פורסם 2008 באפריל 117 שנים ווינאמפ, אבל שמתי לב שיש בו שוני באיכות סאונד אל מול ה WMPlayerלא יודע עדיין אם לטובה...הסאונד בו נשמע פחות אגרסיבי מבחינת באס..
פורסם 2008 באפריל 117 שנים שומע באינטרנט באתר deezer תודה על הטיפ! יש אולי גם אתר דומה שמשמיע מוסיקה ישראלית? :
פורסם 2008 באפריל 117 שנים והזכרת לי משהו מאחד מהסרטים היותר טובים שמבוססים על מלחמת העולם. מי יודע ר"ת של מה היא המילה FUBR? (נקרא foobar ומכאן גם למה נזכרתי בזה ). Anatoli.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר Fucked Up Beyond All Recognition (Saving Private Ryan) סרט גדול! הכי כיף לראות אותו ב720P ---------------- Now playing: Black Sabbath - Behind The Wall Of Sleep via FoxyTunes
פורסם 2008 באפריל 117 שנים Fucked Up Beyond All Recognition (Saving Private Ryan) יפה אכן אחד הסרטים. Anatoli.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים iTunes התוכנה החביבה עלי ביותר, מאוד נוחה לשימוש, ממשק אינטואטיבי, בלי יותר מדי אופציות שמסבכות אותך ללא צורך אלא בדיוק מה שאתה צריך כדי לשמוע ולנהל את המוזיקה שלך.חסרונות: חוסר תמיכה ב FLAC כמובן, אבל בעיקר הדבר שהכי חסר לי זה עדכון אוטומטי של הספריה במוזיקה שיש לך בתיקיה. זו אופציה ממש פשוטה לתכנות, היא קיימת בWINAMP (פאק, היא אפילו קיימת בWMP!), אבל בשביל החבר'ה באפל זה כנראה מסובך מדי. חבל, כי אם הייתה את האופציה הזאת איטיונס הייתה פשוט מושלמת.
פורסם 2008 באפריל 117 שנים Foobar, תמיכה מעולה ב- Cue. עם סקין (לא זוכר איזה). יש קצת בעיות של פונטים נחתכים אבל די מינורי. אני מחבב גם את ה- winamp remote החדש, כדאי לנסות
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר iTunes התוכנה החביבה עלי ביותר, מאוד נוחה לשימוש, ממשק אינטואטיבי, בלי יותר מדי אופציות שמסבכות אותך ללא צורך אלא בדיוק מה שאתה צריך כדי לשמוע ולנהל את המוזיקה שלך.חסרונות: חוסר תמיכה ב FLAC כמובן, אבל בעיקר הדבר שהכי חסר לי זה עדכון אוטומטי של הספריה במוזיקה שיש לך בתיקיה. זו אופציה ממש פשוטה לתכנות, היא קיימת בWINAMP (פאק, היא אפילו קיימת בWMP!), אבל בשביל החבר'ה באפל זה כנראה מסובך מדי. חבל, כי אם הייתה את האופציה הזאת איטיונס הייתה פשוט מושלמת.יש כזאת תוכנה שמוסיפה לאייטונס את העדכון האוטומטי. אם אתה רוצה אני יכול לחפש בשבילך. אני לא רציתי את זה אבל בעיקרון זה נשמע סבבה.
פורסם 2008 באפריל 217 שנים אני משתמש בכמה תוכנות שונות(Amarok, winamp, foobar) וגם בסקוויזבוקס, תלוי בסיטואציה.אני לא מאמין בלהצמד לתוכנה אחת ו"לנהל" בתוכה את המוזיקה שלי.המוזיקה שלי מסודרת בתיקיות, מה שהופך את המעבר מתוכנה לתוכנה(ובין מערכות הפעלה וסטרימרים) לחלק.הבעיה עם תוכנות שמארגנות לך את הכול, זה שמתישהו הן נעשות גרועות, או סתם בא לך לגוון, ואז אתה מגלה שאתה צריך לארגן את הכול מחדש(ואני יודע שברוב התוכנות זה אומר בסה"כ לבחור תיקיה ולעשות Import, אבל עדיין, אני מעדיף לחסוך את ה-overhead הזה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.