פורסם 2008 במרץ 3017 שנים tאותי הלחיץ ממש הקטע ב Gear of War שאתה צריך לבלב כל פעם איזה מפלצת כזאת (שכחתי איך קוראים לה ,בלוצ'ר או משהו דומה חחח), המטרה היא שתסחוב אותה איתך ותכוון אותה שתתנגש בדלתות וכל פעם אתה חייב לעמוד צמוד לדלת בשביל שהיא תשבור אותה , לא יודע אותי זה ממש הלחיץ.
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים אולי צריך לשנות את הכותרת "מהו המשחק המפחיד ביותר ששיחקתם עד כה ? ואיזה קטע הכי הפחיד אתכם "או משהו בסגנון כדי שחברי הפורום יגידו גם למה הוא הפחיד אותם RESIDENT EVIL בהצ=תחלה די מציק בגלל שאין עכבר אבל למי שזה מאוד מציק יכול להוריד פאץ או משהו שמאפשר שימוש בעכבר
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים פנומברה גם החדש מפחיד ומעולה- Penumbra Black Plague מומלץ ! הורדתי את הראשון והתחלתי לשחק.. אחלה משחק, רק שנתקעתי.. אבל זה לדיון אחר השתיים האחרים לא חינמיים? אני רואה להורדה רק את הדמו... http://www.gamershell.com/search/?q=Penumbra
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים אף אחד מהם לא חינמייש דמו לשניהם וTECH DEMO אחדאז כנראה הורדתי את הtech demo...אבל ב gamershell רשום Penumbra Free Full Game ולא tech demo...
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים לא יעזורmax payne 1 הכי מפחיד.כל הקטעים שאתה שומע את התינוקת\אשתו בוכות או כשאתה בתוך הבניין של כת השטן משהו באמת מפחיד... :\
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים לא יעזורmax payne 1 הכי מפחיד.כל הקטעים שאתה שומע את התינוקת\אשתו בוכות או כשאתה בתוך הבניין של כת השטן משהו באמת מפחיד... :\בבנין שאני גר לעיתים אני שומע קולות דומים, לא הייתי מגדיר אותם מפחידים.משחק מפחיד זה משחק שגורם לך לקפוץ מהמקום בכמה סיטואציותמשחק מפחיד טוב מצליח להכניס אותך לאווירה באמצעות פס-קול+דיבוב+ויזואלמקס פיין לא היה כזה מעולם.הוא גם לא נועד להפחיד מלכתחילה.לדעתי.
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים תנסה להוריד אותו ותגיד לי אם זה המשחק הזה..הוא לא שוקל יותר מידי.. http://www.gamershell.com/download_14553.shtml
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים אם התמונות בצד זה המשחק המדובר אז זה לא זהעריכה- לפי האתר הראשי צדקתיזה בעצם הTECH DEMO
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים Penumbra גרפיקה טובה? כנראה לא שיחקתי באותו משחק. הגרפיקה היתתה ממש חובבנית, כמו משחקי קווסט של שנת 1999-2000 גם איזה פדיחה, אחרי כמה שעות של משחק, שלא הבנתי למה זה כל כך קל, הבנתי שאני לא בבהירות מסך נכונה. לא ידעתי שצריך להיות חושך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.