עבור לתוכן

סקר COD4 VS CRYSIS

COD4 VS CRYSIS 2,451 הצבעות

1. 1. COD4 VS CRYSIS

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום סיימתי את COD4 לפני הרבה זמן ועכשיו התחלתי לשחק CRYSIS

עכשיו הרבה שאני מכיר מכיר מתלהבים מהמשחקים האלה מעניין אותי לדעת איזה משחק חברי הפורום מעדיפים

שימו לב יש שתי אפשרויות מולטי וסינגל לכל משתמש יש אפשרות להצביע פעמיים

אני אישית יותר אוהב את COD4 גם סינגל וגם מולטי למרות שלא שיחקתי עדיין קרייסיס ברשת

פורסם

אני משחק במולטי של קוד 4 מאז שהמשחק יצא ואני מאוד אוהב אותו. שיחקתי בסינגל אבל לא הרבה אולי איזה 3 שלבים .קרייסיס שיחקתי בדמו ולא אהבתי גם אני החושב הדרישות של המשחק הזה הרסו אותו . ובכללי אני אוהב את המשחקיות של קוד פשוטה וזורמת .

פורסם
  • מחבר

גם אני בקוד 4 זה כיף לשחק וקריסיס מציק אם כול הכוחות שלו וזה והמשימות מציקות

פורסם

cod כל הסידרה (לפחות למחשב,לא יודע איך זה בקונסולות) יש לו שליטה קלילה וזורמת ולא צריך להיות גיימר מטורך או משהו גם מישהו שלא נגע בחיים בעכבר יכול להנות מהמשחק וזה בעצם מה שיפה במשחק בגלל זה אני אוהב את המשחק . בדרך כלל עם משחקים אחרים אני לא מסתדר .

פורסם

COD-IV הוא אחלה של משחק! גם סינגל ובעיקר המולטי שלו, (בחרתי מולטי של COD).

לגבי CRYSIS, יש לו עלילה יותר יפה לדעתי, המשחקיות יותר עמוקה שנותן שליטה יותר טובה על הדמות מעבר ללהתכופף או לשכב, אבל המולטי של קריסיס טיפה כבד.. אני אוהב מולטי שהוא מהיר ויש הרבה אקשן. לכן בחרתי כסינגל את CRYSIS.

פורסם

סינגל ומולטי של COD4

פורסם

COD 4 גם בסינגל וגם במולטי לוקח את CRYSIS

פורסם
  • מחבר

אני די מופתע כי הרבה אנשים מדברים על CRYSIS יותר מCOD ועכשיו אני רואה שיותר אוהבים דווקא COD

נראה לי שיותר מתלהבים אלה שיכולים להריץ את המשחק CRYSIS על HIGE

בנתיים תודה לכם על התגובות כי אם שואלים חברים זה קצת אנשים( :lol:) זאת אומרת לעומת חברי הפורום

כי התשובות של החברים: ואי זה משחק טוב CRYSIS וגם COD זה יפה

אז נראה מה יצביעו בהמשך

פורסם

שניהם טובים, בקרייסיס הגרפיקה פשוט מדהימה כאילו נמצאים בתוך סרט, אצל COD4 גם הגרפיקה מדהימה אבל לא ברמה של קרייסיס.

על COD אני חורש יותר כי זה מולטיפלייר ומאוד כיף לשחק, קרייסיס לא ניסיתי את המולטי אפילו, כי עם כמה שהמחשב שלי חזק, המשחק הזה פשוט עובד חלק רק בהגדרות של גרפיקה יחסית לא הכי יפות, הכל על HIGH ן1280 על 1024, בעוד שאת COD אני מריץ חלק על 1600X1200 והכל כמובן הכי גבוה גרפיקה דרך ההגדרות של המשחק.

פורסם

אצל רוב האנשים קרייסיס לא יזוז לכן COD4 הוא העדפה הראשית.

מבחינת משחקיות וחופשיות קרייסיס עדיף עליו בהרבה.

שיחקתי את שניהם ברשת וזו דעתי.

אם אני לא טועה מישהו כבר פתח ת'רד שכזה אז אולי ינעלו.

פורסם

אצל רוב האנשים קרייסיס לא יזוז לכן COD4 הוא העדפה הראשית.

מבחינת משחקיות וחופשיות קרייסיס עדיף עליו בהרבה.

שיחקתי את שניהם ברשת וזו דעתי.

אנח לא מסכים איתך ,אצלי הוא זז מעולה 28-32 פריימים ב high וסיימתי אותו אבל אני עדיין חושב שהפשטות של הקוד 4 לוקחת את קרייסיס.

זה כמו שתשווה את המשחקים הפשוטים של פעם והדוחים מבחינה גראפית למשחקים של היום, ועכשיו אני אשאל אותך שאלה .

לא היית נהנה יותר מהפשטות של מריו ,או קין ,או כל משחק עבר אחר?

אני לא חושב .. ;)

פורסם

אנח לא מסכים איתך ,אצלי הוא זז מעולה 28-32 פריימים ב high וסיימתי אותו אבל אני עדיין חושב שהפשטות של הקוד 4 לוקחת את קרייסיס.

זה כמו שתשווה את המשחקים הפשוטים של פעם והדוחים מבחינה גראפית למשחקים של היום, ועכשיו אני אשאל אותך שאלה .

לא היית נהנה יותר מהפשטות של מריו ,או קין ,או כל משחק עבר אחר?

אני לא חושב .. ;)

אני לא רואה כאן מקום לויכוח זה עניין של טעם.

פורסם

אני לא נכנס לחלק הזה של הפורום כי אין לי מחשב המסוגל להריץ משחק מחשב נורמלי הרגע (RIVA TNT למי שמתעניין) אבל אתמול שחקתי אצל חבר שלי בCOD4 וזה אחד המשחקים הכי מדהימים שראיתי. לפני זה שחקתי אצלו ב GHOST RECON ואז החלטתי לראות איך הCOD נראה (שחקתי רק בCOD הראשון אי שם לפני מיליון שנה). ו....ואוו. פשוט מדהים. אמנם הAI של המחשב לא תמיד מרשימה ויש הרבה קטעים ע"פ תסריט, אבל החוויה שמקבלים כאילו נמצאים בסרט היא מדהימה!!! והמשימה עם המסוק בלילה, גדול!! :-)

לגבי קרייסיסט, לא ראיתי, אז אני לא אוביקטיבי, אבל זה סתם ה10 אג' שלי...

פורסם

לא שיחקתי באף אחד משניהם, אבל לפי מה שראיתי crysis לוקח, ובגדול.

גם לי יש מחשב גרוטאה לגמרי, אבל אני רוצה לפחות להריץ גם אם זה על הגדרות נמוכות (שעדיין נראות טוב) כדי לראות את נמשחק, אולי עוד כמה שנים כשיהיה לי מחשב טוב אני אשחק בזה שוב.

אני לא נכנס לחלק הזה של הפורום כי אין לי מחשב המסוגל להריץ משחק מחשב נורמלי הרגע (RIVA TNT למי שמתעניין) אבל אתמול שחקתי אצל חבר שלי בCOD4 וזה אחד המשחקים הכי מדהימים שראיתי. לפני זה שחקתי אצלו ב GHOST RECON ואז החלטתי לראות איך הCOD נראה (שחקתי רק בCOD הראשון אי שם לפני מיליון שנה). ו....ואוו. פשוט מדהים. אמנם הAI של המחשב לא תמיד מרשימה ויש הרבה קטעים ע"פ תסריט, אבל החוויה שמקבלים כאילו נמצאים בסרט היא מדהימה!!! והמשימה עם המסוק בלילה, גדול!! :-)

לגבי קרייסיסט, לא ראיתי, אז אני לא אוביקטיבי, אבל זה סתם ה10 אג' שלי...

אני מאוד מקווה שאתה צוחק. COD הראשון נחשב עד היום למשחק מעולה, מה גם שהוא יצא "בסך הכול" לפני 3-4 שנים.. שימתי את המשחק וגם את ההרחבה, וזה המשחק שהכי נהנתי ממנו עד עכשיו. עכשיו אני מתחיל את COD2 שגם נראה טוב, ואני מקווה שגם COD4 נותן את התחושה שאתה בסרט.

אלון

פורסם
  • מחבר

איך אתה יכול לדעת איזה משחק לוקח בלי ששיחקת בו ? מה בגלל הדרישות מערכת בגלל שאנשים מתלהבים ממנו

תראה בסקר שיותר בחרו דווקא בCOD4

כשהתחלתי לשחק קרייסיס התלהבתי מהכוחות שלו שיפורי נשק וכאלה, אבל אחרי זה ששיחקתי קצת זה התחיל להיות די משעמם רוב המשימות אתה הולך לבד חצי מפה מגיע לנקודה הירוקה ופתאום אומרים לך לך חזרה יש עוד משימה והמשחק עצמו די חופר

גם אני כשלא שיחקתי במשחקים האלה חשבתי שקרייסיס לוקח כי כולם התלהבו אבל אחרי ששיחקתי אני חושב שCOD4 לוקח ככה שאתה לא יכול לדעת איזה משחק יותר מבלי לשחק בשני המשחקים

תיכנס לפה ותבדוק איך המחשב שלך יריץ לך את קרייסיס או את COD4

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים