פורסם 2002 בפברואר 623 שנים זאת כבר בעייתי איפה אני אשיג אך אם אצליח אני רוצה בנאר בעמוד השער של הפורום והאתר ולהיות מנהל :lol: :lol:
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים לא ממש.....יש ציוד עדיין אין מקום.......חבר שלי הציע שנתנחל באיזה קניון...........
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים ואיזה קניון נורמאלי בדיוק יארח אותך ?אולי נעשה את זה על חוף הים ?נביא גנרטורים ותאורה
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אבל יכנס לי חול למחשב................................................................זה לא נראה לי טוב במיוחד יותר מדי לחות ויותר מדי חול ויותר מדי מים!!!!!ומאיפה תביא גנרטור?
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים וגם הלחות........אז איפה לעזאזל נעשה את זה??????בואו נתנחל למישהו בבית...........
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אני רוצה לראות את התגובה של ההורים של מי שנעשה את זה אצלו , איך הם יגיבו לזה שיבואו 20 אנשים עם מסכי 17 ו19 אינטש , ועם מחשבים , מקלדות ועכברים ומה לא ...הם לא יאהבו ממש את הרעיוןתחשוב גם על זהרעש , אוכל , צריכת חשמל , ומה לא ...בית פרטי לא יעמוד בעומסוכמה אנשים אתה מכיר שיש להם בית פרטי שאפשר למקם בו 20 מחשבים בלי בעיית מקום ?
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אצלי בחצר......... ;D ;Dאבל אנחנו מדברים על משהו יותר גדול מ20 אנשים.........אני מביא גם חבר שלי שלא רשום לפורום
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים נראה לך אני אזמין אנשים שאני לא מכיר אליי הביתה???????אין לאף אחד רעיונות איפה?
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים הנה רעיון יפהנגיד נהיה 30 איש , אולי יותר ...להשכיר דירת סטודיו ליומייםכמה זה יכול לעלות כבר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.