עבור לתוכן

DVD+R - מה עדיף - verbatim או TEAC?

Featured Replies

פורסם

יש הבדל משמעותי באיכות? (verbatim יקר כמעט פי 2 מ TEAC)

פורסם

בעיקרון ממליצים יותר על ורבטים.

אומרים שהם יותר אמינים ואיכותיים,אבל בפועל,לפי דעתי,שניסיתי עם דיסקים של סילבר ליין ושל ורבטים,שניהם עבדו מעולה ובאותה איכות,ללא בעיות קריאה וכו'(כמובן שבצריבה איטית של 4X)

בכל זאת,אני ממליץ לך לקחת ורבטים,רק בשביל ה"בטחון",אבל אם זה עניין של כסף אז תיקח TEAC,הם גם מעולים(גם איתם לפעמים אני עובד ואין בעיות)

פורסם

טיק אינם מעולים כלל.לדעתי גם באיכות של הוורבטים מתחילה לרדת לאחרונה (עדיף לחפש תוצרת טאיוון הלא צבעוניים (לא ורודים או ירוקים אלא כחולים של פעם) אך עדיין הם יותר טובים.השאלה אם כדאי להשקיע פי 2 תלויה במה החשיבות של הדברים שאתה צורב עבורך?אם זה סרט לניגון חד פעמי בDVD אז אפשר להתפשר על TEAC אך אם אלו גיבווים או חומר חשוב כלשהו שתרצה שישמר לאורך זמן ארוך אז לא הייתי מסתכן עבור הדבל כזה במחיר.

פורסם

אם אלו גיבווים או חומר חשוב כלשהו שתרצה שישמר לאורך זמן ארוך אז לא הייתי מסתכן עבור הדבל כזה במחיר.

יש לי CD של Silver Line בני משהו כמו 6 שנים, ו-DVD שלהם בערך מה-batch הראשון שיצא (1X) שעדיין נקראים עם 0 שגיאות. בוא נאמר, שהאופן שבו אתה שומר את הדיסקים שלך יעשה הבדל של פי 10 משמעותי יותר מאשר החברה. בכל מקרה, אם זה מידע חשוב ממש, לא הייתי סומך על אריכות ימים לא של סילברליין ולא של וורבאטים ולא של אף אחד, וכל כמה חודשים/שנים הייתי פשוט עושה עותק גיבוי חדש.

פורסם

האיכות של הדיסקים ירדה משמעותית בשנים האחרונות עקב נסיונות נואשים להוריד במחירי יצור.

פורסם

אל תקנה TEAC, או שהדסקים שבארץ מזוייפים או שהדיסקים שלהם ממש גרועים. לי היה 2 אריזות (אחת של רגילים ואחת של DVD) ב 2 שמקרים חצי מהאריזה נהרבה לפני השימוש! החצי השני הפסיק לעבוד כשנה לאחר הצריבה (למזלי היה לי גם גיבויים על דיסקים של HP שעד היום עובדים).

פורסם

לריטק יש מגוון מדיות מיצורם וכאלה שלא.לדעתי אלא אמורים להיות דיסקים סבירים כפי שמעיד אתר VIDEOHELP (שימושי מאוד לבדיקת דיסק לפי מדיה קוד).

http://www.videohelp.com/dvdmedia?dvdmediasearch=&dvdmediadvdridsearch=Ritek+G05&type=11&size=All&dvdburnspeed=All&order=Name&hits=50&search=Search+or+List+Media

פורסם

אתה מכיר אתר טוב שמוחר בזול דיסקים טובים יותר?

חבל שאלו הדיסקים היחידים שיש ללירה בDVD+R 8X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים