עבור לתוכן

לוח אם

Featured Replies

פורסם

אחי רוצה לקנות לוח אם

אמרתי לו שיקנה של gigabyte עכשיו אם תוכלו להציע לי איזה דגם

לא מותאם ל ddr כי הוא קנה זיכרון 256 sdram חדש של מושקין

תודה מראש

אלירן

פורסם

אני מניח שיש לו מעבד Athlon Socket A

אם כן, שיקנה Asus A7V133-C או אותו דגם רק בלי הC, אם הוא צריך RAID.

הלוח הזה הוא הלוח הטוב ביותר לSDRAM שקיים בארץ וכנראה גם בעולם.

רק שתדע, הלוחות של ג'יגהבייט לא מצטיינים בשום דבר ובעלי ביצועים ממוצעים מינוס. הסיבה שכולנו בפורום ממליצים עליהם (במיוחד בזמן האחרון, עם יציאותו של הKT266A) היא פשוטה מאוד: אין בארץ, לפחות כרגע, אלטרנטיבות טובות יותר.

בעולם, יש לוחות הרבה יותר טובים; בארץ, אין.

פורסם
  • מחבר

לא.... אין לו מעבד amd כרגע יש ל  p3 אבל אמרתי לו לקנות  amd  אז הוא קונה עכשיו לוח כרטיס מסך

ומעבד ומארז  אז את הכרטיס המארז והמעבד אני יודע מה הוא צריך אבל לוח אני לא בטוח אז תציעו לי.. איזה דגם כדאי

asus a7v לי יש והוא מצויין אבל לא כדאי כבר לוח יותר מתקדם שתומך ב-266

פורסם

אני מניח שיש לו מעבד Athlon Socket A

אם כן, שיקנה Asus A7V133-C או אותו דגם רק בלי הC, אם הוא צריך RAID.

הלוח הזה הוא הלוח הטוב ביותר לSDRAM שקיים בארץ וכנראה גם בעולם.

רק שתדע, הלוחות של ג'יגהבייט לא מצטיינים בשום דבר ובעלי ביצועים ממוצעים מינוס. הסיבה שכולנו בפורום ממליצים עליהם (במיוחד בזמן האחרון, עם יציאותו של הKT266A) היא פשוטה מאוד: אין בארץ, לפחות כרגע, אלטרנטיבות טובות יותר.

בעולם, יש לוחות הרבה יותר טובים; בארץ, אין.

ישר כח!

נ.ב

לוחות שאקסלנו מייבאים לא נחשבים.

פורסם

לא.... אין לו מעבד amd כרגע יש ל  p3 אבל אמרתי לו לקנות  amd  אז הוא קונה עכשיו לוח כרטיס מסך

ומעבד ומארז  אז את הכרטיס המארז והמעבד אני יודע מה הוא צריך אבל לוח אני לא בטוח אז תציעו לי....

gigabyte אבל!! איזה דגם כדאי

איזה מחשב יש לו, יכול להיות שהוא בכלל לא צריך שידרוג, או שאפשר לשדרג לו רק חלק מהחלקים.

פורסם

ומעבד ומארז  אז את הכרטיס המארז והמעבד אני יודע מה הוא צריך אבל לוח אני לא בטוח אז תציעו לי.. איזה דגם כדאי

asus a7v לי יש והוא מצויין אבל לא כדאי כבר לוח יותר מתקדם שתומך ב-266

כדאי, וזאת בדיוק הסיבה שבגללה הצעתי את הלוח שהצעתי...

פורסם
  • מחבר

בסדר!!! אבל הוא רוצה לקנות amd athlon xp 1600 והוא צורך לוח אם 266

אם אפשר לשים אותו על האסוס a7v אז סבבה

שמעתי שעם עידכון קטן בביוס אין בעיות לשים עליו את ה xp 1600

פורסם

לא A7V, אלא A7V133-C.

יכול מאוד להיות שהלוח מגיע לארץ עם ביוס מעודכן ואז אין שום בעיות בכלל, אם לא, צריך רק לעדכן את הביוס והכל יעבוד מצוין.

פורסם
  • מחבר

רגע אמרו לי שאני יכול על שלי לשים את ה xp עם עדכון בביוס

יש לי asus a7v 133

פורסם

כן, אתה יכול

פורסם
  • מחבר

או קיי אז אני כבר ייקח בשבילו את ה asus a7v133 הוא באמת הכי טוב ל sdram

תודה

פורסם

לא A7V, אלא A7V133-C.

יכול מאוד להיות שהלוח מגיע לארץ עם ביוס מעודכן ואז אין שום בעיות בכלל, אם לא, צריך רק לעדכן את הביוס והכל יעבוד מצוין.

גם אם הביוס לא מעודכן לתמיכה בXP, המחשב יעבוד רק לא ידווח מהירות נכונה של המעבד. במצב הזה הוא יוכל לעדכן את הבייוס.

אלירן, שים לב שאתה מקבל לוח שהוא לפחות Version 1.05 ומעלה, אני מדבר על הגרסה של הלוח עצמו לא הבייוס, כי אחרת הלוח לא תומך בXP.

לתשומת לבך.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים