פורסם 2002 בפברואר 523 שנים אני רוצה לבוא אבל לא יודע אם אני אביא את המחשב...........גם לא נראה לי ההורים שלי יתנו לי לצאת מהבית בפסח......... (אני מקבל תעודה וצריך ללכת להירשם לתיכון.........)
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מגניב......3 ב 10....גם מפגש, גם תחרות, וגם מסיבת רשת (איןלי משחקים על המחשב.... זה בעיה??)..... i am in..4.4 זה תאריך טוב מאוד בשבילי,..אז זה יהיה 4 ב 10..גם מפגש, גם תחרות, גם מסיבת רשת (אין לי משחקים עלך המחשב..... זה בעיה???)...., וגם מתנות ליומולדת שלי...... ;D
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים טוב שמע אני לא יודע איך התעודה תראה.....אולי יש לי סיכוי לצאתכי כבר אין לי 40 בערבית כי השגתי פטור
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים במקום כל יום ראשון ושני שיש לי ערבית שעה ראשונה אני קם הולך ב9 לביתספר......במקום ב8 כמו כל המסכנים.......זה ממש קל האבחון הזה..... רק צריך לדעת איפה לטעות
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים גם אני מצטרף לרעיון מסיבת הרשת!ויואב- אם אנחנו רוצים, תמיד אני יכול לבקש מליעד באופן חד-פעמי את ה-Switch של ה-16... :asthanos:
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים שו 16...?נ.ב - למי שיהיה במסיבת רשת האחרונה בדיזינגוף סנטר וראה את ההבים הענקיים שכללו 32 פורטים ושלושה מאוררי 40mm מכל צד - כזה אנחנו צרכים...
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים שו 16...?נ.ב - למי שיהיה במסיבת רשת האחרונה בדיזינגוף סנטר וראה את ההבים הענקיים שכללו 32 פורטים ושלושה מאוררי 40mm מכל צד - כזה אנחנו צרכים... זה יהיה קשה להשיג......אבל אולי איזה ביה"ס יסכים לעשות את המצווה....
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים מאיפה תשיגו כזה?ומה עם מקום????????????????????????????????????????????????????????????????אתם רוצים אולי לעשות את זה בעזה?עם המחשבי "פונטיום" שלהם? והם גם יביאו לנו "בד" לעכבר מתנה.................
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים מחבר לא כזה קשה, פשוט לבקש מcybercluber להיות ספונסרים ואנחנו מסודרים, אבל אני לא חושב שידיעו כל כך הרבה אנשים שצריך סוויץ' של 32.אפשר באמת להסתפק ב-16+8+8+4 (יש לנו עוד אחד)ומקסימום מקסימום, תמיד אפשר למצוא עוד
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אנשים אני אנסה להשיג כמה האבים נחמדים של 32 סיסקו לא איזה דרעק נראה מה יצא לי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.