פורסם 2008 במרץ 2717 שנים אני יודע שזה קשור לnetwork adapter ב device managerיש לי מערכת vista על לוח של asus p5w dh ושם היתה לי אפשרות לעשות אינטרנט אלחוטי, שפתאום נעלם, נראה לי שיש קשר בין הדברים בכל אופן אני מנסה להסיר את זה וזה לא הולך
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/ISATAPלא קשור אלא אם כן אתה משתמש ב IPv6המתאם מופיע במרכז הרשת והשיתוף>ניהול חיבורי רשת?
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר http://en.wikipedia.org/wiki/ISATAPלא קשור אלא אם כן אתה משתמש ב IPv6המתאם מופיע במרכז הרשת והשיתוף>ניהול חיבורי רשת?המתאם מופיע ב networks adapters ב device איך אני מחזיר את האלחוטי ?
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים אם אתה מחובר לרשת שלךקליק כפול עליו>פרטיםתבדוק שאתה מקבל כתובת IP ו default gateway.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר זהו שאין לי רשת בגלל שישנה בעיה כנראה עם הדרייבר למה איני יכול להסיר אותו ?
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר מה קורה כאשר אתה מנסה להתחבר לרשת?אני אסביר עוד פעם עם מישהו לא הבין, אני לא עובד עם ראוטר אלא הלוח אם מאפשר לי לעשות משהו שנקרא: wifi ap soloשזה בעצם אפשרות לעשות מאינטרנט שלי אינטרנט אלחוטי ואז אני יכול לגלוש בצורה אלחוטית, מה שקורה עכשיו אין לי את האפשרות הזו מכיוון שיש לי בעיה עם הדרייבר ואני גם לא מצליח להסיר אותו.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים לזה בדיוק אני מתכוון. אתה מתחבר בצורה אלחוטית לראוטר ומקבל גישה לאינטרנט דרכו מה קורה כאשר אתה מנסה להתחבר לרשת האלחוטית?
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר לזה בדיוק אני מתכוון. אתה מתחבר בצורה אלחוטית לראוטר ומקבל גישה לאינטרנט דרכו מה קורה כאשר אתה מנסה להתחבר לרשת האלחוטית? זה מתחיל להיות שיח חירשים, אין לי ראוטר ואין שום קשר לראוטר, תודה על העזרה ועל נראה לי שאתה לא מכיר את WIFI AP SOLO
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר שיח חירשים? : זה סה"כ לוח אם עם מתאם אלחוטי לאן אתה מתחבר בצוה אלחוטית? אוקיי, אני מתחבר או יותר נכון מחבר לפ טופ בצורה אלחוטית כאשר ה ap solo עובד מה שלא קורה עכשיו
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר לא אין שום חיבור רק הסברתי לך איך השתמשתי בזההתוכנה של ה wifi לא עולה כי לפי דעתי חסר לה הדרייבר תחת network adapter היה לי כתוב משהו כזה 802.11gועכשיו יש לי את isatab
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.