עבור לתוכן

דילמה בין 9800GTX לבין 8800 GTS

Featured Replies

פורסם

למה אומרים שזה אותו הכרטיס?!

בכול מבחני הביצועים ה9800 החדש נותן עוד בין 5-7 אחוז בביצועים בזכות תזמונים טובים יותר של זכרונות וכו', זה לא נחשב?

• תגובות 56
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא.

פורסם

גם ה8800GTX נותן 5-7 אחוזים יותר מהGTS G92, אם לא יותר, ופה אנחנו מדברים על מי שאמור להיות המחליף שלו.

פורסם
  • מחבר

זה אותו כרטיס אבאל'ה. אם חשוב לך להגיד שיש לך כרטיס מסדרה 9 עד כדי כך שאתה מוכן לשלם יותר תקנה את ה-9800

אחי מה לא הבנת..? שניהם עולים לי אותו הדבר...מה יותר כדי??

השאלה האמיתית היא אם ללכת על BFG 8800 GTS ולא להיות בלחץ, או לחכות לשלישי הבא ולנסות להידחף בין המעטים שקונים 9800 GTX ב- 1400,אני שוב מציין ששניהם עולים 1400

פורסם

אם התקציב שלך הוא באיזור 1400 שח ואתה מתלבט בין ה BFG 8800GTS OC ל 9800GTX אני לא מבין מה השאלה לך על ה 9800GTX הוא ייתן לך תוספת ביצועים קטנה. אם אתה רוצה לחסוך 160 שקל לך על ה Twintech 8800GTS שעולה 1240 ותעשה OC לבד... עניין של החלטה.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם אני יכול להיות סגור על החברה טווינטק , שלא יהיה בעיות עם הכרטיס, ומה לגבי הקרור מישהו יודע על זה משהנו??

פורסם

יש לי שני כרטיסים שלהם. עוד משהו?

שיהיה לך ברור, כל השמות האלה BFG, ASUS, LEADTEK זה רק מדבקות. כל הכרטיסים אותו דבר.

פורסם

זה אותו כרטיס אבאל'ה. אם חשוב לך להגיד שיש לך כרטיס מסדרה 9 עד כדי כך שאתה מוכן לשלם יותר תקנה את ה-9800

צודק.

הכרטיס הזה היה אמור להיקרא בכלל 8900GTX

הוא לא בדיוק דור חדש .

אותם נתונים /ליבה וזיכרון כמו ה GTS

אין פה משהו חדש .

לכן הוא יחסית זול

פורסם

שניהם יעלו לך אותו הדבר.

(גם אם) ה- 9800GTX נותן יתרון של (רק) 1 פריימים בשניה.

לך על ה- 9800GTX.

HF

פורסם

הם לא יעלו לו אותו דבר כי יש את 8800GTS 512 ב1240 שח .

פורסם

תגידו לי איפה אתם חיים?

המאיץ הגרפי הוא החשוב ביותר למשחקים ולמעבד חשיבות מינורית (כל עוד הוא לא מגביל אז זה בדסר).

העמבד יגביל אותך במשחקי אסטרטגיה שאז יש חשיבות לעיבוד נתונים שלא רואים אותם על המסך, אבל בFPS?

איזה סיבה יש לו להגביל אותך?

כולה המעבד מחשב את התנועות של הגופים לא איך הם נראים, והיום לצערי משקיעים הרבה פחות באינטילגנציה לעומת הגרפיקה.

המעבדים של היום כל כך חזקים שמשחקים לא מסוגלים לנצל אותם במלואם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים