עבור לתוכן

עזרה בהגדרת נתב WRT54GL - ניתוקים במהלך עבודה עם הנייד.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

יש לי איזו בעיה אם החיבור לנתב דרך המחשב הנייד אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות.

הנתב הוא LINKSYS WRT54GL מחובר למחשב ביתי בעל מודם TOMPSON ( כבל).

מבחינת הנתב הוא עובד מצוין אני גולש ללא שום תקלות ובעיות דרך המחשב הביתי.

הבעיה נוצרת כאשר אני מנסה להתחבר לנתב בעזרת המחשב הנייד. הוא מתחבר ללא בעיה אך מתנתק כל פעם לאחר כ-5 דקות בערך.ואז אני צריך להתחבר מחדש...

אני מבין שבטח אני צריך להגדיר משהו איפשהו בהגדרות של הנתב שהוא יפסיק להתנתק אני פשוט לא יודע היכן לחפש...

ועוד דבר מוזר ששמתי לב אליו - כאשר אני מתחבר לנתב שלי (בעזרת הנייד) במקום לכתוב לי CONNECTED הוא כותב לי NOT CONNECTED אך אני גולש ללא בעיה עד שהוא מתנתק לי.

פורסם

לי הייתה בעיה עם הנתב הזה בגלישה אלחוטית כי יש לי טלפון של יונידן והתדרים התנגשו, כל פעם שעניתי לשיחה התנתק האינטרנט, יש אפשרות להגדיר תדר שונה לראוטר, נסה את זה לי זה עבד

פורסם

א. לשנות את התדר כמו ש nZehavi אמר.

ב. אם אתה עובד באבטחת WPA ,WPA2 תנסה לעבור ל WEP . לי זה פתר הרבה בעיות.

בהצלחה.

פורסם

WEP זאת לא אבטחה וזה בהחלט לא פתרון!

GL23, יש לך קליטה טובה בנייד? יש רשתות אחרות שהוא קולט בסביבה? אתה עובד על בטריה?

פורסם
  • מחבר

בבית אני עובד עם חיבור לחשמל לא אל בטריה.

מבחינת הגלישה - הוא עובד מצוין (כן, גלישה אל חוטית.ומבחינת קליטה - 5 "סולמות") . וגם אין לו שום בעיה להתחבר לרשתות אחרות - שם הוא לא מתנתק.

ובעניין צלצולי טלפון או דברים אחרים שיכולים להפריע בזמן מהלך הגלישה - לא נראה לי שזה המקרה...

פורסם

תן יותר פרטים לגבי אותם ניתוקים. במה זה מתבטא?

פורסם

לא ענית לי על השאלה, הוא קולט עוד רשתות בסביבה?

אם הוא קולט רשתות ואתה משתמש בzero config של וינדוס הוא אוטומטית מתנתק כל כמה דקות ע"מ לחפש רשת "יותר טובה" להתחבר אליה.

אפשר ללכת להגדרות המתקדמות ולבטל לו את ההתחברות לרשתות שלא ברשימה.

ואפשר גם לעבור להתשמש בתוכנה של הכרטיס/מחשב שהיא פחות נוחה אבל יותר טובה בדר"כ.

פורסם
  • מחבר

כן הוא קולט עוד רשתות בסביבה ומסוגל להתחבר אליהם ללא כל קושי.

בנוגע להגדרות של ווינדוס שהוא אמור לחפש רשת "טובה " יותר - אז בהגדרות של רשימת הרשתות כולם עומדים במצב של CONNECT ON DEMAND

חוץ מזה מבחינת טווח הרשתות אצלי באזור הרשת שלי היא הכי טובה מבחינת כמות הפסים הירוקים שמופיע לידה - כלומר אין לו שום סיבה ללכת ולחפש רשת אחרת שהגלישה בה תהיה יותר טובה.

בנוגע להשתמש בכטיס של המחשב - אין לי מושג איך לעשות זאת....

פורסם

חד פעמי - תנסה להתחבר אל רשת אחרת ולראות אם זה גם שם מתנתק.

פורסם

כן הוא קולט עוד רשתות בסביבה ומסוגל להתחבר אליהם ללא כל קושי.

בנוגע להגדרות של ווינדוס שהוא אמור לחפש רשת "טובה " יותר - אז בהגדרות של רשימת הרשתות כולם עומדים במצב של CONNECT ON DEMAND

חוץ מזה מבחינת טווח הרשתות אצלי באזור הרשת שלי היא הכי טובה מבחינת כמות הפסים הירוקים שמופיע לידה - כלומר אין לו שום סיבה ללכת ולחפש רשת אחרת שהגלישה בה תהיה יותר טובה.

בנוגע להשתמש בכטיס של המחשב - אין לי מושג איך לעשות זאת....

זה לא משנה שזה המצב, הוא עדיין ינסה לעשות את זה. זה מיקרוסופט והם לא צריכים סיבה.

בכל מקרה עדיף לעבוד בתוכנה של הכרטיס או להגדיר לו להתחבר רק לרשתות infrastructure ובלי להתחבר לרשתות שלא ברשימה (ומחוק רשתות מהרשימת המועדפות רשתות שאתה לא מתחבר עליהן).

התוכנה של הכרטיס תבוא עם הדיסק של המחשב או פשוט להוריד מאתר היצרן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים