עבור לתוכן

מסך נכבה לאחר מספר שעות אבל המחשב לא

Featured Replies

פורסם

שלום רב, יש ברשותי מחשב חדש שנרכש לפני כחודש.

עשיתי למעבד אוברקלוק ל- 3.4 (המעבד- Q6600 )

וגם עשיתי אוברקלוק ל זכרונות- 920MHZ

קרה לי כבר שלוש פעמים שהמחשב לאחר עבודה של 15 שעות או יותר לאחר שאני משחק למשל ..אני הולך לישון וכשאני קם ואני רוצה להפעיל את המסך , המסך לא נדלק ,חשוב לציין שהמחשב עובד, כאילו רק המסך לא מוציא תצוגה,ואיך שאני עושה רסטרט המסך נדלק אבל כל ההגדרות חוזרות למצב ברירת מחדל,מה זה יכול להיות,בדקתי כבר אולי זה קשור למצב SLEEP אז זה לא ובכל מקרה המחשב במצב SLEEP כאילו מכובה , ביטלתי את כל האופציות של החיסכון בחשמל בויסטה..

בקיצור אני מיואש תעזרו בבקשה

פורסם

קרה לי גם במחשב שמותקן בו ויסטה, לפני כן כאשר היה בו XP לא חושב שזה היה קורה (בכל אופן אז גם לא היה OC על המעבד)

לפני כשבועיים(מתי שיצא הSP1 לויסטה) פרמטתי והתקנתי SP1 ומקביל גם החזרתי את המעבד למהירות המקורית שלו ומאז זה לא קרה שוב

למרות שאני חושב שקרה פעם אחת בין ההתקנה של הSP1 להסרה של הOC

בכל אופן הבעיה נפתרה, זה היה ממש מרגיז המסך היה כבוי כמו שאתה אומר ושמעתי שהמחשב עובד כרגיל והדבר היחיד שהיה אפשר לעשות זה ריסט או משהו כזה.

לסיכום:

תנסה להתקין SP1 יש אפשרות שזה יפתור לך את הבעיה, אם זה לא עוזר תבדוק שוב את הOC אולי המחשב שלך לא כזה יציב לאורך הרבה זמן.

פורסם

המחשב לא נכבה לך ?

השאלה היא אם הוא עובד ולא אם הוא לא נכבה.

בדוק עם מקש CAPS LOCK ונורית החיווי שעל המקלדת אם הוא עובד או רק דולק.

פורסם
  • מחבר

מותקן- SP 1 , המקלדת עובדת...כלומר הנורות,

מצב ממש מוזר כאילו המסך לא רוצה להידלק, המחשב עצמו עובד ( מאווררים / כרטיס מסך וכו') כל דבר שאני מנסה לעשות הוא לא יוצא מזה..

יכול להיות שזה נובע באוברקלוק לא יציב לאורך זמן??

פורסם

אז מה הבעיה? פשוט לכמה ימים תחזיר את כל הרכיבים למצב נורמלי ותראה אם זה ממשיך לקרות.

אם גם אז הבעיה נמשכת תצטרך לבחון אפשרות אחרת.

פורסם
  • מחבר

זה מה שהתחלתי לעשות..

נקווה שזה יעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים