עבור לתוכן

איך להתחבר לאינטרנט עם WRT54GL וקושחת Tomato במצב Keep Alive?

Featured Replies

פורסם

לפני יומיים רכשתי את ה WRT54GL המפורסם, והתקנתי בו את Tomato החביבה, הכל עובד יפה תחת עומס P2P ואני בסך הכל מאוד מרוצה, אך משהו מטריד אותי.

אני מחובר בחייגן L2TP , עכשיו הוא מאפשר לי להתחבר רק אם אני שם את סוג החיבור על Connect On Demand

לפי מה שהבנתי מה שזה עושה זה מנתק לי את החיבור לאינטרנט אם עובר פרק זמן Ideal מסויים שאותו אני יכול לקבוע, ואני לא רוצה שזה יעשה את זה, אני מעדיף שיהיה תמיד מחובר(Keep Alive)

הבעיה שבמצב של Keep Alive אני לא מצליח להתחבר, אלא מקבל את הIP של הרשת של הכבלים 172.....

פורסם
  • מחבר

לטובת מי שהתעניין בבעיה מסתבר שהמצב נוצר מכיוון שהגדרתי את שרתי ה DNS של 012 ידנית, כאשר ביטלתי את זה ונתתי לנתב לקבל אותם אוטומטית הוא התחבר ללא בעיה במצב keep alive, שלחתי ליוצר של Tomato מייל ויידעתי אותו, נקווה שהוא יפתור את זה.

פורסם

לטובת מי שהתעניין בבעיה מסתבר שהמצב נוצר מכיוון שהגדרתי את שרתי ה DNS של 012 ידנית, כאשר ביטלתי את זה ונתתי לנתב לקבל אותם אוטומטית הוא התחבר ללא בעיה במצב keep alive, שלחתי ליוצר של Tomato מייל ויידעתי אותו, נקווה שהוא יפתור את זה.

אין בעיה עם תגדיר את ה-DNS דרך חיבורי רשת תחת LAC.

פורסם
  • מחבר

אני מניח שהתכוונת שאני אגדיר את ה DNS דרך חיבורי LAN, בדיוק מה שעשיתי ולא עבד טוב :nixweiss:

פורסם

"חיבורי LAN" = הגדרה דרך ווינדוס, אם אני לא טועה :)

זה מה שמנע מהקושחה להיכנס למצב Keep Alive ?

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזאת הייתה הבעיה, עדיין נראה לי שזה לא אמור להוות בעיה , אז אני מניח שיש מה לתקן בקושחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים