עבור לתוכן

NEC LCD 26 LCD2690WUXI H-IPS ו MultiSync LCD 2490WUXi, ביקורת?

Featured Replies

פורסם

שלום

רציתי לדעת לגבי שני המסכים האלו, לא מצאתי ביקורות ברשת במיוחד, ורציתי חוות דעת של אנשים פה.

מה דעתכם עליהים?

כמו כן, האם ה26 הוא עד כדי כך ענקי לשימוש ביתי (ישיבה מול מחשב), או שניתן לשקול אותו כקנייה?

(וכן ברור לי המחיר העצום שלהם, לא על זה מדבר)

תודה מראש!

:xyxthumbs:

פורסם

במהלך הסופ"ש אני אכתוב ביקורת ( בלי נדר )

בינתיים כמה הערות ותובנות:

את ה 2490 לא מביאים לארץ לצערי - וזה ממש חבל ( גם אירופה באותה בעיה ) כי מדובר (כנראה ) במסך 24 אינץ' הטוב ביותר שיש מתחת ל 10K...

26 ( ליתר דיוק 25.5 ) אינץ' הוא משהו שניתן להתרגל אליו מאוד מהר - לדעתי זה ה SWEETSPOT בין מסכי ה 24 אינץ' שלהם DOT PITCH טיפה קטן מדי

וה27 אינץ' כמו ה DELL 2707WFP שהם גדולים מדי לטעמי.

הבחירה שלי בפנל IPS נועדה להמנע מבעיות של מסכי ה VA- כדוגמת ה BLACK CRUSH ו מימושי OVERDRIVE אגרסיביים מדי ( שלהרבה מסכים כאלו יש )

דיווחים בהמשך...

פורסם
  • מחבר

אשמח לקרוא ולראות ביקורת מלאה ומקיפה בקרוב? :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

פורסם

26 ( ליתר דיוק 25.5 ) אינץ' הוא משהו שניתן להתרגל אליו מאוד מהר - לדעתי זה ה SWEETSPOT בין מסכי ה 24 אינץ' שלהם DOT PITCH טיפה קטן מדי

וה27 אינץ' כמו ה DELL 2707WFP שהם גדולים מדי לטעמי.

מחזק את מה שנאמר, הגודל נקודה ב-26 אינץ הוא קלאסי ונוח מאוד לעבודה של שעות רבות.

לגבי גודל המסך, 25.5 זה נהדר, 27 אינץ זה מתחיל להיות גדול לסביבת עבודה רגילה (אלא אם אתה בענייני משחקים כל היום ואז אין דבר כזה גדול מדיי......)

אם יכולתי הייתי קונה את הפנינה הזו.....

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב

דבר ראשון אני מתנצל אם הצפתי את הפורום :-X

דבר שני

אני אמשיך מהשרשור הזה שפתחתי, את מסך ה24 אין בארץ, ויש רק את ה26

וזה משאיר אותי עם האופציה לקחת אותו (וגם המחיר שלו ירד קצת לאחרונה)

הבעיה שלי ->

המסך ענק!

לא?

עד היום עבדתי עם 17-21 לכול היותר, לעבור פתאום למסך 26 נראה לי ענק, מה דעתכם?

אני בטוח שבמשחקים אני אהנה ואין שום בעיה, אבל מה לגבי עבודות אופיס, גלישה ברשת, תכנות וכו'?

האם זה נוח או שארגיש שמפריע הגודל העצום שלו?

פורסם

הרזולוציה/שטח העבודה הגדול יפצו במהירות על חסרונות אי אילו(אם הם קיימים בכלל, אני לא שמתי אליהם לב) שכביכול קיימים

בעת ישיבה יחסית קרובה(50-70ס"מ) למסך בגודל 26"(או 24"), יש לזכור שלא מדובר על טלויזית LCD עם רזולוציה נמוכה ובהירות מטורפת.

פורסם

מספר רשמים לבינתיים מהמסך:

הוא גדול - שטח עבודה מרשים ביותר - רזולציה מטורפת של 1920 על 1200 , אבל כל הפונטים קריאים ביותר

אני עובד במרחק של כ 70 ס"מ מהמסך , ועם כיוונון של מערכת ההפעלה , התוכנות והמסך אפשר להגיע לטקסט קריא , ברור וחד

אגב כיוונון - הארגונומיות שלו נהדרת כפי שמצופה ממסך לגרפיקאים - הוא ניתו לסיבוב ( עד מצב PORTRAIT - שהוא לא שימושי מבחינתי ), הטייה קדימה \ אחורה

הגבהה \ הנמכה - מצוין להתאמה מירבית עבור המשתמש

עוד רשמים - בהמשך

פורסם
  • מחבר

אל תשאיר אותי במתח!!!

תן פירוט מלא של הכול, ואם אפשר גם תמונות של "חלקת העבודה" שלך, אני רוצה לראות בפועל איך נראית "החיה" הזאתי 8)

פורסם

סבלנות ידידי ;D

תמונות רק בשבוע הבא...

אני מעדיף לכתוב בפירוט יחסי , ולכן אני כנראה ארשום מספר פוסטים...

פורסם

אז אתם אומרים, לעומת ה-DELL 2407 וה-2408 וה-2707/8 - המסך הזה יותר טוב מהם, ואם יש תקציב שווה לקנות אותו?

פורסם

זה כמו לשאול

"האם עדיף מזדה או יגואר?" , "האם כדאי לקנות קורווזיה XO או סתם קוניאק VS גנרי ?" וכדומה ;D

למסכי הדל יש פאנל S-PVA , ולמרות שכבודם במקומם מונח והם מתבלטים בעיקר ביחס קונטרסט יוצא מהכלל ( דומני ש ה 2408 מתהדר ביחס 1:1300 )

הם נופלים בשאר הפרמטרים : BLACK CRUSH ( איבוד פרטים בגוונים הכהים ), בנדינג בדגמים הקודמים , לג גבוה בחלק מהדגמים ( לדעתי לא משמעותי , אבל יש מי שיחלוק עלי ) ושאר רעות חולות. הם מצטיינים בתג מחיר אטרקטיבי

לעומתם , ב2690 הפנל הוא מסוג H-IPS ,יש יחס ניגודיות של 1:800 ( אמיתי , לא כזה שהמציאו מחלקות המרקטינג ) , זמני תגובה טובים ( לא כמו מסכי TN , אבל ממש לא רעים - וללא ארטיפקטים הנובעים ממימוש OVERDRIVE אגרסיבי מדי ) לג סביר ( שוב פעם - לא משמעותי לדעתי ) , איכות תמונה מדהימה - בכל זוית צפיה , צבעים מרשימים , ניתן לכוונן כמעט כל פרמטר , הפנל באופן כללי אחיד ברמת התאורה , שימוש בפולרייזר מתקדם ועוד.

לגבי תמיכה בHD - יש תמיכה 480P, 720P , 1080P אין תמיכה ב interlaced signal אבל יש גם פתרונות לזה , אם זה קריטי

פורסם
  • מחבר

אני חושב שזה מסך מעולה, ובהחלט הולך להשיג אותו :xyxthumbs:

הבעיה היחידה זה המחיר, וגם השטח שקצת גדול לטעמי, הייתי מעדיף 24', אבל לצערי לא מביאים אותו לארץ וגם לא לאירופה :(

פורסם

בינתיים לא ראיתי מסכים מהגירסאות הנ"ל שמגיעים עם HDCP, מינוס רציני לאלו מאיתנו שבונים על חיבור של המסך לקונסולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים