. רק המורשים בלבד יוכלו. כלומר רק אלה שברשת הקטנה.
פורסם 2008 באפריל 817 שנים ד.א. אני רוצה גם למנוע משאר חברי הרשת הגדולה להדפיס מהמדפדת שלי. רק המורשים בלבד יוכלו. כלומר רק אלה שברשת הקטנה.ברגע שאין שיתוף קבצים בד"כ גם אין שיתוף מדפסות...
פורסם 2008 באפריל 817 שנים באופן כללי, אתה מתאר צורך ב-switch עם שני vlanים. כל vlan שייך לקבוצה אחרת. את שני ה-vlanים מחברים ל-firewall וקובעים ב-firewall מה כל קבוצה יכולה לעשות. זה הפיתרון הפשוט אולם גם יקר , כמה אלפי שקלים.פתרון עם ציוד יקר - catalyst 2924 + sbox525Pפתרון עם ציוד יותר זול - linksys managed switch + fortigate 50Bאני בטוח שניתן לעשות את זה בקומבינה אבל התחזוקה של זה מגעילה.לגבי ביצוע ע"י יצירת שני subnet - אפשרי. רק אם הנתב תומך ב-secondary (שני כתובות IP על אותו רשת) אבל לא מאובטח (משתמש הקצה יכול להחליף IP ו"לפרוץ" לרשת השניה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.