פורסם 2008 במרץ 2917 שנים שלום. לא מזמן גיליתי במחשב שלי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מורח את המסך. בד"כ זה לא קורה מידית. לפעמים אחרי 10 דקות, 20 דקות ולפעמים אחרי שעה, שעתיים או אפילו יותר. בנתיים אני ממשיך להשתמש בו כרגיל(בערך לפחות). אך הבעיה הגדולה שלי היא במשחקים. ברגע שאני נכנס למסך ההתראה למריחת המסך גוברת. לפעמים במקום שעה, שעתיים או יותר, זה קורה מידית בכניסה למשחק או מקסימום כעבור 10-20 דקות. רציתי לדעת, יש אפשרות לתקן זאת ללא פירמוט המחשב? תודה מראש, נתנאל.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים אני צריך יותר פרטים כדי לאבחן את הבעייה,האם המסך הוא LCD או CRT?האם זה קורה רק במשחקים או גם בעבודה יום יומית?
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים מחבר כמו שרשמתי זה קורה גם לא במשחקים.במשחקים זה פשוט קורה בהתראה גבוהה יותר.למרות שהרגע הצלחתי במשך שעה לשחק C&C ורק אחרי שעה נמרח המסך.יש לי מסך LCD.אבל אני לא חושב שהבעיה ביא במסך. אני חושב שהיא במחשבבגלל שהבעיה התחילה לאחר שהתקנתי משחק.אחרי ההתקנה מיד נכנסתי למשחק ואז המסשחק נמרח. אחרי יום זה התחיל לקרות בכל המחשב.
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים תנסה לעבוד עם כרטיס מסך אחר, יכול להיות שהוא מתחמם והוא יוצר ארכיפקטים(עיוותים).הכרטיס מסך לא עבר OC במקרה נכון?
פורסם 2008 במרץ 2917 שנים אז הוא לא עבר. OC זה המהרה (OverClocking). זה ככה"נ התחממות יתר של הכרטיס. איזה סוג כרטיס יש לך ד"א? תמדוד טמפ' במהלך מנוחה ובמאמץ באמצעות תוכנות כמו RivaTuner או nTune לפי הנתונים האלה (סוג כרטיס, סוג קירור, מדידת טמפ') יהיה קל יותר למקד את הבעיה.
פורסם 2008 במרץ 3017 שנים מחבר אני חושב שהוא דווקא עבר את הכל(לא בטוח)... אני קיבלתי את כל המחשב שלי+המסך מאחי, ככה שאין לי מושג מה עשו לו ומה לא. אני אשאל את אחי ואבקש שיבודק את הכל. בנתיים תודה על הכל. *עריכה: הכרטיס מסך שלי זה GeForce 6800 GT פעם ראשונה שאני נתקל בו בעיות ואני סבור שאין קשר אליו ולבעיה אלה לבמשהו אחר. כמובן שאני לא מבין גדול למחשבים אז הדעה שלי היא לא בדיוק דעה של מקצוען.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.