פורסם 2008 במרץ 3017 שנים ailen VS predator הראשון פשוט המשחק הכי מפחיד\ מפחיד בעולם!!!!! שחקו את השלב הראשון עם המארין עם אוזניות !!! :o :o
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים Doom 3 - אחרי 25% מהמשחק הייתי חייב לשחק בלי ווליום כי המשחק קיצר לי את החיים.Alien vs. Predator 2 (בתור חייל מארינס) - לא מסוגל לסיים ת'משחק (ואני חולה על הסרט\ים יש לי את הקוואדרולוגיה (על גבי 9 (!) DVDs בבית)F.E.A.R - עוד לא שיחקתי (יש לי את שלושתם מקוריים, אבל יש לי בעיית סאונד - לא שומעים דיבור).HF
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים כמו שכמה כבר אמרו AVP2 היה אחד המשחקים שלא סיימתי עד היום עברתי אם החייזרים ואם הטורף אבל אם המארינב זה היה יותר מידי בשבילי. המשחק השני שאני לא סיימתי כי פחדתי פחד מוות זה THE THING הכל היה פופיע באמצע שום מקום הרבה שלג חושך והייצורים אם הקולות המפחידים. ויש עוד אחד שזה מריו של מגאסון הדלקתי את זה עכשיו ונבהלתי
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים לפני שאתם מתחילים לשחק בכל משחק כל-שהוא תשיגו לעצמכם אוזניות איכותיות, משחק ללא אוזניות זה לא הנאה!* DOOM3 משחק די מקפיץ אבל לומדים להתרגל אליו אחרי שלב מסויים.* המשחק שהכי הפחיד והקפיץ אותי זה ALONE IN THE DARK, כל שלושת המשחקים(טריולוגיה) פשוט יצירה למופת של הנאה ופחד. הייתי מרותק למחשב במשך שעות ואחוז פחד.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים לפני שאתם מתחילים לשחק בכל משחק כל-שהוא תשיגו לעצמכם אוזניות איכותיות, משחק ללא אוזניות זה לא הנאה!* DOOM3 משחק די מקפיץ אבל לומדים להתרגל אליו אחרי שלב מסויים.* המשחק שהכי הפחיד והקפיץ אותי זה ALONE IN THE DARK, כל שלושת המשחקים(טריולוגיה) פשוט יצירה למופת של הנאה ופחד. הייתי מרותק למחשב במשך שעות ואחוז פחד.אני זוכר שהיה לי את המשחק שהייתי קטן ולא ידעתי מזה המשחק הזה .אז שיחקתי פתאום יוצא מפלצת כזאת מהחלון חחחח מאז לא נכנסתי למשחק יותר .
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים חברה, אני לא יודע מה איתכם, אבל לדעתי The Suffering היה משחק טוב,וניראה לי גם המשחק שהכי הפחיד אותי עד כה,יש עוד מישהו ששיחק בו?
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים אין לי המון מה להוסיף לכם בתרד הזה מה שמצחיק אותי זה שבדיון הזה משתתפים רק אנשים צעירים אף לא אחד מכם הזכיר את הקווסטים של פעם כמו PHANTAZMAGORIA או GABRIEL KNIGHT וכו' אלו משחקים שלא היה בהם אוייבים שקופצים עליך ממקומות חשוכים אבל אחרי שניהם פחדתי ללכת לישון בלי אור (בתור נער). אך סיירה פעם ידעו לעשות משחקים עם עלילה. איזה משחק !!!! חבר שלי נתן לי אותו כשהינו בני 11 לקח לי חודש לאגור עומץ רק להתקין אותו בגלל העטיפה עד עכשיו אני מפחד קצת מהעטיפה של המשחק
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים 1- Silent Hill 32- Fatal Frame3- Penumbra4- HL1/25- FEAR6- Resident Evil 1/2
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים אני זוכר שהיה לי את המשחק שהייתי קטן ולא ידעתי מזה המשחק הזה .אז שיחקתי פתאום יוצא מפלצת כזאת מהחלון חחחח מאז לא נכנסתי למשחק יותר .חחחחח אני בחיים לא אשכח שנתנו לי את המשחק הזה מתנה, הדבר היחידי שהיה לי אומץ בו זה להרוג את העכבר הזה, לאחר מכן יש לך מלא שדים שבאים וזה מפחיד בטירוף!!! לא שיחקתי בו מעולם לאחר מכן.
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים וואי, זה נוסטלגיה המשחק הזה (Alone in the dark), באמת שמזכירים אותו,איך אני זוכר שהוא הפחיד אותי שהייתי קטן!!!.... חחחח, לזוז הפחיד אותי,פשוט היה משחק מצויין, מעניין אם איי פעם ימשיכו אותו חח
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים Bioshock עם פול ווליום מרוב פחד השתנתי והתחלתי להחליק למטה מהכסא והיה לי רפלקס של ALT+F4 מרוב פחד אני עד היום צוחק על אנשים שבאים אלי אני בא להם בוא נשחק בביושוק אתה משחק הוא כזה אה בע משחק מפגר 100% שם לו פול ווליום הוא צועק כמו מטורף ואני מתפקע מצחוק =]
פורסם 2008 במרץ 3117 שנים Bioshock עם פול ווליום מרוב פחד השתנתי והתחלתי להחליק למטה מהכסא והיה לי רפלקס של ALT+F4 מרוב פחד אני עד היום צוחק על אנשים שבאים אלי אני בא להם בוא נשחק בביושוק אתה משחק הוא כזה אה בע משחק מפגר 100% שם לו פול ווליום הוא צועק כמו מטורף ואני מתפקע מצחוק =] אם BIOSHOCK הפחיד אותך אז היית צריך לשחק בקודמו SYSTEM SHOCK 2, הכסא היה מחליק לך מתחת לישבן ובורח. ;D SYSTEM SHOCK 2 באמת משחק שאפשר להשתין במכנסיים.(בנוסף ל-AITD בתגובתי למעלה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.