עבור לתוכן

המלצה ל2 דברים בבקשה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אתה יכול להמליץ לי על עכבר לא של Micro-$oft (ע"ש מה שיש לביל גייטס)

פורסם

שונא עכברים של $M, הכפתורים שלהם (ביחוד הצדדיים) רגישים מידי לטעמי!

פורסם

אבל המלצתי על הלוג'יטק. מה הבעיה עם זה ? הם העכברים הנוחים ביותר שיש. אם אתה מעדיף משהו זול אז הג'ניוס האופטי הוא סביר. אבל עדיין עדיף לשים יותר כסף על דבר חשוב כמו עכבר.

פורסם

לא אמרו לכם שהסבלנות משתלמת?

ה-DUAL OPTICAL צריך להגיע בקרוב וחבל להשקיע בעכבר שתצטער על הקניה שלו.

יש לי עכבר אופטי של מיקוסופט בעבודה וזה חרא חרא חרא. :flushthetoilet:

הוא לא עובד טוב, הוא לא כל כך מדוייק כמו שעושים אותו והוא ממש לא מתאים לגיימרים(מתחיל להשתגע כשמזיזים אותו מהר).

כל העכברים האופטיים שנמכרים היום גרועים ומעצבנים.

פורסם

אני מסכים עם ATHELON.

עלות ההדפסה זה דבר חשוב מאוד.

עכשיו אני אשאל אותך משהו, אתה מוכן אולי להסביר לי למה אנשים פה צריכים לתקוע אות ניקוד או אברה לכל מילה באנגלית שהיא חסרת אברה?

את'לון באנגלית רושמים כך:

A-T-H-L-O-N

בלי שום אותו ניקוד, זה לא Athalon ולא Athelon, ואנשים מישראל רושמים את זה כך בפורומים בחו"ל וזה ממש לא בעיה לעלות עליהם.

מי שלא יודע לאיית בעצמו לא צריך להעיר לאחרים. הברה

פורסם

אני מסכים עם ATHELON.

עלות ההדפסה זה דבר חשוב מאוד.

עכשיו אני אשאל אותך משהו, אתה מוכן אולי להסביר לי למה אנשים פה צריכים לתקוע אות ניקוד או אברה לכל מילה באנגלית שהיא חסרת אברה?

את'לון באנגלית רושמים כך:

A-T-H-L-O-N

בלי שום אותו ניקוד, זה לא Athalon ולא Athelon, ואנשים מישראל רושמים את זה כך בפורומים בחו"ל וזה ממש לא בעיה לעלות עליהם.

מי שלא יודע לאיית בעצמו לא צריך להעיר לאחרים. הברה

אופס... :o

פורסם

למה את ה970?? למה?

ה940 עושה בדיוק את אותה עבודה, בפחות כסף.

לי יש את ה930 ואני ממש מרוצה ממנה (לא היו לי איתה אף אחד מהמכאובים שאת'לון תיאר) אבל ראשי הדיו של HP הם בהחלט מאוד יקרים וזה דבר שכדאי לך לשקול בכובד ראש.

פורסם

למה את ה970?? למה?

לי יש את ה930 ואני ממש מרוצה ממנה (לא היו לי איתה אף אחד מהמכאובים שאת'לון תיאר) אבל ראשי הדיו של HP הם בהחלט מאוד יקרים וזה דבר שכדאי לך לשקול בכובד ראש.

כולם חוזרים על אותו העניין. ראשי הדיו של HP יקרים כל עוד המדפסת באחריות וקונים ראשי הדפסה מקוריים. כשהאחריות מסתיימת אפשר לקנות תחליפים ב-DMO והם אפילו נותנים עוד אחריות למדפסת למי שקונה דיו כזה !!! . ב-HP זה שווה במיוחד כי החלפה של ראש דיו היא החלפה של ראש ההדפסה וככה לא מגיעים למצב שיש באפסון למשל שאם הראש נסתם (וזה קורה לא מעט) צריכים למסור את המדפסת האומללה לתיקון בד"כ.

פורסם

למה את ה970?? למה?

כולם חוזרים על אותו העניין. ראשי הדיו של HP יקרים כל עוד המדפסת באחריות וקונים ראשי הדפסה מקוריים. כשהאחריות מסתיימת אפשר לקנות תחליפים ב-DMO והם אפילו נותנים עוד אחריות למדפסת למי שקונה דיו כזה !!! . ב-HP זה שווה במיוחד כי החלפה של ראש דיו היא החלפה של ראש ההדפסה וככה לא מגיעים למצב שיש באפסון למשל שאם הראש נסתם (וזה קורה לא מעט) צריכים למסור את המדפסת האומללה לתיקון בד"כ.

אין שום דרך שהם יכולים לדעת אם השתמשת בדיו מקורי.

אם המדפסת מתקלקלת אתה פשוט מחליף את הראשים לראשים מקוריים ומחליף את המדפסת.

פורסם

כאילו דה?!

פורסם

כאילו דה?!

מה...אתה הילדה המכוערת של בזק?

פורסם

אמ.......

970 כבר מיושנת..... אפילו 960C יותר יפה ומהירה ממנה (אני מקווה שאתה יודע שאצל HP לא המספר קובע...).

תגיד מה המקסימום שאתה מוכן להוציא על מדפסת ואני אגיד לך מה הכי טוב במחיר הזה.

פורסם

כאילו דה?!

מה...אתה הילדה המכוערת של בזק?

שניה, בנתים סוגרים את המים!!!!

פורסם

"אני החלטתי אני קונה את ה 970CXI עכשיו תמליצו לי רק על עכבר (את הראשים שלה אני אקבל חינם) "

אממממ חבל...... כי 960C של HP יותר מהירה ויותר יפה (עיצוב חדש, שתדע ש970Cxi מאוד מאוד זקנה. זאת בעצם המדפסת הראשונה של HP שהשתמשה בטכנולוגיית PhotoRET III). תקח 960C, ההבדל בינה לבין 970 זה שהיא יותר מהירה, יותר יפה, היא עם חיישן לזיהוי סוג הדף (מיניסיון, אחרי שהיא מזהה את זה עם החיישן האיכות הרבה יותר טובה למרות שיכול להיות שגם ב970 יש חיישן) אבל 970 כוללת כל מיני חוטים וחיבורים שמתאימים למחשבים ניידים, אינפרה אדום וכאלה.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים