פורסם 2002 בפברואר 223 שנים אני צריך תוכנה טובה הקלטה מכרטיס TV ל MPG לא לAVI עד היום ב 2130 (ג'יימס בונד)
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים 1.POWER VCR II2.RAVISNET CINEPLAYER DVR (for win 9x)חפש אותן באינטרנט עם קראקים או בקאזה/מורפיוס.נ.ב. האיכות הקלטה של שתיהן לא מהממת.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים כןכמו שכתבתי פה כבר בשלושה תרדים אחרים ה- ati all in wonder דוחס ישירות ל-MPEG1 ו-MPEG2 ואם יש לך מחשב מספיק חזק אז אתה יכול להגיע לאיכויות גבוהות והקלטה ממש נקיה, במיוחד מ-YES או הממיר הדיגיטלי של הכבלים.שאר כרטיסי הטלויזיה שעולים 250-350 ש"ח לא מספקים את הסחורה.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מחבר אחי אני מחפש תוכנה אם היה לי כסף פנוי לחומרה הייתי כונה כרטיס עריכה שדוחס ישירות לmpeg4 שכחתי שמו
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים אחי אני מחפש תוכנה אם היה לי כסף פנוי לחומרה הייתי כונה כרטיס עריכה שדוחס ישירות לmpeg4 שכחתי שמואחי , אם יש לך כרטיס טלויזיה פשוט אז אל תצפה לניסים ונפלאות. זה כמו שסובארו לא תהיה מרצדס ;D
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים אבל זה הקטע הכרטיס שלי אינו פשוטאם הוא לא הגיע עם תוכנה שהופכת אותו ל-DIGITAL VCR אז הוא כן פשוטתוכל לפרט איזה דגם ?
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים Aver98+Remoetbt878 אם אני לא טועהזה כרטיס סופר-פשוט. הוא מגיע עם תוכנה לא ממש יציבה. כרטיס כזה עבד לי נורא ואיום בחלונות 2000, לא פשוט לעבוד עם תוכנות צד שלישי ללכידת וידאו עם כרטיס כזה שלא מספק שום דחיסה בעצמו.גם אם הוא יותר טוב מה-FLY VIDEO שיש ל-EVIL (בתרד האחר שיש פה בפורום), זה עדיין לא מספיק כדי להפוך את המחשב לוידאו דיגיטלי (ותאמין לי שניסיתי המון והתייאשתי).נסה לפעול לפי מה שהסברתי בתרד האחר ואולי תוכל לפחות ללכוד ב-AVI. אתה יכול לנסות ללכוד ב-DIVX בעזרת VIRTUAL DUB אם יש לך מחשב מספיק חזק לדחיסה ב-REAL TIME.
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים מחבר אמריתי שהוא לא פשוט הוא סופר דרעעעעעקפרט בבקשה מחשב מספיק חזק.....איפה אני יכול למצוא את ה virtual dub?
פורסם 2002 בפברואר 223 שנים אמריתי שהוא לא פשוט הוא סופר דרעעעעעקפרט בבקשה מחשב מספיק חזק.....איפה אני יכול למצוא את ה virtual dub?מחשב חזק ללכידת וידאו עם דחיסה צריך להיות עם פנטיום 3 לפחות 600 מה"צ או מעבד מקביל מהסידרה של AMD, ומהיר יותר או דגם חדש יותר הוא גם טוב יותר. זיכרון-מינימום 128 מ"ב ורצוי יותר (לי יש 512 מ"ב בשביל זה), כרטיס מסך טוב ומעלה וכמובן רצוי כרטיס קול טוב (לא הקבר הרגיל שנקרא ויברה 128).את VIRTUAL DUB ועוד הרבה תוכנות שימושיות ללכידת וידאו אתה יכול למצוא כאן
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים מחבר יש לי פ3-800 256מ"ב זיכרון וTNT2 זה מספיק?ושכחתי יש לי 2 כרטיסי קול אחד למשחקים וסרטים שני מוזיקה:למשחקים וסרטים: Genius Sound Maker 5.1! Liveלמוזיקה: Creative SoundBlaster 16 Gold vs. 3D
פורסם 2002 בפברואר 323 שנים יש לי פ3-800 256מ"ב זיכרון וTNT2 זה מספיק?ושכחתי יש לי 2 כרטיסי קול אחד למשחקים וסרטים שני מוזיקה:למשחקים וסרטים: Genius Sound Maker 5.1! Liveלמוזיקה: Creative SoundBlaster 16 Gold vs. 3Dזה אמור להספיקאבל אם הכרטיס הזה של קריאייטיב הוא ISA, עדיף שתשתמש ב-GENIUS שמעמיס פחות על המעבד של המחשב ומשאיר אותו לטפל בדחיסה של הוידאו.אם אתה רציני בעניין הזה אולי תצטרך להוסיף זיכרון אבל כל השאר אמור להספיק לך בשביל הקלטות באיכות סבירה.איך אתה עובד עם שני כרטיסי קול ? בוחר כל פעם אחד מהם לפי הצורך או ששניהם פועלים ביחד ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.