פורסם 2008 במרץ 3117 שנים הגדרתי בביוס עדיפות ראשונה לסידי צרבתי תקובץ ISO של התוכנה והתוכנה לא עולה מה צריך לעשות ? ואם צריך לעשות משהו כדי להפעיל אותה או שזה פשוט ישר עושה בוט כמו ההתקנה של וינדאוס?
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים ISO זה קובץ מכווץ.פרסת את ה ISO בצריבה כאימג'? שאתה פותח את הדיסק בוינדוס אתה רואה את כל הקבצים של התוכנה או קובץ ISO בודד?
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מחבר אני יודע מזה ISO .ורק הקובץ ISO בתוך הסי די לא ולא פרסתי כניראה צריך לפרוס תודה על העזרה..
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים אל תפרוש...ראה בתמונה המצורפת איך צורבים Image של דיסק (כגון קובץ ISO) מתוכנת Nero[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מחבר אל תפרוש...ראה בתמונה המצורפת איך צורבים Image של דיסק (כגון קובץ ISO) מתוכנת Neroאתם מוציאים אותי טמבל..עשיתי את זה וזה לא פעל מה לא מובן?
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים יצאת טבמל כי אתה מספר לנו דבר והיפוכו !תעלה צילום של תוכן ה CD הצרוב לפורום.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים מחבר צרבתי קובץ ISO כמו שצריך כמו שמישהו פה אמר להפעלתי מחדש תמחשב ואין תגובה של BOOT גם אחרי הגדרה בביוסעכשיו יותר מובן ?
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים תחזור לבוט ותבדוק שההגדרות אכן נשארותאם כן אז תבדוק שלא כתוב לך למטה לפני שהווינדווס עולה boot from cd/dvd ואם אתה רואה את זה תלחץ על אנטר כמה פעמים עד שזה יכנס לבוטאם לא אז כנראה שהדיסק שלך לא בסדר ותנסה להיעזר בתצלום,תהיה בטוח שצרבת image של הISO ושבכלל יש לו בוט
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים ממה שאני זוכר ה ERD עולה בלי לבקש "PRESS ANY KEY", אבל לא סגור על זה,בכל אופן תנסה להכניס דיסק בוטאבל אחר (נגיד ההתקנה של הוינדוס), לראות שהבעיה היא באמת בדיסק שצרבת ולא משהו מסביב.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים ומי בדיוק כתב כאן"ורק הקובץ ISO בתוך הסי די"אני - או אתה ?אז איך הוא יאתחל לדעתך ?
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים אם הקובץ שיש לך תקין ... ואתה עשית צריבה כIMAGE וצרבת על CD , אז הכל צריך להיות סבבושיתכן שפספסת באיזשהי נקודההדיסק של ה ERD COMMANDER עולה אוטומטית אם שמת אותו שיעלה בביוס מה CD
פורסם 2008 באפריל 117 שנים מחבר שמתי דיסק של WINDOWS ויש BOOT כמו שצריךבתוך הISO יש את כל הקבצים כולל קבצי הבוטצרבתי אותו בנרו וכלום לא עזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.