עבור לתוכן

עזרה - התחברות לקו 5 מגה. - הוט או בזק?

Featured Replies

פורסם

שלום רב!

אני מחובר כרגע דרך בזק בינלאומי (תשתית בזק) במהירות 1.5 Mbit, ומשלם ~100 ש"ח (לקוח עסקי, איכשהו)

יש 4 מחשבים בבית ורציתי להרחיב את החיבור, להתנתק מהקו העסקי ולעשות אחד חדש.

כדאי להתחבר להוט, או לבזק (תשתית)? האם 8 מגה כדאי?

ועוד שאלה, מה הפרוצדורה של התחברות לקו חדש? רציתי לדעת אם אני יכול ששתי החיבורים יפעלו באותו זמן (יש שתי קווי טלפון..)

הם פשוט מביאים שם משתמש וסיסמא?

איפה אפשר לדעת את המרחק של המרכזייה? אני חושב שיש לי אחת מאוד קרובה.

תודה!

פורסם

שלום רב!

אני מחובר כרגע דרך בזק בינלאומי (תשתית בזק) במהירות 1.5 Mbit, ומשלם ~100 ש"ח (לקוח עסקי, איכשהו)

יש 4 מחשבים בבית ורציתי להרחיב את החיבור, להתנתק מהקו העסקי ולעשות אחד חדש.

כדאי להתחבר להוט, או לבזק (תשתית)? האם 8 מגה כדאי?

ועוד שאלה, מה הפרוצדורה של התחברות לקו חדש? רציתי לדעת אם אני יכול ששתי החיבורים יפעלו באותו זמן (יש שתי קווי טלפון..)

הם פשוט מביאים שם משתמש וסיסמא?

איפה אפשר לדעת את המרחק של המרכזייה? אני חושב שיש לי אחת מאוד קרובה.

תודה!

אתה צריך לבדוק מי יתן לך את השירות הכי איכותי במחיר הכי טוב, ובנוגע לבזק אתה צריך להתקשר ולבדוק מרחק.

בנוגע ל8 מגה - תוכל לקבל אותו רק אם אתה עד מרחק מסוים מהמרכזת\תיבת סעף הכי קרובה.

אם יש לך קו טלפון בבית את לא צריך להתחבר "לקו חדש", משתמשים בקו הקיים (בזק), בנוגע להוט, אתה צריך לבדוק אצלהם.

שאלה לא מובנת, למה בדיוק אתה מתכוון?!

זה קשור לספק, לא לתשתית.

ראה תשובה ראשונה...

פורסם

למה אתה משתמש בצבעים?

לפותח התרד, תתקשר עכשיו לתמיכה הטכנית של של בזק: 1800340340. תבקש מהם להעלות את מהירות הקו ל-5MB לבדוק אם אפשר בכלל לספק לך את החבילה הזאת. אם כן, אז רק בזק! על הוט אני לא מתכוון לפרט כי לא רוצה שיתבעו אותי בסוף, פשוט תעשה חיפוש בגוגל. אם אתה הולך על הוט, אל תבוא לבכות בעוד כמה חודשים. ו-8MB מיותר לרוב האנשים, אני מוריד סרטים ודברים בכמויות מטורפות ו-5MB היה מעולה בשבילי (10 דקות לסרט מספיק מהיר מבחינתי).

פורסם

קודם כל למה אתם משתמשים בצבעים?? מה אתם מטומטמים?

ודבר שני אם אתה השתמשת עד כה רק 1.5 ל4 מחשבים אני מאמין ש5 מגה יהיה די והותר בשבילך , אם לא תשדרג שוב

פורסם

תראה, בדרך כלל אני מתנהג בצורה בוגרת ולא יורד לפסים אישיים, אבל אחותך מטומטמת. תקרא את מה שכתבת, חזרת על מה שאמרתי מילה במילה, רק לקח לך משפט וחצי במקום הפסקה השלמה שלי :P. כולל השאלה בתחילת ההודעה.

פורסם

אם כן, אז רק בזק! על הוט אני לא מתכוון לפרט כי לא רוצה שיתבעו אותי בסוף, פשוט תעשה חיפוש בגוגל. אם אתה הולך על הוט, אל תבוא לבכות בעוד כמה חודשים. ו-8MB מיותר לרוב האנשים, אני מוריד סרטים ודברים בכמויות מטורפות ו-5MB היה מעולה בשבילי (10 דקות לסרט מספיק מהיר מבחינתי).

אני לקוח של הוט בחבילה של 5mb כבר כמה חודשים ואני מרוצה (80 שקל לחודש)

מה הבעיה שלך איתם?

פורסם

תתקשר עכשיו לתמיכה הטכנית של של בזק: 1800340340. אז רק בזק! על הוט אני לא מתכוון לפרט כי לא רוצה שיתבעו אותי בסוף, פשוט תעשה חיפוש בגוגל.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268917.msg2376506#msg2376506

מן הראוי שיהיה רשום שאתה עובד בתמיכת בזק כשאתה רושם דברים כאלו.

פורסם

מן הראוי להגיד שהתפטרתי מבזק ואמרתי למנהל הראשי לדחוף את המכתב ל :funn: שלו, ולמרות הכל אני עדיין לקוח שלהם.

אני עובד בויזה היום אגב

פורסם

מלקום ואריק, תערכו את ההודעות שלכם אם אתם לא רוצים אזהרה. אני מזכיר שאין פה מקום להעלבות של משתמשים אחרים!

הבא שירשום פה הודעה לא עניינית יענש בהתאם.

אדיר, כמו שנאמר, ע"מ לבדוק את יכולת הקו שלך רצוי להתקשר למוקד התמיכה של בזק.

לגבי מה עדיף, בזק או הוט - תבדוק מה כל חברה מציעה לך ותחליט, רוב הסיכויים שתיהן יוכלו לספק לך 5 מגה, לגבי יותר מזה תהיה חייב לבדוק מולם.

אתה יכול להתחבר בבזק על שני קווים שונים, אבל לאחד אותם לחיבור אחד זה עניין יותר מסובך ולא ממש כדאי.

שם וסיסמא אתה מקבל מספק האינטרנט ללא קשר לתשתית, אבל את השידרוג תצטרך לעשות גם בספקית שלך.

פורסם

אריק ומלקום, הרווחתם אזהרה.

אפילו לא צריך לקרוא את חוקי הפורום כדי להבין שלקלל ו/או להעליב משתמשים אחרים לא מקובל פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים