עבור לתוכן

המלצה ל2 דברים בבקשה

Featured Replies

פורסם

1. לעכבר אבל בבקשה לא יותר מ 300 ש"ח

2. למדפסת

תוד מראש

פורסם

1. לעכבר אבל בבקשה לא יותר מ 300 ש"ח

2. למדפסת

תוד מראש

עכבר- logitech mouseman or mouseman+ optical

מדפסת- HP DJ 854 בתנאי שיש לך פורט USB אחד פנוי.

פורסם

העכבר האופטי של LUGHTECH מדהים, אבל למשחקי רשת יש לו חיסרון קל (אם אתה לא גיימר סופר כבד, החיסרון מתגמד לעומת היתרונות)

פורסם
  • מחבר

איזה דגם הלוג'יטק??? איזה rev?

למה דווקא את המדפסת הזאת היא לא ישנה?

פורסם

אופס הכוונה כמובן ל - HP DJ 845 ולא 854. זה דגם מלפני חודשיים, זה לא כזה ישן. אם אתה רוצה להשקיע יותר כסף אז לך על סידרה 9 של HP או משהו מהמדפסות היקרות של אפסון (אני אישית לא אוהב אותם).

אני לא חושב שכבר הביאו לארץ את הלוג'יטק עם ה-DUAL SENSOR שמגדיל את הדיוק של העכבר. אתה יכול לשאול בחנות (אם אתה מכיר חנות שמתמצאת עד כדי כך בפרטים הקטנים של כל מוצר).

פורסם
  • מחבר

אני חשבתי על ה 970cxi

פורסם

עכבר טוב שאני מרוצה מאוד זה intellimouse optical 1.0a usb and ps/2 compatible

פורסם
  • מחבר

אין מצב בעולם גם אם ימות העולם ישרף הים ותתאבד אישתו שאני אתקרב לחומרע! של מיקרודרעק

פורסם

אני היית ממליץ על כל עכבר אופטי מבית מיקרוסופט, ובעיקר על אלה הסימטרים לימנים ושמאליים.

לגבי המדפסת, אם יש דבר שאסור לך לעשות זה לקנות מדפסות של HP, הם עושות צרות מכאן עד טוקיו, תמיד יש להן בעיה לתפוס את הנייר, ותמיד אבל תמיד הוא גונחות כששולחים להם דפים להדפסה, ותוסיף על כל זה שראשי דיו עבורם הם סופר-יקרים. אני הייתי הולך על דגם של CANON שנמצא בתקציב שלך, להם יש את ראשי הדיו הכי זולים שנתן למצא, גם אם אתה לא הולך על משופצים וגם אם כן, הם פשוט תמיד יהיו זולים. כשאתה קונה מדפסת אתה לא רק צריך לשקול את המדפסת עצמה, אלא כמה יעלה לך להחליף לה ראשים, ובד"כ במדפסות HP החלפת הראשים אחרי מספר חודשים עולה כמו מדפסת CANON חדשה וטובה, שעבורה ראשים לא עוברים את ה50 ש"ח.

פורסם

אני חשבתי על ה 970cxi

אם יש לך את הכסף ואתה המוציא לאור של פלייבוי ישראל אז סבביה ;D :lol: :lol: :smoke:

פורסם

אני מסכים עם ATHELON.

עלות ההדפסה זה דבר חשוב מאוד.

פורסם

אני מסכים עם ATHELON.

עלות ההדפסה זה דבר חשוב מאוד.

עכשיו אני אשאל אותך משהו, אתה מוכן אולי להסביר לי למה אנשים פה צריכים לתקוע אות ניקוד או אברה לכל מילה באנגלית שהיא חסרת אברה?

את'לון באנגלית רושמים כך:

A-T-H-L-O-N

בלי שום אותו ניקוד, זה לא Athalon ולא Athelon, ואנשים מישראל רושמים את זה כך בפורומים בחו"ל וזה ממש לא בעיה לעלות עליהם.

פורסם

מדפסת

HP 920/940 C

אותם נתונים חוץ ממהירות הדפסה ברזולוציות נמוכות מדפסת שקטה ביותר ואיכות גבוהה גם הדיו יקר מאוד

אם אתה רוצה משהו יותר זול CANON S400 מדפסת רועשת קצת אבל אם 4 מכלי דיו נפרדים ודי זולים

פורסם
  • מחבר

אני החלטתי אני קונה את ה 970CXI עכשיו תמליצו לי רק על עכבר (את הראשים שלה אני אקבל חינם)

פורסם

אני החלטתי אני קונה את ה 970CXI עכשיו תמליצו לי רק על עכבר (את הראשים שלה אני אקבל חינם)

תתחדש אחי ! ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים