עבור לתוכן

Warhammer online VS Age Of Conan

Featured Replies

פורסם

בשלוש השנים האחרונות הייתי שחקן World Of Warcraft מאז ה beta האמריקאית, ה beta הארופאית, הגירסה הארופאית, ימי molten core ועד ה black temple של היום. תמיד הייתי שחקן hardcore שגמר כל instance אפשרי ושיחק (בשנה האחרונה) תמיד ב 2000+ arena team.

אבל לאחרונה יותר מדי דברים קטנים מפריעים לי במשחק ואיני מוצא אותו מרתק באופן מספיק.

השנה יוצאים שני משחקים חדשים Warhammer online , Age Of Conan שניהם mmorpg ואמורים להיות איכותים ובעלי משחקיות גבוהה שימשכו מיליוני אנשים.

אני מתלבט איזה משחק לקנות כאשר אני נוטע לכיוון war בגלל הסיפור העשיר (מאז 1983) והגזעים שבו בניגוד ל aoc שבו ישנם רק human.

מעניין אותי אם ישנם פה עוד שחקני mmorpg בעלי התלבטות זהה, ולאיזה כיוון הם ילכו.

פורסם

WHO נדחה לרבעון הרביעי של 2008.

פורסם

Age Of Conan נראה מאודדד מבטיח...

פורסם

למה הנושא נפתח מחדש?

אין שום דרך שנענה על השאלה הזאת כי בטאטסטרים מעטים עד לא קיימים בפורום (לצערי עדיין לא התקבלתי... אולי אני אוכל להידחף מתוקף תפקידי *מבט מרושע*)

וגם אלה שכן בטאטסטרים אסור להם לדבר על המשחק מתוקף NDA

בכל מקרה אם מסתמכים על הרצאות לקהל שעשו למשחקים

CONAN נראה כמו WOW עם גרפיקה אחרת אבל בתכלס הם אותו דבר

לעומת WHO שמציג הרבה מאוד חידושים שאני עדיין לא ראיתי באף MMORPG אחר (ו150 זה מספר מכובד)

פורסם
  • מחבר

למה הנושא נפתח מחדש?

אני ביקשתי מ lazy לפתוח את הדיון כיוון שיש על מה לדבר (ובעיקר עכשיו כאשר ניתן לבצע preorder לשני המשחקים).

אין שום דרך שנענה על השאלה הזאת כי בטאטסטרים מעטים עד לא קיימים בפורום (לצערי עדיין לא התקבלתי... אולי אני אוכל להידחף מתוקף תפקידי *מבט מרושע*)

לא לענות, אבל דיון ענייני כן ניתן לעשות כיוון שקיים עושר של מידע על שני המשחקים (youtube, אתרי הבית, פורומים כמו warhammeralliance ועוד)

אלה אינם עוד שני משחקים אלא משחקים שימשכו מיליונים של שחקני hardcore ולכן לא קיימת בעיית מידע.

CONAN נראה כמו WOW עם גרפיקה אחרת אבל בתכלס הם אותו דבר

לא, לא, לא, AoC שונה מ WoW מאוד ברמת המשחקיות כך שהיכולת של השחקן עצמו תבוא לידי ביטוי ולא השריון+נשק . לדוגמא ב AoC לא יהיה auto attack כמו ב wow אלא מערכת של שליטה שבו תוכל לקבוע את הכיוון שבו אתה 'swing your sword' ואם תניף את החרב כל הזמן באותו כיוון האויב ידע לחסום. כמו כן יהיה combo של הנפות שבסופות יהיה ניתן לבצע מכה סופית עם אפקטים של high damage או knockback. אותו דבר עם ה shield שאותו ניתן לכוון לכיוונים שונים.

שלא לדבר על העובדה שניתן לבנות ערים ולהתקיף ערים של guild-ות אחרות עם siege weapons להרוס אותם או לבזוז, התקפות בזמן רכיבה ועוד.

שני המשחקים (WAR+AOC) מאוד שונים מ WoW, ואם מותר להתנבא (הנבואה ניתנה...) WoW נמצא כרגע בפיק הגבוהה ביותר שלו ומכאן הירידה תלולה.

עריכה:

הדגמה ללחימת melee ב AoC

הדגמה למצור ב AoC

בנית the guild's keep

http://www.gametrailers.com/player/31211.html

אתה יכול לראות שזה מאוד שונה מ WoW.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים