פורסם 2008 באפריל 117 שנים מה זאת אומרת לא מצליח להפסיק את הסנכרון??? הורדת את ה V מ"סינכרון עם שרת חלונות"?
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר לא מוצא את ה V - מכיר אותו ולא מוצא.בקשר לשאלה הראשונה, איך מעבירים לשעון קיץ ?תודה
פורסם 2008 באפריל 117 שנים תלחץ פעמיים על השעון -> לשונית אחרונה, האופציה לביטול אמורה להיות שם.(באנגלית זה "internet time" ו "automatically synchronize with internet time server")
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר אני יודע, מכיר את זה..אין את זה.לא קיים אצלי כרגע.ערכי רג'יסטרי שאפשר לשנות אולי ?
פורסם 2008 באפריל 117 שנים startruncmdEntertimeEnterהכנס שעה נכונה ככה HH:MM Enterהשעעון נמצא על לוח האם בציפ של שעון ולא ברגיסטרי.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים אם תשים לב על הלוח אם יש סוללה כזאת שטוחה כמו של שעון אחד התפקידים שלה זה להשאיר את השעון רץ
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר אין את הלשונית INTERNET TIME...משהו מוזר (מחשב של העבודה)...בקיצור אם זה לא דרך רג'יסטרי זה לא יהיה =)
פורסם 2008 באפריל 217 שנים אם זה מחשב של העבודה, לא יותר פשוט לפנות לאיש ה-IT הקרוב למשרדך ולשאול אותו?
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר לא, זה לא פתרון. אני רוצה לדעת מה לעשות, חוצמזה שהידע שלי רחב בהרבה משלו.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים בד"כ במחשבים ארגוניים עושים שהזמן יסתנכרן מול שרת ומבטלים את האופציה הזו (לא רואים טאב של internet time כמו בתמונה).
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר תמונה... פשוט אין את הלשונית אני רק רוצה לבטל את הסנכרון... אם מישהו יודע איך עושים את זה דרך רג'יסטרי או משהו דומה... 10X [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.