עבור לתוכן

שלום לכל חברי הפורום המעולה הזה!התלבטות קצרה לגבי מספר דברים ,מקווה שתוכלו לעזור

Featured Replies

פורסם

מה עדיף?

1. לוח אם של gigabyte או asus

2.על איזה כרטיס מסך עדיף שהשבב יישב -שוב אני יודע ש gigabyte היא מארחת פופולרית

3. מה עדיף 2 giga זיכרון DDR2 או 1 DDR3 giga

4. האם עדיף dual core 2 מהדגם המתקדם יותר או quad מהדגם הסטנדרטי?

ואם אפשר להגניב שאלות שלא כל כך קשורות לפורום,אבל אם הגזמתי אז פשוט אל תענו,לא רוצה להרגיז אף אחד חלילה :bash:

6.איזה חברה אתם מעדיפים לדיסק הקשיח שלכם

7. איזה אנטי וירוס

8.ואיזה חנות מחשבים?ksp ?והאם ivory כל כך נוראים כמו שאומרים?

המון המון תודה לכל מי שעונה ולו רק על חלק מהשאלות, אלו שאלו שתמיד מציקות ואף פעם לא קיבלתי תשובה לעניין

ושוב ,אחלא פורום!

תודה לכל העונים

יהונתנוש

פורסם

1. בלוחות HIGH-END אני חושב שאסוס עדיפים על הגיגהבייטים, אבל בלוחות MID-END זה תלוי מאוד בדגמים שאתה מדבר עליהם.

2. יש הרבה יצרניות טובות לכרטיסי מסך, BFG, SAPPHIRE, ASUS

3. בנפחים כל כך נמוכים 2 גיגה יהיה עדיף בהרבה.

4. תלוי בשימוש, תבדוק בנצ'מרקים בגוגל ותראה בין 2 הדגמים הספציפים שאתה מתלבט בינהם מי לוקח מתי ומה נוגע לשימושים שלך יותר.

5. שתכתוב אני אענה :S

6. העדפה אישית שלי סיגייט וסמסונג למרות שגם היטאצי מתקבל על הדעת.

7. נוד32

8. אני מעדיף להשקיע קצת יותר ולקנות מחנות אמינה מאשר לחסוך 300 שקל שגם ככה אני לא אזכור אותם עוד כמה ימים\חודשים ולהדפק כשאני באמת צריך אחריות.

פורסם

ברוך הבא לפורומים!

3. אתה מוזמן לקרוא את הכתבה באתר (כאן) ולראות שההבדלי ביצועים כמעט לא קיימים עדין בין DDR2 ל DDR3 בגלל התזמונים הגבוהים יחסית שהDDR3 מגיע כרגע איתם, חבל לשלם פי שלוש על אותו נפח (אולי יותר או פחות, לא מעודכן לגבי מחירים) על משהו שלא מציג שיפור ניכר.

הנה הסבר מאוד יפה על -למה אין הבדלי ביצועים: מהכתבה "DDR3 - נכנסים להילוך גבוה" פה באתר.

לשם המחשת נושא התזמונים ניתן לראות בטבלה הבאה השוואה בין משך ההשהיה עבור מספר מהירויות זיכרון נפוצות. מהירות הזיכרון מצויינת בשלושה אופנים שונים לשם הנוחות. בטבלה מצוין משך הזמן בננו-שניות עבור ההשהיות המקובלות של ה-CAS' date=' אם כי היא נכונה גם עבור התזמונים האחרים היות וכולם נקובים במספר מחזורי שעון. אם נעקוב לדוגמה אחר התאים בטבלה המסומנים בורוד נראה כי תזמון של CAS4 בזיכרון DDR-800 השקול ל-10 ננו-שניות זהה לתזמון של CAS10 בזיכרון DDR-2000 אשר יניב אף הוא השהיה של 10 ננו-שניות.

כדי להבין כיצד הגיעו לערכים אלה ניקח לדוגמא את CAS4 עבור DDR-800. זהו זיכרון מסוג DDR2 הפועל במהירות 800MHz. תדר הבסיס של הזיכרון הוא 400MHz. כל מחזור שעון במהירות זו אורך 2.5 ננו-שניות ולכן 4 מחזורי שעון ימשכו 10 ננו-שניות.[/quote']

latencies2.png

6. אני מעדיף את היטאצ'י, ולא יקנה יותר WD בגלל ניסיון רע איתם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים