עבור לתוכן

הגיע ה Q9450 והוא ממש משתלם למי שמרכיב מחשב חדש!

Featured Replies

פורסם

אם אתה מצפה לראות שינויים בחשבון החשמל תתכונן להתאכזב

חחח.... באמת מצחיק.... :lol: :lol: :lol:

ואכן מי שיזכור לסגור את הבויילר בזמן יחסוך כנראה פי 10 מכל החלפת מעבד.....

כל הכבוד לגיבור על המחיר, Newegg שנחשבים לאחת החנויות הכי זולות ברשת העלתה את המעבד לאתר :

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115039&Tpk=q9450

380 דולר + מע"מ = 439 $ (לא כולל משלוח)

439$ X שער דולר = 1580 ש"ח, יותר יקר מבארץ.

שיחקו אותה עם המחיר.

• תגובות 51
  • צפיות 5.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשר לחנות המדוברת- אני מאוכזב מהם מכיוון שהם מתייחסים אליך כמו מלך, אבל אחרי ששילמת להם השירות לקוחות שלהם גרוע (אפשר להגיד שהם לא יודעים שירות כלל)!

בנוגע ל Q6450 הוא מתחיל עם באס גבוה ומכפלה נמוכה לעומת ה Q6600 ולכן תאורטית קשה יותר לבצע איתו OC .

בנוגע לצריכת חשמל ושיטת ייצור 45 ננומטר ([glow=RED,2,300]הטעות הנפוצה[/glow]) : מכיוון שהמעבד לא עובד 7\24 ב 100% וברוב הזמן הרכיבים (טרנזיסטורים) שלו נמצאים במצב IDLE דווקא מעבד בשיטת ייצור 45 ננומטר עשוי לבזבז יותר הספק ממעבד בשיטת ייצור 65 ננומטר, הסבר:

בשיטת ייצור 45 ננומטר יש יותר זליגה מהטרנזיסטורים (שנמצאים במעבד) אותה זליגה גורמת לבזבוז הספק קבוע. אמנם קצת קשה לחשב איזה אחוז מסה"כ הטרנזיסטורים לא פעילים ברגע נתון ולכן קשה לדעת גם כמה הספק מתבזבז על זליגה.

מכיוון שאצל רוב המשתמשים המעבד לא עובד ב 100% עומס, יש יותר ביזבוז הספק בשיטת ייצור 45 ננומטר מאשר ב 65 ננומטר לכן אל תצפו להוזלה בחשבון החשמל אם תחליפו את Q6600 ב- Q9450

פורסם

כל הכבוד לגיבור על המחיר, Newegg שנחשבים לאחת החנויות הכי זולות ברשת העלתה את המעבד לאתר :

שיחקו אותה עם המחיר.

ממה שקראתי כאן על החנות הזאת (לשמחתי אין לי חוויות אישיות כאלה) - הם מורחים אותך כל כך הרבה זמן אחרי שלוקחים ממך כסף, שאולי הם לוקחים בחשבון שגם ככה המחיר ירד (אחרי ההייפ) ואז הם יוכלו לספק את זה במחיר ששילמת מראש (שבדיעבד הוא אולי יותר גבוה מהממוצע).

זה כמובן סתם ניחוש, אבל לא סביר שהם ימכרו משהו בארץ במחיר שהוא נמוך מההמרה + מע"מ - זה עסק ריווחי, אחרי הכל...

פורסם

אישית קניתי מגיבור ר"ג הרבה ציוד באחלה מחיר.

הם כנראה פחות מתאימים למי שדורש הרבה שירות, לכאלה אני ממליץ על החנות השכונתית.

פורסם

ממה שקראתי כאן על החנות הזאת (לשמחתי אין לי חוויות אישיות כאלה) - הם מורחים אותך כל כך הרבה זמן אחרי שלוקחים ממך כסף, שאולי הם לוקחים בחשבון שגם ככה המחיר ירד (אחרי ההייפ) ואז הם יוכלו לספק את זה במחיר ששילמת מראש (שבדיעבד הוא אולי יותר גבוה מהממוצע).

זה כמובן סתם ניחוש, אבל לא סביר שהם ימכרו משהו בארץ במחיר שהוא נמוך מההמרה + מע"מ - זה עסק ריווחי, אחרי הכל...

הרווח שלהם נובע מכך שהם לא פותחים אינטרנט כמוני וכמוך ומזמינים מחנות בארה"ב מעבד בודד - הם עובדים מול ספק גדול בחו"ל, מזמינים 200 ומקבלים מחיר של דילר.

אז אם הם לא גרידים מדיי עם הרווח (מה שבד"כ לא המצב כשמדובר ביבואנים מקומיים גדולים בישראל, ראה ניופאן/ישפאר וכד') - אז גם המחיר ללקוח הגיוני והוגן.

פורסם

חחח.... באמת מצחיק.... :lol: :lol: :lol:

ואכן מי שיזכור לסגור את הבויילר בזמן יחסוך כנראה פי 10 מכל החלפת מעבד.....

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115039&Tpk=q9450

380 דולר + מע"מ = 439 $ (לא כולל משלוח)

שיחקו אותה עם המחיר.

אני לא מבין איך יצא לך חשבון מוטעה כ"כ.

המחיר 379$ (ירד מהר, הרבה יותר מהר מהארץ כשיהיה מלאי) + TAX (תלוי במדינה שאליה אתה שולח, נגיד 10%) יוצא 416$, כפול שער הדולר 3.5 יוצא 1456 ש"ח, עדיין יקר אבל זול יותר מבארץ, ואל תדאג עוד שבועיים כשפה המחיר יהיה 1400 שקל בערך, שם יהיה 300$.

פורסם

מאוד פשוט החשבון :

מחיר המוצר, נניח ורכשתי שם בחנות ללא מס מקומי.

הגעתי לארץ - צריך לשלם מע"מ לא ? + 15.5

שער לחיוב דולר-שקל הוא שער חליפין גבוה (אלא אם יש לך חשבון מט"ח) : X 3.6

= 1580 ש"ח

פורסם

אבל למה לעזזל אתה מחשב את המחיר אם אתה מביא לארץ ואז אומר שבארה"ב יותר יקר מבארץ.

זה אומר רק שבארץ יותר טוב לקנות מפה ולא מארה"ב.

ובכל זאת, כמו שאמרתי, בעוד שבועיים או יותר, כשיהיה מלאי טוב של המוצר, בארץ ובחו"ל אתה תיראה איזה הבדל יהיה בינינו לארה"ב (כמבון לטובת ארה"ב).

פורסם

בנוגע לצריכת חשמל ושיטת ייצור 45 ננומטר ([glow=RED,2,300]הטעות הנפוצה[/glow]) : מכיוון שהמעבד לא עובד 7\24 ב 100% וברוב הזמן הרכיבים (טרנזיסטורים) שלו נמצאים במצב IDLE דווקא מעבד בשיטת ייצור 45 ננומטר עשוי לבזבז יותר הספק ממעבד בשיטת ייצור 65 ננומטר, הסבר:

בשיטת ייצור 45 ננומטר יש יותר זליגה מהטרנזיסטורים (שנמצאים במעבד) אותה זליגה גורמת לבזבוז הספק קבוע. אמנם קצת קשה לחשב איזה אחוז מסה"כ הטרנזיסטורים לא פעילים ברגע נתון ולכן קשה לדעת גם כמה הספק מתבזבז על זליגה.

מכיוון שאצל רוב המשתמשים המעבד לא עובד ב 100% עומס, יש יותר ביזבוז הספק בשיטת ייצור 45 ננומטר מאשר ב 65 ננומטר לכן אל תצפו להוזלה בחשבון החשמל אם תחליפו את Q6600 ב- Q9450

לא נכון. דבר ראשון אתה יכול להסתכל בכל review של פנרין לעומת קונרו - גם ההספק במנוחה עדיף.

דבר שני ההסבר שנתת פשוט לא נכון , בתהליך 45NM של אינטל הזליגה לא גדולה יותר מ65NM - זה חלק גדול מהמטרה של ה hi-K שדיברו עליו כ"כ הרבה

פורסם

ד"א החנות הזאת שיש שמה את ה-9450 אמינה ??? טובה ??? המלצות מישהו ?

אני קניתי אצלם את המסך DELL 24 שלי והייתי מרוצה מהשירות.

הפרנויה שלך ראויה להערכה D:

פורסם

אני דווקא קניתי שם מדפסת וטלפון והייתי מרוצה....

אבל אם אנשים אומרים משהו אחר הכי בטוח ללכת לקנות שם... זה בנתניה.

פורסם
  • מחבר

איזו חנות מוזרה !!!

הם מפרסמים שבוע לפני שבכלל יש להם או משהו כזה, ואז כנראה שהם באמת יודעים את המחיר, אז מעלים - אותו הדבר גם עשו למעבד QX9775

פשוט דפוק :s07:

פורסם

מתי אנחנו צפויים לראות אותו בעוד חנויות בארץ ובאיזה מחיר ( ה-Q9450 )?

פורסם

דווקא שחשבתי לקנות אותו הם העלו את המחיר :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים