עבור לתוכן

דילמה בין 9800GTX לבין 8800 GTS

Featured Replies

פורסם

לפי דעתי יורת משלתם לקחת 8800GTS 512 בגרסאת super clocked אם יש כזה.

זה ייתן בערך את אותם ביצועים אם לא בדיוק.

אגב, ההבדלים בינהם הם מזעריים, כאלה שמצדיקים את ה150 שקל, 4-6 פריימים יותר, אבל אם זה בשביל קרייסיס ומשחקים כאלה חדשים אז תשכח מלהריץ אותם חלק חלק כמו שאתה מצפה.

8800GTS512 G92 ו 9800GTX יעשו את אותה העבודה, מה שחשוב היום במחשקים זה יותר המעבד.

גם 8800GT יכול להחשב פנטסטי למשחקים של היום, אבל כשאני אומר מעבד חזק אני מדבר על שיא האיכות.

יצא דריוור חדש ל9800 שהעלה את ביצועיו בהרבה אחוזים, יותר מה8800GTS.

• תגובות 56
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע אחי, אם לא קניתה עדיין כלום ואין לך בעייה כספית קיצונית לך על ה9800, אבל דע לך, זה רק עניין של זמן עד ליציאה של דרייברים חדשים ל8800... פשוט nvidia מתעסקת כרגע ה9800 אף ששיחררה בטא דרייברים ל8800 שהם מצויינים ומעלים את הביצועים בצורה משמעותית.

אם אתה מחפש את המקסימום של המהירות מכרטיסי nvidia כולל "עדכניות" לך על ה9800 אבל אם כבר התנסת בכרטיס מסדרת ה8800 אל תצפה להבדל גדול.

עצה שלי

אם אתה קונה 9800GTX תקנה מחברה טובה וידועה כמו leadtek או EVGA-עלייה Nvidia ממליצה יותר מכולם.

פורסם

אז, גם ה9800GX2 יהיה DX10.1 לפי מה שאתם אומרים?

ובכלל יש קשר לDRIVER, זה לא משהו חומרתי?

???

פורסם

לפי דעתי יורת משלתם לקחת 8800GTS 512 בגרסאת super clocked אם יש כזה.

זה ייתן בערך את אותם ביצועים אם לא בדיוק.

אגב, ההבדלים בינהם הם מזעריים, כאלה שמצדיקים את ה150 שקל, 4-6 פריימים יותר, אבל אם זה בשביל קרייסיס ומשחקים כאלה חדשים אז תשכח מלהריץ אותם חלק חלק כמו שאתה מצפה.

8800GTS512 G92 ו 9800GTX יעשו את אותה העבודה, מה שחשוב היום במחשקים זה יותר המעבד.

גם 8800GT יכול להחשב פנטסטי למשחקים של היום, אבל כשאני אומר מעבד חזק אני מדבר על שיא האיכות.

מה מעבד מה אתה רציני?הכי חשוב זה הכרטיס מסך ובהרבה . פה שם יש איזה משחק שדורש מעבד חזק [אבל לא צריך מפלצת]

פורסם

כן אני ממש לא חושב שיש קשר למעבד!

אם כבר ואת זה רואים מכול מבחני הביצועים (לא יודע תריץ חיפוש בGOOGLE לדוגמא), שרק ברזולציות ממש נמוכות (נניח 640 על 480 או 800 על 600) יש השפעה למעבד אם המשחק ירוץ ב120 פריימים או 150 לדוגמא :s07:

בפועל כשמדובר ברזולציה גדולה, רוב העבודה מוטלת על הכרטיס הגרפי ולכן לא ממש משנה אם יש מעבד יותר או פחות חזק

(ראיתי מבחני ביצועים שלקחו משחק כמו CRYSIS והריצו אותו עם מערך SLI מטורף, ומעבד "רק" Q6600 או אפילו פחות מזה ורץ חלק לחלוטין ברזולציה גבוהה)

פורסם

כן אני ממש לא חושב שיש קשר למעבד!

אם כבר ואת זה רואים מכול מבחני הביצועים (לא יודע תריץ חיפוש בGOOGLE לדוגמא), שרק ברזולציות ממש נמוכות (נניח 640 על 480 או 800 על 600) יש השפעה למעבד אם המשחק ירוץ ב120 פריימים או 150 לדוגמא :s07:

בפועל כשמדובר ברזולציה גדולה, רוב העבודה מוטלת על הכרטיס הגרפי ולכן לא ממש משנה אם יש מעבד יותר או פחות חזק

(ראיתי מבחני ביצועים שלקחו משחק כמו CRYSIS והריצו אותו עם מערך SLI מטורף, ומעבד "רק" Q6600 או אפילו פחות מזה ורץ חלק לחלוטין ברזולציה גבוהה)

חח אולי תכנב אתה לקיר :s07: . עכשיו תגיד לי אתה מי ישחק על רזולציה כזאת 640 על 480 או 800 על 600? חחח

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי!

שאין כול כך חשיבות למעבדים כבדים אם כול מה שמעניין אותך זה משחקים!

(הלכנס בקיר היה מופנה לאותם מגזינים שבודקים משחקים חדשים ברזולציות כאלו)

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי!

שאין כול כך חשיבות למעבדים כבדים אם כול מה שמעניין אותך זה משחקים!

(הלכנס בקיר היה מופנה לאותם מגזינים שבודקים משחקים חדשים ברזולציות כאלו)

סורי סורי אחי . הכתיבה שלך קצת מטעה

פורסם

עצה שלי

אם אתה קונה 9800GTX תקנה מחברה טובה וידועה כמו leadtek או EVGA-עלייה Nvidia ממליצה יותר מכולם.

ו BFG לא חברה טובה כמוהם?

פורסם

עצה שלי

עכשיו תחשוב טוב, זה לא משהו שיוצא לך מהפה. אתה אשכרה כותב את, ויכול לערוך את זה.

מעבר לזה שאני חושב שזה בולשיט להיצמיד לחברה מוכרת בקטע של כרטיסי מסך,

באמת נראה לך ש-NVIDIA ממליצה על חברה מסוימת יותר מאחרת?

חחח, שנינו ציטטנו את אותו הקטע מאותה התגובה.

פורסם
  • מחבר

שלום לכם!

בנתיים אף אחד לא באמת ענה לי כולם אומרים מה טוב ומה לא..אבל אני שואל מה עדיף 8800GTS של BFG OC ב- 1400 או 9800GTX של טווינטק גם ב- 1400 תביעו דעה...אנשים, מה עדיף אולי בכלל לא שווה לקחת אותם

פורסם

שלום לכם!

בנתיים אף אחד לא באמת ענה לי כולם אומרים מה טוב ומה לא..אבל אני שואל מה עדיף 8800GTS של BFG OC ב- 1400 או 9800GTX של טווינטק גם ב- 1400 תביעו דעה...אנשים, מה עדיף אולי בכלל לא שווה לקחת אותם

The GTX is a great single GPU graphics card which is pretty much going to halt any future purchases on the G92 8800GTS but it is not revolutionary, which is what a new naming scheme should be as far as we are concerned. If you were hoping for some really huge improvements over the 8800GTS, youll have to wait for Nvidias new technology.

זה סיכם מצויין לדעתי את השאלה שלך.

פורסם

מה שלא הבנתי לסיכומו של דבר, אם מישהו רוצה "מכונת משחקים מטורפת"

מה כדאי לו לשים?

לשים שני כרטיסי 9800GTX או 1 של 9800GX2 (ואולי אף בעתיד להרחיב את זה באחד)

??

פורסם

שלום לכם!

זה אותו כרטיס אבאל'ה. אם חשוב לך להגיד שיש לך כרטיס מסדרה 9 עד כדי כך שאתה מוכן לשלם יותר תקנה את ה-9800

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים