פורסם 2008 במרץ 3117 שנים יש לי ראוטר Level One ואני רוצה להיכנס להגדרות הרשת דרך http://10.0.0.138/ (אני בבזק ) אבל אין לי תסיסמה...ניסיתי Admin ואז admin ושיחקתי קצת עם זה אבל עדיין לא יודע מה הפרטים.. אולי מישו יודע ? D: תודה מראש
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים ADMIN ADMIN. אם זה לא עובד, אמור להיות כפתור ריסט מאחורי הראוטר. תחזיק אותו לחוץ איזה 10 שניות רצוץ וזה כבר יאפס את הסיסמא לADMIN ADMIN. קח בחשבון שזה יאפס גם את ההגדרות...
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מוזר, יש לי זיכרון טוב בדרך כלל ,והתקנתי את זה לפני שלושה שבועות בערך,כפי שזכור לי היתה תשתית בזק וזה נרשם ככה :AdminAdmin
פורסם 2008 באפריל 117 שנים xlSnaK תשנה בבקשה את הכותרת. זה גם מציק עם כל הלוכסנים והשאר וגם זה לא ממש מבינים על מה הדיון. כותרת כמו "עזרה בכניסה לנתב LEVEL ONE" תהיה יותר טובה וגם תביא לך יותר צפיות.בכל מקרה זה אמור להיות ב LEVEL ONE זה אמור להיות admin (הכל באותיות קטנות) אאל"ט.אתה יכול לנסות עם A גדול והשאר קטן ואתה יכול לנסות גם עם הכל אותיות גדולות.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים זה LEVEL ONE של בזק?אם כן אז זה Admin או admin.אם שינית את זה בעבר כנראה תצטרך לאפס את הנתב שלך.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים לדעתי הוא שיחק עם בכדי להתחבר אז מן הסתם הוא חייב לאפס את הנתבואז לנסות את אחת האופציות שנתנו לו פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.