עבור לתוכן

x600pro VS 7300LE

Featured Replies

פורסם

היי ערב טוב אני כבר בקושי נוגע במחשב אני בתהליכי גמילה בנות עניינים אבל השגתי חינם

x600PRO 256DDR של ATI ואני רוצה לשאול אם שווה לי בכלל להחליף אותו ב 7300LE הרקוב והמצחין שיש לי

השאלה אם אני ירגיש הבדל עם ה X600 ?? אני משחק רק CALL OF DUTY4 והשאלה האם יהיה הבדלל?

בין 7300 LE

ל X600PRO?

תודה וערב טוב..

פורסם

א. ככל הנראה לא כדאי לך.

ב. אם הוא כבר אצלך אתה יכול לנסות, לבדוק ולפרסם את התוצאות כאן.

ג. עלה והצלח בתהליך הגמילה שלך!

פורסם
  • מחבר

ה 7300 שלי זה כרטיס מסורס... לא גרסת ה GT אלה גרסת LE שזה אומר low end

פורסם

לפי מה שמצאתי ה-7300LE הוא גרסה מוחלשת של ה-7300GS (מהירות שעון נמוכה יותר). בהודעה המקורית שלי התייחסתי ל-7300GS שאמור להיות מעט טוב יותר מה-X600PRO.

אין ממש נתונים מדיוקים לגבי הביצועים הספציפיים של ה-LE, בוודאי לא מול ה-X600PRO, זה גם תלוי בסוג וכמות הזיכרון שיש לך על הכרטיס (DDR או DDR2). בכל מקרה, גם אם יש הפרש לטובת מי מהכרטיסים, הוא יהיה קטן. כנראה שאין לך ברירה ותצטרך לבדוק את זה בעצמך.

יתכן

פורסם
  • מחבר

בדיקה קטנה ה X600 לא תומך DX9.0C לא שדר פיקסל 3 מהירות יותר נמוכה משל הכרטיס של שבכלל עשיתו לו אובר קלוק..

קיצר אני נשאר עם 7300LE כי גם ככה אני בנתיים רק באייסיקיו..(מדבר עם המין השני על מסיבות וזה) לחשוב שלפני שנה רק חסכתי כסף כדי לקנות כרטיס

והיום אני חוסך לבגדים ונעליםם

זה הכרטיס שלי אחרי OC שעוזר מאוד עם כמה קונפינגים ב COD4 אני מקבל 50 FPS קבוע בחוץ ו 140 במבנים

[attachment deleted by admin]

פורסם

קיצר אני נשאר עם 7300LE כי גם ככה אני בנתיים רק באייסיקיו..(מדבר עם המין השני על מסיבות וזה) לחשוב שלפני שנה רק חסכתי כסף כדי לקנות כרטיס

והיום אני חוסך לבגדים ונעליםם

חכה, חכה, תצרך לחסוך למעון ולטיטולים. תוכל לקנות כל חודש 9800GX2 חדש רק עם זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים