עבור לתוכן

בעיה| בקשר לצפצוף בהפעלת המחשב!!

Featured Replies

פורסם

שלום חברים. במחשב החדש שלי יש איזה משהו שאני חושב שהוא בעיה אבל אני רוצה לשאול את דעתכם.. את המפרט שלי אתם יכולים לראות ב - "[מפרט מחשב]" או איך שזה לא יהיה..

אז ככה, כשאני מפעיל את המחשב אז מופיע בהתחלה מסך שחור שרשום בלבן משהו שקשור לכרטיס מסך:

nvidia corp

512MB 8800GT

משהו כזה.. ואז אחרי זה יש לוגו כזה של הלוח אם ואז הווינדוס נטען.. אז הבעיה היא שלפעמים שאני מפעיל את המחשב אז אין בכלל צפצופים, ולפעמים יש צפצוף אחד קצר במסך הראשון שתארתי קודם [של הכרטיס מסך], ובמסך של הלוגו אף פעם אין צפצוף. אז זאת בעיה? כי אני מפעיל את המחשב נגיד, ואז יש צפצוף קצר במסך של הכרטיס מסך, וזהו הכל עולה כרגיל, ואז אחרי כמה דקות אני מפעיל מחדש ואין בכלל צפצופים.. זה קורה כימעט כל הזמן שאין צפצוף רק לפעמים יש צפצוף.. זה לפעמים עם צפצוף ולפעמים בלי. אז זאת בעיה? ואם כן במה? מה עושים?.. :\

תודה רבה,

דור. =]

עריכה:

הינה עכשיו הפעלתי מחדש את המחשב 3 פעמים ובכל 3 הפעמים האלו לא היה בכלל צפצוף שהמחשב עלה.

פורסם

בדרך כלל יש בחבורת הלוח מקרא לכל ציפצופים הללו,אם יש ברשותך תבדוק מה זה אומר.

פורסם

קודם כל: צפצוף אחד = הכל תקין.

שנית: אני לא בטוח אבל נדמה לי שהצפוף נשמע רק בלחיצה על ריסט או הפעלה מלאה מחדש(כיבוי והדלקה). אם יצאת מווינדוס באתחול ולא בכיבוי לא תשמע את הצפצוף....

פורסם
  • מחבר

אהההה אז בגלל זה.. סבבה הבנתי תודה רבה. :) כי שאני עושה דרך הווינדוס הפעלה מחדש אז אין צפצוף.. דקה אני יבדוק ואני יערוך.

עריכה:

סבבה שאני מכבה לגמרי ומדליק אז יש צפצוף. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים