פורסם 2008 במרץ 2717 שנים שלום אני מחפש איזשהו אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים חוקיים בכסף כמובן משהו בסגנון של סטים יש אתר כזה?תודה לעוזרים
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר תודה על האתר אתה מכיר אותו אישית אתה יכול לפרט איך הוא עובד?למשל אם אני קונה משחק מוריד אותו ואז אני עושה פורמט אני יכול להוריד אותו שוב בלי לשלם ? וזה בטוח לקנות ממנו ?תודה
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים לי לא יצא לקנות ממנו באופן אישי.מויקי:Direct2Drive is a video game and entertainment distributor and retail store operated alongside its FilePlanet service by IGN and GameSpy since 2004. This store only distributes its computer games, movies, anime, TV and comics online and uses its own download manager. Customers can download items on demand.זהו אתר לגיטי לחלוטין.מאפשרים אינסוף פעמים של הורדה של המשחק שקנית ואת הצריבה שלו על דיסק.בכל מקרה מאוד כדאי שתקרא את זה.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר תודה רבה לך נראה לי שאני ירשם יש להם שם מבחר טוב של משחקים אם אני מוריד משחק כמו COD4 מביאים איתו סידיקי מקורי נכון (יש לי COD4 זה סתם דוגמא ) אני מתכוון על משחקים אם מולטיפלייר ?
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים לא עברתי שם על כל המשחקים, אבל על אלה שעברתי הם לא נותנים בכלל אפשרות לרכישה מחוץ לאנגליה ואמריקה הצפונית.
פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחבר אז יש אולי אתר אחר אבל במחירים סבירים לא אכפת לי לשלם אפילו במחירים של החנויות בארץ כי אין לי כוח כל פעם ללכת לחנות בשביל משחק גם אני עברתי ברפרוף וראיתי איזה משחקים יש לא שמתי לב שרשום שהם לא ניתנים לקנייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.