פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים אחי רוצה לקנות לוח אם אמרתי לו שיקנה של gigabyte עכשיו אם תוכלו להציע לי איזה דגם לא מותאם ל ddr כי הוא קנה זיכרון 256 sdram חדש של מושקין תודה מראש אלירן
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים אני מניח שיש לו מעבד Athlon Socket Aאם כן, שיקנה Asus A7V133-C או אותו דגם רק בלי הC, אם הוא צריך RAID.הלוח הזה הוא הלוח הטוב ביותר לSDRAM שקיים בארץ וכנראה גם בעולם.רק שתדע, הלוחות של ג'יגהבייט לא מצטיינים בשום דבר ובעלי ביצועים ממוצעים מינוס. הסיבה שכולנו בפורום ממליצים עליהם (במיוחד בזמן האחרון, עם יציאותו של הKT266A) היא פשוטה מאוד: אין בארץ, לפחות כרגע, אלטרנטיבות טובות יותר.בעולם, יש לוחות הרבה יותר טובים; בארץ, אין.
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מחבר לא.... אין לו מעבד amd כרגע יש ל p3 אבל אמרתי לו לקנות amd אז הוא קונה עכשיו לוח כרטיס מסךומעבד ומארז אז את הכרטיס המארז והמעבד אני יודע מה הוא צריך אבל לוח אני לא בטוח אז תציעו לי.. איזה דגם כדאיasus a7v לי יש והוא מצויין אבל לא כדאי כבר לוח יותר מתקדם שתומך ב-266
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים אני מניח שיש לו מעבד Athlon Socket Aאם כן, שיקנה Asus A7V133-C או אותו דגם רק בלי הC, אם הוא צריך RAID.הלוח הזה הוא הלוח הטוב ביותר לSDRAM שקיים בארץ וכנראה גם בעולם.רק שתדע, הלוחות של ג'יגהבייט לא מצטיינים בשום דבר ובעלי ביצועים ממוצעים מינוס. הסיבה שכולנו בפורום ממליצים עליהם (במיוחד בזמן האחרון, עם יציאותו של הKT266A) היא פשוטה מאוד: אין בארץ, לפחות כרגע, אלטרנטיבות טובות יותר.בעולם, יש לוחות הרבה יותר טובים; בארץ, אין.ישר כח!נ.בלוחות שאקסלנו מייבאים לא נחשבים.
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים לא.... אין לו מעבד amd כרגע יש ל p3 אבל אמרתי לו לקנות amd אז הוא קונה עכשיו לוח כרטיס מסךומעבד ומארז אז את הכרטיס המארז והמעבד אני יודע מה הוא צריך אבל לוח אני לא בטוח אז תציעו לי....gigabyte אבל!! איזה דגם כדאיאיזה מחשב יש לו, יכול להיות שהוא בכלל לא צריך שידרוג, או שאפשר לשדרג לו רק חלק מהחלקים.
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים לא.... אין לו מעבד amd כרגע יש ל p3 אבל אמרתי לו לקנות amd אז הוא קונה עכשיו לוח כרטיס מסךומעבד ומארז אז את הכרטיס המארז והמעבד אני יודע מה הוא צריך אבל לוח אני לא בטוח אז תציעו לי.. איזה דגם כדאיasus a7v לי יש והוא מצויין אבל לא כדאי כבר לוח יותר מתקדם שתומך ב-266 כדאי, וזאת בדיוק הסיבה שבגללה הצעתי את הלוח שהצעתי...
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מחבר בסדר!!! אבל הוא רוצה לקנות amd athlon xp 1600 והוא צורך לוח אם 266אם אפשר לשים אותו על האסוס a7v אז סבבה שמעתי שעם עידכון קטן בביוס אין בעיות לשים עליו את ה xp 1600
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים לא A7V, אלא A7V133-C.יכול מאוד להיות שהלוח מגיע לארץ עם ביוס מעודכן ואז אין שום בעיות בכלל, אם לא, צריך רק לעדכן את הביוס והכל יעבוד מצוין.
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מחבר רגע אמרו לי שאני יכול על שלי לשים את ה xp עם עדכון בביוס יש לי asus a7v 133
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מחבר או קיי אז אני כבר ייקח בשבילו את ה asus a7v133 הוא באמת הכי טוב ל sdram תודה
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים לא A7V, אלא A7V133-C.יכול מאוד להיות שהלוח מגיע לארץ עם ביוס מעודכן ואז אין שום בעיות בכלל, אם לא, צריך רק לעדכן את הביוס והכל יעבוד מצוין.גם אם הביוס לא מעודכן לתמיכה בXP, המחשב יעבוד רק לא ידווח מהירות נכונה של המעבד. במצב הזה הוא יוכל לעדכן את הבייוס.אלירן, שים לב שאתה מקבל לוח שהוא לפחות Version 1.05 ומעלה, אני מדבר על הגרסה של הלוח עצמו לא הבייוס, כי אחרת הלוח לא תומך בXP.לתשומת לבך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.