פורסם 2008 באפריל 117 שנים אין אני משתגע כל שניה בעיה חדשה השבוע התקנתי מחדש את XP שאני בא להתקין כרטיס רשת הוא מזהה לי רק משהו של ג'יגה בייט נראה לי זה מובנהושאני מנסה להתקין תכרטיס רשת שהוא לא מובנה הוא לא מתקין לי אותו גם אחרי שהוא מזהה אותו הוא עושה התקנה ואז לא קורה כלום המנהל התקנים נשאר אותו דברמה שמוזר זה שבויסטה התקנתי את הכרטיס רשת הזה תוך שניה ..חיפשתי מלא דרייברים כל היום של הכרטיס הזה כלום לא עזרהשם של הכרטיס הואedimax turbo mode sw71280
פורסם 2008 באפריל 117 שנים למה אתה לא משתמש בכרטיס המובנה על הלוח אם?בכל מקרה אתה יכול לבטל את המובנה בביוס ואז לנסות שוב.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר למה אתה לא משתמש בכרטיס המובנה על הלוח אם?בכל מקרה אתה יכול לבטל את המובנה בביוס ואס לנסות שוב.כי יש רשת בבית ולא יעזור לי לבטל למה הוא מבוטל כבר וזה לא עוזר
פורסם 2008 באפריל 217 שנים אני אישית נתקלתי בהתקנות אצל לקוחות בכמה וכמה כרטיסי רשת אלחוטיים שאתה אמור להתקין את התוכנה\דרייבר של הכרטיס רשת האלחוטי בעודו מחוץ למחשב.תנסה את זה.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר אני אישית נתקלתי בהתקנות אצל לקוחות בכמה וכמה כרטיסי רשת אלחוטיים שאתה אמור להתקין את התוכנה\דרייבר של הכרטיס רשת האלחוטי בעודו מחוץ למחשב.תנסה את זה.נסיתי לא עזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.