פורסם 2008 במרץ 2717 שנים שלוםשמעתי אל איזהשהי פונקציה שנקראת SENDKEYS שזה ךמעשה גורם לתוכנה לדמות לחיצה של מקש על המקלדתהנושא הזה מאוד מעניין אותי אבל מצאתי מדריכים אליו שנוגעים רק בויסואל בייסיק ואני רוצה לדעת איך עושים את זה בג'אווהאני תלמיד כיתה יא מתחיל אז לא להעמיס יותר מדי ולהסביר בעדינות 8) תודה
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים בג'אווה זה קל מאוד הייתי אומרתשתמש ב class בשם Robotאפשר איתה לשלוח קלט עם המקלדת והעכבר
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר תסביר עוד.... אין לי מושג מה אמרת ואיך ליישם את זה יעזור מאוד אם תכתוב לי את כל התוכנית וזהו אני פשוט רוצה תוכנה שנגיד אני אומר לה להקליד J אז היא פשוט מקלידה את זה כמו המקלדת... ולא סתם מציגה לי על המסך אלא לוחצת תודה מה זה בכלל ROBOT?
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אתה צריך ללמוד איך משתמשים באתר של סאן בכל מקרה, הנה הדף של Robot: http://java.sun.com/j2se/1.5.0/docs/api/java/awt/Robot.html והנה תכנית דוגמא: import java.awt.AWTException;import java.awt.Robot;import java.awt.event.KeyEvent;public class RobotTest { /** * @param args * @throws AWTException * @throws InterruptedException */ public static void main(String[] args) throws AWTException, InterruptedException { // TODO Auto-generated method stub Robot rbt = new Robot(); Thread.sleep(3000); // give time to check in notepad or w/e // output robot rbt.keyPress(KeyEvent.VK_R); rbt.keyPress(KeyEvent.VK_O); rbt.keyPress(KeyEvent.VK_B); rbt.keyPress(KeyEvent.VK_O); rbt.keyPress(KeyEvent.VK_T); rbt.keyRelease(KeyEvent.VK_R); rbt.keyRelease(KeyEvent.VK_O); rbt.keyRelease(KeyEvent.VK_B); rbt.keyRelease(KeyEvent.VK_O); rbt.keyRelease(KeyEvent.VK_T); }}
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר שמע העתקתי את התוכנה שלא בנית לי והיא לא כותבת לי "ROBOT" בתוך הפנקס רשימות...זה מה שזה אמור לעשות לא?הפעלתי אותה (באקליפס) ואז עברתי לפנקס רשימות ולא קרה כלוםעריכה:אוקיי זה עובד!!!עכשיו בוא נתקדם שלב קדימה!דבר ראשון אני רוצה לשלב מספרכלומר שזה יקליד מספרעכשיו.... אני לא רוצה להגיד לו אותו מראשאלא לעשות לולאה ושיקליד כל פעם את המונה של הלולאהזאת אומרת שאם הלולאה תלך מ1 עד 10 הוא יקליד 12345678910אה ודרך אגב תודה רבה רבה!
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אפשר בסדר 0123456789 ככה:for(int i = KeyEvent.VK_0; i <= KeyEvent.VK_9; i++) { rbt.keyPress(i); rbt.keyRelease(i); }לעשות בסדר אחר, כמו שאמרת למשל צריך דרך אחרתהדבר היחיד שעולה לי בראש עכשיו זה מערך עם סדר בנוי מראש של 1234567890
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר תודה אתה עוזר לי מאוד מאוד אבל אני עדיין לא מצליח לעשות משהואני רוצה שכל פעם אני אקרא מספר בין 0 ל 9 ואז התכנית תדפיס אותומה שניסיתי לעשות זה לקחת את הטקסט שעשית ולמחוק את הלולאה ולעשות סתם לדוגמא בתוך התוכנית I=5 אבל זה לא הדפיס אותו כי מחקתי את הI+KEYEVENT משהו ורק אז הבנתתי שזה חשובאז בקיצור איך אני עושה את זה?לקרוא מספר ואז להקליד אותו
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אתה מתכוון למשהו כזה? System.out.println("Enter a 0-9 number"); int i = (int) System.in.read(); rbt.keyPress((i+KeyEvent.VK_0)); rbt.keyRelease((i+KeyEvent.VK_0));
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר משום מה הוא שם לי קו אדום מקווקו מתחת לביטוי int i = (int)System.in.read(); או יותר נכון מתחת ל System.in.readעריכה : תיקתנתי את זהעשיתי פשוט READER.nextINT וזה עובד ככהתודה רבה!! עזרת לי מאודאם יהיו לי בעיות אני אדבר איתך אם אתה עדיין מוכן לעזור כי לא חירפנתי אותך כברתודה
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים תעשה ככה: במקום - public static void main(String[] args) { תכתוב public static void main(String[] args) throws Exception { אם עוד לא למדת על Exceptions בג'אווה פשוט תכתוב את זה ותבין יותר מאוחר... עריכה: אני בסדר בינתיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.