עבור לתוכן

ייעוץ בבחירת לוח אם מתאים(עדיפות לציפסט X38)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט מאוד בין שני לוחות אם:

1.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3778

2.http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3625

הלוחות שניהם תומכים בצי'פסט החדש X38 למען העתיד שאני יוכל לשדרג ללא צורך בהחלפת הלוח כמובן ואם אפשרי להסביר לי מה השוני בין הלוחות הללו??

הלוחות ישודכו למעבד E8400 ויתבצע OC לכיוון ה4GHZ (יש TT BT כקירור אוויר וזיכרונות GSKILL HZ 2GB).

אז מה ההבדל והאם השדרוג לP5E שווה את הכסף כמובן למען שידרוג עתידי רק של מעבד ולא החלפה של לוח +מעבד בעוד שנה-שנתיים.

ושאלה נוספת היא מהם ההבדלים בין לוח מוביל מבית ASUS עם צי'פסט P35 כי הבנתי שהם לא תומכים 100% במעבדי ה45NM וכי הצי'פסט החדש תומך בהם במאת האחוזים.

אם תוכלו להמליץ לי על לוח P35 מצויין וקריר לOC די מסיבי אשמח לקבל את התגובות שלכם (מבית ASUS) והדרישות שלי הם:

1.תמיכה מלאה ב45NM תחת OC בינוני-כבד.

2.קירור של הלוח תחת OC טוב.

3.אופציה לשדרוג עתידי ללא החלפת הלוח

4.מהם ההבדלים בין שני סוגי הציפ'סטים (P35 VS X38)והאם הם משמעותיים??

5.באנדל כמה שיותר עשיר ואם אפשרי לוח מסדרת ROG של ASUS במחיר סביר.

תודה לעונים,שבת שלום.

פורסם

השאלה הראשונה שמתבקשת - למה אתה כל כך נעול על ASUS? יש חברות אחרות, לא רעות בכלל, שמציעות לוחות זהים באיכותם ולא פעם אף יותר.

דבר שני, כל לוח התומך בFSB של 1333, לפחות מקרב לוחות הP35 ומעלה, יתמוך במעבדי 45NM בעלי באס שכזה.

דבר שלישי - ההבדל בין לוחות P35 וX38, כיום לפחות, הינו זניח למדי - לרבות OC.

דבר רביעי - אם אתה קונה היום מחשב במחיר שפוי יחסית ותרצה לשדרג אותו בעוד שנה - בכל מקרה כנראה שתהיה לך בעיה כי כיום לא משתלם לקחת לוח עם DDR3 וזכרונות בהתאם, בגלל מחירם, ואילו בעוד שנה - שנה וחצי סביר להניח שהם ישלטו בשוק. הפשרה הכי טובה לדעתי היא לקחת לוח תומך זכרון של 1066MHZ וזכרונות תואמים (יש קיטים של 2GB בקצת יותר מ-300, או לחילופין של 4GB 1000MHZ בסביבות ה550) - וגם זה רק אם אתה באמת מתכנן OC אל מעבר ל3.6GHZ.

פורסם
  • מחבר

אז ככה קודם כל ASUS נותנת באנדל מאוד עשיר (לדוגמא בP5E ישנו מפוח לNB וכ.קול 24BIT שזה יפה מאוד),לגבי דברים אחרים אם תציעו לוח ברמה של עד 1000+- אני יקבל זאת בשמחה כי לבנתיים הP5E מעל 1100 כמדומני אם אנני טועה??

לגבי הזכרונות יש לי כרגע סט של 2GB 800 GSKILL HZ שאמורים להיות מעולים לOC וחבל לי לוותר עליהם (רציתי להוסיף 2GB OCZ REAPER) מה אתם אומרים על השילוב של הזיכרונות??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים