עבור לתוכן

ראוטר אלחוטי Asus AM 604g - בעיית טווח + בעית נוספת

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים קיבלתי מבזק ראוטר אלחוטי Asus AM 604g.

התקנתי את הראוטר והגדרתי את הרשת, הכל טוב ויפה חוץ מ...

לרשת מחוברים כרגע שני מחשבים. אחד נייח המחובר עם חוט לראוטר. השני נייד ומתחבר בצורה אלחוטית.

הבעיה היא כאשר אני מתרחק עם המחשב הנייד מהראוטר לדוגמא, אני חושב בסלון כשמה שמפריד בין הראוטר למחשב זו דלת ו 7-8 מטר,

הקליטה של הרשת יורדת בצורה משמעותית (Low - Very Low) והגלישה באינטרנט הופכת להיות איטית נורא.

רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזו כי לא נראה לי הגיוני שמעבר לטווח של דלת וכמה מטרים בודדים הקליטה יורדת בצורה כל כך משמעותית.

לבעיה הנוספת.

במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ושיתפתי בו את כונן C. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן C ברשת דרך המחשב הנייח אני מקבל את ההודעה הבאה:

Suntek-Pc is not accessible. you migh not have premission to use this network resource.

access is denied.

איך אני פותר את זה ומאפשר גישה דרך המחשב השני? (כאשר אני מנסה להכיס ל Public folder הוא נכנס בלי בעיה.)

תודה על התשובות.

פורסם

שידור אלחוטי תלוי בהרבה מאוד גורמים והרבה רכיבים יכולים ליצור הפרעות אלקטרו-מגנטיות

זה לא תמיד עניין של מרחק אלא מה שיש בדרך בין הנתב למחשב.

אתה יכול לנסות לשנות לו את ערוץ השידור האלחוטי ל11 ולראות אם יש טלויזיות/טלפונים אלחוטיים/מיקרוגלים וכד' בדרך או לשנות את המיקום שלו בכלל.

בויסטה השיתוף הוא קצת יותר מורכב מXP אתה צריך להגדיר ב network and ashring center שהל יהיה מאושר ופתוח אם יש לך בעיות של הרשאה וגישה.

פורסם
  • מחבר

שידור אלחוטי תלוי בהרבה מאוד גורמים והרבה רכיבים יכולים ליצור הפרעות אלקטרו-מגנטיות

זה לא תמיד עניין של מרחק אלא מה שיש בדרך בין הנתב למחשב.

אתה יכול לנסות לשנות לו את ערוץ השידור האלחוטי ל11 ולראות אם יש טלויזיות/טלפונים אלחוטיים/מיקרוגלים וכד' בדרך או לשנות את המיקום שלו בכלל.

בויסטה השיתוף הוא קצת יותר מורכב מXP אתה צריך להגדיר ב network and ashring center שהל יהיה מאושר ופתוח אם יש לך בעיות של הרשאה וגישה.

אתה יכול לפרט טיפה? איך אני עושה את זה?

ב network and sharing center כל מסומן על ON חוץ מ Password Protection וכונן C משותף.

פורסם

תכנס לממשק שלו

מצד שמלא יש לך תפריט:

wireless

basic settings

channel

עד כמה שאני זוכר הוא מגיע עם 11 כברירת מחדל אבל שום דבר לא בטוח עד שלא בודקים ;)

יש הרבה בעיות של שיתוף בויסטה תריץ חיפוש בגוגל ותוכל למצוא גם לא קצת פתרונות לכל בעיה ובעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים