עבור לתוכן

קישוריות מוגבלת או חסרה ב - EW-7318Ug (עריכה: הבעיה נפתרה - תודה לצפריר)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שני מחשבים - נייד ונייח (על שניהם XP). המחשב הנייח מחובר לאינטרנט ואליו גם מחובר ה 7318 שמשמש כ AP עבור הנייד.

כל העסק סה"כ עבד לא רע, עד שהחלטתי לעדכן את התוכנה לגרסה האחרונה...

מאז שהתקנתי את העדכון ה 7318 הפסיק לשתף פעולה. ה 7318 מנסה ל"ייבא כתובת רשת" אבל אחרי דקה תמיד מודיע על "קישוריות מוגבלת או חסרה".

לא משנה מה שעשיתי - הסרתי את העדכון, התקנתי את הגרסא הישנה, מחקתי ברג'יסרי כל אזכור לכרטיס, התקנתי שוב וכו'. כמובן שאין שום הגדרות אבטחה (לא MAC פילטר ולא הצפנות) שום דבר לא עזר.

אגב, אני יודע בוודאות שאם אני אתקין את הווינדוס מחדש הכל יעבוד (התקנתי OS נוסף כדי לבדוק. הכרטיס עצמו תקין).

בתמיכה של EDIMAX בטייואן שלחו לי גרסה אחרת של התוכנה (שלא עזרה) והפנו אותי לפיקוק.

בפיקוק אמרו לי שאין להם מושג, אמרו לי להתקין מחדש את XP (כן, רק רגע, יש לי יומיים לבזבז - חצופים) והפנו אותי חזרה לתמיכה בטייוואן.

בקיצור - סרט רע!

אם מישהו יכול לחשוב על עוד רעיונות לאיך לנסות ולתקן / לשחזר את המצב הקודם אני מאוד אודה לו (אחרת אני פשוט אלך ואקנה ראוטר).

ובכל מקרה, המלצה (מניסיוני המר):

If it works - Don't fix it!

פורסם

נסה להגדיר אייפי סטטי.

פורסם
  • מחבר

מצוין! זה עבד...

אבל עכשיו אני לא מצליח להתחבר עם הלפטופ... (עכשיו יש "קישוריות מוגבלת או חסרה" בלפטופ)

איך בדיוק אני מגדיר עכשיו את הנייד?

פורסם
  • מחבר

טוב,

אחרי לא יותר מידי משחקים,

הצלחתי לחבר את הנייד!

אומנם החיבור די איטי, אבל זה כבר לפעם אחרת...

לסיכום, אחרי שהצלחתי, אני יכול להגיד שהתמיכה הטכנית של פיקוק ממש עלובה.

הבעיה יכלה להפתר הרבה יותר מהר אם בתמיכה שלהם היו מנסים באמת לעזור, היו חושבים שם שניה, ואומרים לי להגדיר IP סטאטי. :bash:

תודה לצפריר שהביאני עד הלום. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים