פורסם 2008 במרץ 2717 שנים בואנה אתה רושם תגובות סתם גם בתארדים אחרים אם אין לך מה לענות אז על תגיביש שאומרים בפורום שזה גורם לבעיות אבל לא נראה לי שזה נכון אצלי הם מסולסלים וגם אצל חברים שלי ולאף אחד אין בעיות
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים לא,כל עוד אתה לא מקפל אותם כמו דף נייר ולוחץ על הכפל אם האצבעות.עושים הרבה מודים שונים בנידון ואין בעיה.בטח כשאתה מסלסל בעדינות הם לא ינזקו.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר אני יודע שיש גם מדריך באתר שמראה איך לעשות את זה אבל איזה אחד אמר פה שזה לא הכי טובנחמד מאוד!.בקשר לכבלי ה-SATA,אל תסלסל אותם!,לא רק שזה יכער את המארז,יש סיכוי שזה גם יפגע במידע שמועבר בכבל,ולא שווה לקחת סיכון.MuTaTiOn.כאן יש תמונה של הסלסול שעשיתיhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=308822.0עכשיו הרגעתם אותי
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים בגדול לא .הסיבה שזה יכול לגרום לתקלות זה בגלל שמובר במידע בתדר גבוהה ויש סיכוי (קלוש) שהוא יגרום להשראות מקו מידע אחד לשני .אבל מכיוון שהכבלים יחסית קצרים מאוד וכזכור לי הקווים הם דיפרנציאלים ...זה לא אפשרי ..
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים כבל SATA הוא כבל מסוכך כיום כאשר כל זוג מסוכך בנפרד + חוט הארקה שרץ בכבל. אין שום בעיה עם סלסול כבלי SATA .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.