פורסם 2008 במרץ 2717 שנים מחפש עזרה מקווה שזה כאןאני צריך עזרה עם לוח אם GA-8S648-L הלוח תקוע ממש לפני הפוסט וכותב "SCANNING BIOS IMAGE IN HARD DRIVE" אחרי הרבה מחקר הבנתי שהוא לא באמת מחפש וזה נגרם בכלל הכרטיס מסך AGP ממה שאני יודע כרגע אם אני יוציא אותו אז יש אפשרות להגיע לפוסט אבל אני חייב כרטיס מסך וזה אומר שהוא חייב להיות PCI (ולא EXPRESS - הלוח הזה קיים לפני שחשבו על התקן) אז אם יש פה מישהו מאיזור הצפון שיש ברשותו כזה להשאיל לי או אפילו אני מוכן לקנות יד שנייה בבקשה שירשום פה או ישלח לי בפרטי חחיב את עזרתכם.
פורסם 2008 במרץ 2817 שנים מחבר המחשב לא עושה POST עם כרטיס AGP ניסיתי כמה לא עזרכנראה יש לו תקלה בביוס כמו שרשמתי בפוסט הראשוןואחרי קצת מחקר הבנתי שהיו בעיות דומות בכמה ציפסטים דומים של SIS ושהסיכוי היחידי שהוא יעשה POST זה עם כרטיס מסך PCIמישהו?
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר הצלחתי להשיג משהו זמניבאמת זה פתר את הבעיה בסוףאבל אם אתה רוצה למכור אותו אני ישמח שיהיה לי אחד קבוע שלי :-)
פורסם 2008 באפריל 217 שנים וואו ..pci ,,,היום? ועוד לקנות ? כנראה שאתה לא משחק אה? אבל xp לא יזרום טוב עם pci ובטח ובטח לא עם cirus logic הכרטיס הנ"ל לא בעל מאיף 3D אפילו
פורסם 2008 באפריל 217 שנים מחבר אם אתה מגיב לפחות תקרא את התראד אני לא משתמש בכרטיס הוא היה על המערכת למשך 5 דקות על מנת לאפשר לביוס לעשות ריקוברי אחרי התרסקות של הביוס..
פורסם 2008 באפריל 217 שנים הדיון מיצא את עצמו ולכן הוא ננעל על מנת שהדיון לא יגלוש לנושאים אחריםמכירה / קנייה מקומם ב TradeZone בלבד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.