עבור לתוכן

איך הנתב האלחוטי NetGear WGR614???

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לדעת איך הנתב האלחוטי מדגם: NetGear WGR614 והאם יעבוד לי גם עם בזק וגם עם הכבלים?

פורסם

הנתב הזה הוא טוב מאוד, אבל הוא לא באמת תומך בכבלים ותוכל להשתמש בו רק עם חיבור ללא חייגן או בPPTP בשיטה העקומה (אאל"ט).

באזור המחירים שלו אפשר למצוא את ה3CRWER100-75 של 3COM ואת הBR6204WG של אדימקס.

ה3COM לדעתי יותר חזק, אבל גם לו יש בעיות בדגמים מסויימים מול הכבלים.

האדימקס יותר חלש אבל תומך בחיבור לכבלים בצורה מושלמת.

שניהם תוכל למצוא באזור ה200+- שקל ובשביל רשת ביתית בסיסית אין יותר טוב במחירים האלו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המפורטת.

יש לי את אותה שאלה לגבי נתב אחר: D-Link DI-524

ולדעתך מה עדיף: BR-620WG של אדימקס או D-Link DI-524, בהנחה שאת שניהם אני מתכוון לקנות יד שנייה בסביבות ה-100 שקל ואפילו האדימקס בקצת יותר זול.

פורסם

לי יש את ה NETGEAR ואני מרוצה, לא מפריע לי שאני מחובר בדרך עקומה.

ה BR-620WG עדיף על ה D LINK.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת גרך עקומה?

בסופו של דבר מה עדיף מבין שלושתם כאשר כולם פחות הוא יותר אותו מחיר, אבל האדימקס הכי זול.

פורסם

אני אישית עובד עם ה3COM וממליץ עליו בכללית, אבל אם אתה ממש לא יודע להתעסק עם הדברים האלו אז תלך על האדימקס. יש להם תמיכה חינם מהיבואן והם עובדים הכי טוב מול הכבלים.

בכל מקרה לא הייתי ממליץ על ה.D-LINK

פורסם
  • מחבר

לי אישית יש ADSL כרגע ולכן אני צריך אחד שיעבוד טוב עם ADSL, אבל הייתי רוצה לקנות אחד שיהיה לו היכולות לעבוד בכבלים אם וכאשר אני יחליט לעבור.

ואז??? עדיין מומלץ על EDIMAX???

[br]פורסם בתאריך: 5.04.2008 בשעה 17:25:08

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי יד שניה.

מצאתי נתב של 3COM מדגם officeconnect 3crwe53172 במחיר של 120 שקל.

רציתי לדעת איך הנתב הזה ועד כמה הוא מומלץ???

פורסם

אני אישית עובד עם ה3COM וממליץ עליו בכללית, אבל אם אתה ממש לא יודע להתעסק עם הדברים האלו אז תלך על האדימקס. יש להם תמיכה חינם מהיבואן והם עובדים הכי טוב מול הכבלים.

בכל מקרה לא הייתי ממליץ על ה.D-LINK

כולם עובדים מצויין בADSL

פורסם

אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי יד שניה.

מצאתי נתב של 3COM מדגם officeconnect 3crwe53172 במחיר של 120 שקל.

רציתי לדעת איך הנתב הזה ועד כמה הוא מומלץ???

הנתב הזה הוא נתב טוב ובגרסאת קושחה המעודכנת שלו תומך בחיבור לכבלים באופן מושלם, אבל....

אני לא הייתי קונה נתב יד שניה שתי סיבות:

א. לנתבים יש לרוב אורך חיים מוגבל ואחרי שנתיים שלוש בדר"כ מתחילים להתעייף ו/או להתקלקל. לקנות נתב כזה זה לקנות חתול בשק, אתה לא באמת יודע מה תקבל גם אם אתה מכיר את מי שמוכר לך אותו והוא נשבע שאין בעיות. יכול להיות שהוא יפסיק לעבוד לך אחרי חודש.

ב. במחיר הזה אתה יכול כבר להשלים ל200 שקל ולקבל נתב חדש עם אחריות.

בנוסף, כל הדגמים (כולל הנ"ל) יתמכו לך בלפטופ וכולם עובדים בתקן 802.11G (מהירות של 54Mbps).

שורה תחתונה, עדיף לקנות נתב חדש. אם אתה מתכנן לעבור בעתיד הקרוב לכבלים אני ממליץ לך ללכת על האדימקס, אם אתה רוצה נתב עם טיפה יותר טוב (לא בהרבה, ומנסיוני בעיקר בתחום החיבור האלחוטי) לך על ה3COM (החדש).

תזכור שאף אחד מהם לא מושלם, אבל בשביל 200 שקל אי אפשר ממש לעשות בחירה רעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים