עבור לתוכן

דילמה בין 9800GTX לבין 8800 GTS

Featured Replies

פורסם

אממ מה שאתה אומר לגבי ניצול מעבד נכון בעיקר לרזולציות גבוהות (רשמתי על זה כבר איפה שהוא פה).

אם תריץ משחק כמו CALL OF DUTY 4 בפרטים הכי גבוהים ברזולציה של 800 על 600, אז באמת הכרטיס מסך כמעט ולא מתאמץ, ואז נושא הזרמת המידע עליו, וחישובים מסויימים שיש לעשות לפני הם מה שיגבילו אותו (לא שאני רואה סיבה שמישהו ישחק באיזה 200 פרימים לשניה).

לעומת זאת אם אתה באמת משחק ברזולציה של 1900 על 1200 לדוגמא, ממש אין חשיבות למעבד , יש לא מעט מבחני ביצועים שמראים לדוגמא כרטיס כמו 8800GTS ומריצים משחק כמו CRYSIS עם 5 סוגי מעבדים שונים במחירים שונים וביצועים שונים, ואולי בין החזק ביותר (נניח איזה אינטל QX9650) לבין החלש יותר ביותר, יש הבדל של איזה שני פרימיים (פחות מ3 אחוז הבדל בביצועים)

• תגובות 56
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^

אתה טועה,

במעבדים חזקים מול חלשים ברזולוציות גבוהות יש הבדל דיי גדול בין המעבדים , לטובת החזקים כמובן.

פורסם

קיצר לך על ה-9800GTX כי הוא יותר טוב בקצת, תומך DX10.1, ואפילו אם הז לא כזה משנה תשלם את ה-160 שקל האלו וזהו.

פורסם

הוא לא (תומך)

פורסם

הוא דווקא כן יתמוך.

חברה אני כנראה קונה מחשב חדש ביום שני, אני ממש מבולבל.

איזה בחירה לבחור?

2 9600GT בOC עם קירור מיוחד ב1500 ש"ח

או 9800GTX אחד שתומך בDX10.1 ב1400.

יש לציין שאני לא אחליף את המחשבי בזמן הקרוב.

ה9800 יתמוך בDX10.1, מה בנוגע ל9600?

איך הביצועים של 2 9600GT לעומת 9800GTX אחד? איך ה9600GT מנוצלים בSLI?

לדוגמא ביקורת על ה9800GTX (וזה עוד לפני הדריוורים הסופיים):

http://www.tweaktown.com/articles/1356/9/page_9_benchmarks_crysis/index.html

חברה אני ממש מתלבט, תעזרו לי לבחור את הבחירה הנכונה ושכנעו אותי :s05:

פורסם

איפה ראית שהוא תומך ב DX10.1 ?

לא שזה כזה אקוטי

פורסם

איפה ראית שהוא תומך ב DX10.1 ?

לא שזה כזה אקוטי

קראתי קצת בגוגל,

שאלתי וביררתי עם חנויות שמוכרות את הכרטיסים (מקצועיות כמובן)

פורסם

עוד לא שמעתי או ראיתי שום גורם מוסמך ורציני שאומר שהוא תומך בDIRECTX 10.1

מישהו יודע ויכול להוכיח אחרת ?

פורסם

קראתי קצת בגוגל,

שאלתי וביררתי עם חנויות שמוכרות את הכרטיסים (מקצועיות כמובן)

אור, חנויות הן לא בדיוק אמינות כמה מקצועיות שיהיו,

בשביל למכור כרטיס מסך יגידו לך הרבה דברים.

תבקש מהם שילחו לך פקס שמאמת את התמיכה ב DX10.1 ואני בטוח שתקבל תשובה בסגנון:"נבדוק את זה"

מה קראת בגוגל?

לינקים?

פורסם

NVIDIA בעצמה לא אמרה שהוא DIRECTX 10.1

ובנוסף לכך, גם בכול הביקורות שקראתי עד עכשו (וקראתי כמה וכמה) לא רשום כלום על זה, אם כבר מודגש במפורש שזה אך ורק DIRECTX 10 בשונה מATI שכן תומכי DIRECTX 10.1

פורסם
  • מחבר

בקיצר אני אקח את ה- 9800GTX וזהו סגור

פורסם

הודעה ששמתי גם בדיון הראשי של סידרה 9...למי שיש ידע בסיסי באלקטרוניקה או חשמל ידע על מה מדובר.

תשמע אני לא יודע אם הוא לא משתלם לעומת הGTS ....

בוא תחשוב בהיגיון...הGTX צורך יותר מתח ויותר זרם מהGTS, זרם כפול מתח= הספק, כלומר כח העיבוד של הGTX חזק יותר...כלומר הוא יכול לספוג מתח וזרם גבוהים יותר מה שהGTS לא יכול-לא מדובר פה במתח של החריץ pci-e עצמו אלא במתח וזרם שמגיעים ישר מהספק כח אל כרטיס המסך וזה נתון שאתה לא יכול לשנות באוברקלוק של כרטיס מסך!!!. בנוסף רמת הגימור שלו גבוהה יותר והליבה היא לא G92 רגילה אלא משופרת ואני כמעט בטוח שגם הזכרונות ששמו עליו הרבה יותר טובים מהזכרונות שיש על הGTS.

בשביל עוד 200 שקל הוא נראה לי שווה את ההשקעה בהחלט. זה לא כמו להשים עוד 2000 שקל ולקבל את הULTRA שבאמת הGTS לא רחוק ממנו סך הכל 200 שקלים נוספים ותהנה ממוצר יותר טוב!

מסקנה! שני הכרטיסים חזקים מאוד! ההבדל יורגש רק למשתמשים הכבדים שבנינו....

משהו נוסף שגם אני לא הבנתי למה נווידיה לא שמו עליו יותר זיכרון או ניסו להגדיל את רוחב פס הנתונים של הזיכרונות???

בנוגע לSLI של ה9600 זה נשמע מפתה מאוד במיוחד אם אתה הולך להריץ רזולוציות גבוהות...לפי דעתי הכרטיס הזה הוא החדשה הכי מרעישה בסידרה 9 אפילו יותר מה 9800GX2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים