עבור לתוכן

איך אפשר להפעיל את האינטרט בזמן העלאת וינדוס?

Featured Replies

פורסם

היי חבריה,

כרגע אני מפעיל באמצעות חייגן ולחיצה על עין האינטרנט,שאלתי היא: איך בהפעלת המחשב האינטרנט יתחבר אוטומטית?

אני גולש באמצעות 012 מערכת ההפעלה אקספי home

תודה.

2. אני שולט במחשב מרוחק באמצעות logmein ,כאשר אני עושה הפעלה מחדש אין לי אפשרות להתחבר למחשב המרוחק, האם יש אפשרות קיימת להכנס למחשב מרחוק ולהפעיל את האינטרנט ידני?

תודה

פורסם

1. עד כמה שאני זוכר (אני לא ליד מחשב כרגע) יש אפשרות בהגדרות החייגן לבחור הפעלה אוטומטית בכניסה לWindows (אם זה לא בממשק הרגיל, זה בטח ב"מאפיינים" כשתיכנס דרך התחל, חיבורי רשת, ותלחץ לחיצה ימנית על שם החיבור שלך שם).

אם זה לא עובד לך, מן הסתם תוכל להכניס קיצור דרך לחייגן לתיקיית "הפעלה" בתפריט התחל (ב"כל התוכניות") ואז זה בוודאי יעלה אוטומטית.

חשוב! אם אתה רוצה שזה יהיה לגמרי אוטומטי, תצטרך לבחור בהגדרות שהסיסמה תישמר באופן קבוע ושלא יהיה צורך לאשר את השם והסיסמה אלא בהפעלת החייגן הוא מייד יחייג.

2. לא הבנתי, אתה מתכוון שכשהמחשב המרוחק עולה מחדש אתה לא יכול להתחבר אליו כי הוא לא מחובר לאינטרנט? ברור (אלא אם הוא מחובר לרשת שלך ולא דרך האינטרנט). הפתרון היחיד הוא לדאוג שהוא יתחבר אוטומטית, כמו שהסברתי קודם.

פורסם
  • מחבר

היי,

המון תודה,עזרת לי , אני מקווה שזה ניתן

ושוב תודה

פורסם

100 אחוז יש משהו תיכנס להגדרות של החייגן (אבל אל תיגע בפרטים שלך )

ותחפש שם משהו כמו פתח בהפעלה

אם לא תצליח תתקשר לתמיכה אבל תנסה לבד כי שמעתי שיש המתנה ארוכה ב012

פורסם
  • מחבר

היי,

איך אני מכניסבהפעלה את קיצור הדרך?

תודה

פורסם

אני ממליץ שתנסה קודם את הגדרות החייגן. ממילא תצטרך להגיע לשם כדי להגדיר שיאשר אוטומטית את השם והסיסמה.

פורסם

מה זאת אומר מכניס בהפעלה קיצור דרך ?

אם אתה לא מצליח תתקשר אליהם והם יעשו לך בלי חייגן

פורסם

השאלה היא באיזה תשתית אתה מחובר: בזק או הוט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים