עבור לתוכן

סקר: באיזה נגן מדיה אתם משתמשים? (במחשב)

באיזה נגן מדיה במחשב אתם שומעים את המוזיקה שלכם? 2,469 הצבעות

1. 1. באיזה נגן מדיה במחשב אתם שומעים את המוזיקה שלכם?

• iTunes
    • WinAmp
    • Windows Media Player
    • foobar2000
    • dBpoweramp
      0
    • רק דיסקים בשבילי!
      0
    • שומע מוזיקה אונליין (Pandora, Last.fm וכו')
    • אחר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ווינאמפ, אבל שמתי לב שיש בו שוני באיכות סאונד אל מול ה WMPlayer

לא יודע עדיין אם לטובה...הסאונד בו נשמע פחות אגרסיבי מבחינת באס..

• תגובות 58
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

WMP או שומע באינטרנט באתר deezer :)

פורסם

שומע באינטרנט באתר deezer :)

תודה על הטיפ! :xyxthumbs:

יש אולי גם אתר דומה שמשמיע מוסיקה ישראלית? ::)

פורסם

foobar :xyxthumbs:

פורסם

והזכרת לי משהו מאחד מהסרטים היותר טובים שמבוססים על מלחמת העולם. מי יודע ר"ת של מה היא המילה FUBR? (נקרא foobar ומכאן גם למה נזכרתי בזה :)).

Anatoli.

פורסם

Fucked Up Beyond All Recognition

(Saving Private Ryan)

פורסם

Fucked Up Beyond All Recognition

(Saving Private Ryan)

יפה :xyxthumbs:

אכן אחד הסרטים.

Anatoli.

פורסם

iTunes התוכנה החביבה עלי ביותר, מאוד נוחה לשימוש, ממשק אינטואטיבי, בלי יותר מדי אופציות שמסבכות אותך ללא צורך אלא בדיוק מה שאתה צריך כדי לשמוע ולנהל את המוזיקה שלך.

חסרונות: חוסר תמיכה ב FLAC כמובן, אבל בעיקר הדבר שהכי חסר לי זה עדכון אוטומטי של הספריה במוזיקה שיש לך בתיקיה. זו אופציה ממש פשוטה לתכנות, היא קיימת בWINAMP (פאק, היא אפילו קיימת בWMP!), אבל בשביל החבר'ה באפל זה כנראה מסובך מדי. חבל, כי אם הייתה את האופציה הזאת איטיונס הייתה פשוט מושלמת.

פורסם

Foobar, תמיכה מעולה ב- Cue. עם סקין (לא זוכר איזה). יש קצת בעיות של פונטים נחתכים אבל די מינורי.

אני מחבב גם את ה- winamp remote החדש, כדאי לנסות :xyxthumbs:

Foobar.jpg

פורסם

WINAMP ,היא פשוט הכי זורמת.

פורסם
  • מחבר

iTunes התוכנה החביבה עלי ביותר, מאוד נוחה לשימוש, ממשק אינטואטיבי, בלי יותר מדי אופציות שמסבכות אותך ללא צורך אלא בדיוק מה שאתה צריך כדי לשמוע ולנהל את המוזיקה שלך.

חסרונות: חוסר תמיכה ב FLAC כמובן, אבל בעיקר הדבר שהכי חסר לי זה עדכון אוטומטי של הספריה במוזיקה שיש לך בתיקיה. זו אופציה ממש פשוטה לתכנות, היא קיימת בWINAMP (פאק, היא אפילו קיימת בWMP!), אבל בשביל החבר'ה באפל זה כנראה מסובך מדי. חבל, כי אם הייתה את האופציה הזאת איטיונס הייתה פשוט מושלמת.

יש כזאת תוכנה שמוסיפה לאייטונס את העדכון האוטומטי. אם אתה רוצה אני יכול לחפש בשבילך. אני לא רציתי את זה אבל בעיקרון זה נשמע סבבה.

פורסם

אני משתמש בכמה תוכנות שונות(Amarok, winamp, foobar) וגם בסקוויזבוקס, תלוי בסיטואציה.

אני לא מאמין בלהצמד לתוכנה אחת ו"לנהל" בתוכה את המוזיקה שלי.

המוזיקה שלי מסודרת בתיקיות, מה שהופך את המעבר מתוכנה לתוכנה(ובין מערכות הפעלה וסטרימרים) לחלק.

הבעיה עם תוכנות שמארגנות לך את הכול, זה שמתישהו הן נעשות גרועות, או סתם בא לך לגוון, ואז אתה מגלה שאתה צריך לארגן את הכול מחדש(ואני יודע שברוב התוכנות זה אומר בסה"כ לבחור תיקיה ולעשות Import, אבל עדיין, אני מעדיף לחסוך את ה-overhead הזה).

פורסם

10 שנים עם ווינאמפ. קשה להגמל . :cool2:

פורסם

mediamonkey.

גם יפה, גם עושה את הכל, וגם נשמעת לי טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים