פורסם 2008 באפריל 217 שנים בזק עכשיו מנסים 7 מגה גלישה אבל זה יצליח רק לללקוחות שגרים ליד הREDBACK שלהםתעבור לכבליםמרחק לרדבק? תגיד אתה בכלל יודע על מה אתה מדבר?
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר אתה יכול פשוט לקנות אולי גם כבלים וגם בזק או כמה קווים שונים לאותו בית יש אפשרות לחבר יותר מחיבור אחד למחשב ע"י כרטיס רשת נוסף ושיעבדו במקביל ?
פורסם 2008 באפריל 217 שנים יש דרכים, אבל מקסימום אם מסתבכים אפשר תמיד לשים כמה מחשבים / מכונות וירטואליות
פורסם 2008 באפריל 217 שנים או שאתה יכול לקנות מחשב הכי פשוט בעולם, לחבר אותו לקו משלו ולחבר את שני המחשבים לKVM סוויץ' (האופציה הטובה והנוחה יותר), או שאתה יכול לנסות על VM.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים גם אפשרי... השאלה היא האם מדובר במשתמש שיכול להמיר את כל העבודה שלו ללינוקס.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים אני לא חושב שגם 10MB מספיק לבנאדם, אז מה הבעיה לדבר עם המחלקות העיסקיות של הכבלים/בזק ולנסות לבדוק את החבילות שמציעים באלפי שקלים לחודש. אגב, נראה לי שב ATM/GBE direct הקצב הכי נמוך זה 10MBPS. יש לי עוד פתרון, פחות פרקטי...תעבור מדינה יצא לי לבקר קרוב משפחה בניו-ג'רזי, יש לו חבילה 15MBPS הורדה, 5MBPS העלאה.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים הכי נמוך בקו תמסורת עסקית זה 2MPBS סימטרי.האמת לא הבנתי על מי נפלת אבל באמת אפשר לקנות הכל מבחינת רוחב פס ושרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.