עבור לתוכן

ייבוא אישי של מחשבים ניידים - דיון מרוכז

Featured Replies

פורסם

ואפילו עדיף להשתמש בחבילת ה-MUI לשינוי שפת-הממשק - בעיקר כדי לא להיות מוגבל להתקנת עדכונים שעברו "גיור" וכיוצ"ב, לדעתי.

פורסם

אבל אז זה מוסיף לך כל מיני תיקיות של "שולחן העבודה" ו"תפריט התחל".. סמטוחה אחת גדולה

עדיף ללמוד אנגלית וזהו :P

פורסם

כן ? לך ספר את זה לעמך ישראל... ;->

יש כאן בארץ כמות אינסופית כמעט של חבר'ה (וכאן משתדל מאד לא לערוך הכללות) כאלו שמבקשים תמיד שהתוכנה "תהיה בעברית", בלי להבין שזה רק מותיר ומקבע אותם בבורותם...

ומאידך, פיתחתי שיטה לעודד ולסייע להם לצאת לעולם הגדול : התקנה של תוכנת התרגום Babylon, ובה מילונים דו-כיווניים - עברי-אנגלי ואנגלי-עברי, ואגרונים לשתי השפות :)

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל האם ה-MUI לא רלוונטי רק ל- Vista Ultimate? ואני בעצם רוצה לדעת האם אוכל לעבוד בלי בעיות עם תוכנות עבריות או תומכות עברית על Vista Buisness 64 bit שלא הותקנה בו עברית בעת ההתקנה ההתחלתית של המחשב, כי האולטימייט היא גרסה הרבה יותר יקרה.

פורסם

אני ממש לא מבין מה הדיון הארוך הזה

אני הבאתי נייד לפני 4 שנים

מערכת ההפעלה היתה כבר מותקנת רק הגדרתי הגדרות לעברית וזהו , יש כבר הכל ב- XP

המחשב עבד איתי בחול

הבאתי לארץ , הדלקתי , התחבר ב- WIFI ושלום על ישראל

מה משרד התקשורת ומה נעליים. זוהי תקשורת טווח קצר

פורסם

אגב, אין שום בעיה להכניס ניידים לארץ, אף אחד לא בודק תיקי גב, וגם אם כן היום זה די מקובל שאנשים טסים עם שני ניידים.

ליא אישית יצא להכניס לארץ שני ניידים בתיק הגב שלי בשלושה מקרים שונים, וסה"כ כבר חמישה מחשבים.

פורסם

יש כאן בארץ כמות אינסופית כמעט של חבר'ה (וכאן משתדל מאד לא לערוך הכללות) כאלו שמבקשים תמיד שהתוכנה "תהיה בעברית", בלי להבין שזה רק מותיר ומקבע אותם בבורותם...

אכן נושא כאוב..

יצא לי אפילו להתקין לינוקס בעברית לכמה אנשים.. שלא הבינו שהם קצת מפספסים.. :lamer:

פורסם

אגב, אין שום בעיה להכניס ניידים לארץ, אף אחד לא בודק תיקי גב, וגם אם כן היום זה די מקובל שאנשים טסים עם שני ניידים.

ליא אישית יצא להכניס לארץ שני ניידים בתיק הגב שלי בשלושה מקרים שונים, וסה"כ כבר חמישה מחשבים.

\

אחי טס המון אבל אני מתכוון להמוןןןןןן פעמים בסביבות ה 3 פעמים בחודש לעיתים לתקופות של שבוע שבועיים סין . יפן . סינגפור . ארה"ב. וכ"ו

נניח שהוא קונה לי נייד .. מוציא אותו מהאריזה ושם אותו ביחד עם הנייד שלו

ועוצרים אתו במכס ... מבקשים קבלה? פותחים את המחשב ? מה הפרוצדורה בדיוק?

ומה כדי להביא מחו"ל ? IBM DELL .?? משהו בסביבות ה 500- 600 דולר עם מסך 15-17 אינצ'

והאם כי לקנות סוללה נוספת במידה והמחיר שם זול האם אפשר לאחסן את הסוללה שנה שנתיים במגירה?

פורסם

לא כדאי לאחסן סוללת Lithium במגירה למשך תקופה ארוכה - יש להן אורך חיי-מדף מוגבל, ולא מאד ארוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים