עבור לתוכן

דילמה בין 9800GTX לבין 8800 GTS

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה.. הכרטיס המקורי שקניתי עם המחשב היה 8800 GT INNO 3D ICHIIL היתה לו בעיה אז רצו להזמין לי אחר בסוף החלטתי ללכת על ה- CALIBRE של SPARKLE לפני שבוע הודיע לי על בעיה במשלוח / חברה בקיצור בוטל.

אצלי יש כרטיס זמני של LEADTEK 8800 GT יש לי אופציה להחזיר אותו ולקבל 1300 ש"ח זיכוי , הסכום ששילמתי על ה-GT INNO 3D ICHIIL .

לכן אני מלתבט בין שני אופציות, או לקחת את ה-1300 ולקנות את ה- BFG 8800 GTS OC ולהוסיף 100 ש"ח או לחכות כשבוע ולקחת את ה- 9800 GTX החדש של טווינטק (את שני הכרטיסים הנ"ל אני מעוניין לרכוש ב - FOXPC )

אני אשמח שתביעו דעה ותסבירו מה ההבדלים ביניהם , לפי מה שאני ראיתי אין הבדל משמעותי ???

• תגובות 56
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לך כרגע זמין במלאי בנעה מחשבים את הכרטיס לדעתי לך עליו וטווינטק? WTF? חברה שאלוהים יודע אולי מי זאת

(אולי גם הוא לא חח :bash: ) בקיצור קח את הINOVISON

פורסם

avishaiar17 דיברת אם סקאי פי סי אז ההזמנה של הקליבר בוטלה ? לא יהיה בכלל או שיהיה אבל עוד הרבה זמן? המצב שלי ממש כמוך

ומה אתה רוצה להוציא על כרטיסים כאלה 1400 שח? יש את 8800GTS ב1240 בפוקס פיסי ואת INOVISON 8800GT בנועה ב1250 שח אבל קירור פצצה זה לבנתיים הבחירה שלי . ואני מחכה עד ל17 באפריל נראה מה יהיה עד אז. [17 לאפריל למשחק רנבויי סיקס ווגאס]

פורסם

למה להטעות...אמרו שהטוינטק מעולה והקירור שלו עוד יותר.

כדאי שתבדוק לפני שאתה אומר סתם.

ואם כבר עדיף לדעתי ה PALIT עם הקירור המשופר שנראה מעולה.

כמה יעלה לך ה 98000GTX?

פורסם

יש לך כרגע זמין במלאי בנעה מחשבים את הכרטיס לדעתי לך עליו וטווינטק? WTF? חברה שאלוהים יודע אולי מי זאת

(אולי גם הוא לא חח :bash: ) בקיצור קח את הINOVISON

WTF מאיזו סיבה בדיוק הוא אמור לשלם 1630 ש"ח על כרטיס 8800GTS + :bash: :bash:

כאשר BFG 8800GTS את זה נקווה אתה מכיר :silly: אפשר לקחת ב-1400 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

avishaiar17 דיברת אם סקאי פי סי אז ההזמנה של הקליבר בוטלה ? לא יהיה בכלל או שיהיה אבל עוד הרבה זמן? המצב שלי ממש כמוך

ומה אתה רוצה להוציא על כרטיסים כאלה 1400 שח? יש את 8800GTS ב1240 בפוקס פיסי ואת INOVISON 8800GT בנועה ב1250 שח אבל קירור פצצה זה לבנתיים הבחירה שלי . ואני מחכה עד ל17 באפריל נראה מה יהיה עד אז. [17 לאפריל למשחק רנבויי סיקס ווגאס]

לא הבנתי גם לך יש אצלם זיכוי?? לי יש בסך 1300 ש"ח נראה לי אני המתין ל טוינטק 9800GTX אני הקנה מפוקס פי סי או שמישהו כאן מציע לא להמתין ולקחת כבר את ה- BFG 8800 GTS??

rroonnii - לדעתי אל תקנה את ה- INNO ICHIIL,אני איך שקניתי אותו היתה בו בעיה של חשמל ,נראה לי החברה הזאת לא משהו...

לגבי ה- CALIBRE לא דיברו איתך מסקיי פיסי ???? איתי דיברו ואמרו שההזמנה בוטלה בגלל שהחברה הפסיקה לייצר את הכרטיס משהו כזה..

חברה תעזרו...(הייתי לוקח שניים של 9600 ב- SLI אבל הלוח לא תומך) מה עדיף????

-------9800GTX לבין 8800 GTS-------?????????

פורסם

לדעתי 9800GTX עדיף בגלל תזמונים קצת יותר טובים של זכרון וכו', אבל כמו שהרבה פה אמרו זה לא ממש משמעותי, ואם אתה יכול להשיג 8800 במחיר זול אז עדיף :)

פורסם

אני לוקח את ה9800GTX, למה?

א. יצאו לו לפי דעתי דרייוורים יותר חדשים ובלעדיים לסדרת ה9 אשר ישפרו אותו

ב. מהירותו של ה2200MHZ ומהירות הליבה של ה675MHZ משפרות לו את ביצועיו, בכלל שלא נדבר על OC.

ג. יש לו קירור משופר, ושקט יותר,הCoolerMaster TM67 ולוח עם עיצוב מיוחד ומשופר כמו לכל סדרת ה9

ד. מחיר יחסית זול עכשיו של 1399 ש"ח

ה. בקטנה, אולי תיהיה לו תמיכה בDX10.1, הוא הכרטיס מסך בעל הליבה הבודדת החזק ביותר כיום.

אני כל הזמן שואל את עצמי,

אם הוא 8800GTS ממוהר, למה שNVIDIA ישימו חיבור 6PIN כפול עליו?

פורסם

9800GTX הוא DIRECTX 10.1 ?

אתה בטוח?

פורסם

9800GTX הוא DIRECTX 10.1 ?

אתה בטוח?

לפי ממה ששמעתי ברשת,

או מה שראיתי בחנויות או אפילו מהפורום הזה.

או שלא הבנתי נכון והדריוורים יאפשרו לו את זה.

צריך פשוט לברר עם חנות המחשבים.

טוב ביררתי וכנראה הוא לא תומך, או יתמוך עם דריוורים חדישים.

זה לא הופך אותו ללא משתלם עדיין

בעיקרון לפי הביקורת שקראתי ה9800GTX עם הדריוור הראשון שלו עוקף את ה8800GTS בממוצע של 6-7 פרימיים לשנייה

פורסם

למה לג'יפורס 9800GTX יש רק 512MB זיכרון?

פורסם

INNO ICHIIL יכול להיות שהוא טוב מאוד ורק לך הגיע עם בעיה. וה9800GTX עולה 150 שח יותר מ8800GTS 512 שיש בפוקס פי סי. אבל איך הקירור של הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968 ?

וסקאי פי סי לא דיברו איתי י אני רק הזמנתי מהאתר ולא נסיתי לברר על הכרטיס כלום. אז אין אותו אמרת .

פורסם

אם המחיר לא מהווה כלכך בעיה

למה את לא לוקח את ה-9800GX X2

ןלפי מה שראיתי בנועה הוא הכי זול

פורסם

דיברתי כרגע עם חנות שמוכרת את ה9800GTX,

כנראה תיהיה תמיכה בDX10.1 כשהדריוורים החדשים יגיעו וישפרו את ביצועיו.

פורסם

לפי דעתי יורת משלתם לקחת 8800GTS 512 בגרסאת super clocked אם יש כזה.

זה ייתן בערך את אותם ביצועים אם לא בדיוק.

אגב, ההבדלים בינהם הם מזעריים, כאלה שמצדיקים את ה150 שקל, 4-6 פריימים יותר, אבל אם זה בשביל קרייסיס ומשחקים כאלה חדשים אז תשכח מלהריץ אותם חלק חלק כמו שאתה מצפה.

8800GTS512 G92 ו 9800GTX יעשו את אותה העבודה, מה שחשוב היום במחשקים זה יותר המעבד.

גם 8800GT יכול להחשב פנטסטי למשחקים של היום, אבל כשאני אומר מעבד חזק אני מדבר על שיא האיכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים