פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר _________________________גבריאלה זכתה בשבוע נופש ביוון בתחרות החתול היפה ביותר. אך מכיוון שלא ניתן היהלקחת את החתול לשיט, החליטה גבריאלה להשאיר את החתול עם חברתה הטובה מריםמרים באה לגור אצל גבריאלה למשך שבוע ימים ולשמור על אמא של גבריאלה והחתוללמחרת טלפנה גבריאלה לחברתה והשיחה התנהלה כך: ג- "איך הענינים?" מ- "בסדרג- "איך אמא שלי?" מ- "בסדר" ג- "איך החתול?" מ- "החתול בסדר". למחרת צלצלהגבריאלה שוב: ג- "איך הענינים?" מ- "בסדר" ג- "איך אמא שלי?" מ- "בסדר" ג- "איךהחתול?" מ- "החתול מת!" ג- "מה??? איך??? איך נתת לו למות? זה חתול גזעי מיוחדמ- "אני מצטערת אבל אני חושבת שהחתול עלה על הגג, נפל לגינה, שבר רגל ואח"כ ניסהכשהוא פצוע לעבור את הכביש ונדרס!" ג- "אבל יכולת להגיד לי את זה בעדינות, אניממש בשוק, יכולת להגיד לי שהחתול עלה על הגג ולמחרת לאמר לי שהוא נפל ושבר רגלוכעבור עוד יום שהוא נדרס ומת" מ-"טוב, הבנתי למה את מתכוונת, אני מצטערתלמחרת מצלצלת גבריאלה שוב: ג- "מה הענינים?" מ- "בסדר" ג- "איך אמא שלימ- "אמממ. . .אמא שלך עלתה על הגג__________________________________________________"אתה נראה לי הולך ומחלים" אמר הרופא לחולה " אמנם בצילומי הרנטגן נראה נזק כלשהולעצם אבל זה לא מדאיג אותי". "האמן לי" עונה החולה לרופא " אם היה לך איזשהו נזקבעצם גם אותי זה לא היה מדאיג___________________________________________________שני עורכידין משוחחים בבית המשפט. אומר א' : " שמע, השופט הזה מזיין לי את השכל, אניחושב שאני אבקש לפסול אותו מלשפוט עוד פעם"למה אתה מתכוון כשאתה אומר 'עוד פעם' " שואל ב"אני מתכוון שאתמול גם רציתי לפסול אותו!" משיב א___________________________________________________עתונאית מראיינת ברחוב אנשים לפני הבחירות לראשות הממשלה ועוצרת שני חבריםשהולכים לתומם הרחוב. "עבור מי מבין השנים אתה מצביע?" שואלת המראיינת את א"אני לא מצביע בשביל אף אחד מהם . אני כמעט שלא מכיר אותם" עונה א'. "ואתה?" פונההמראיינת ל-ב'. "גם אני לא מצביע בשביל אף אחד מהשנים. אני מכיר טוב מאוד את'שניהם!!". משיב ב___________________________________________________עדנה ושלמה הם שני זקנים בגיל 90 שנמצאים בבית אבות סיעודי ושניהם יושבים כל היוםבכסא גלגלים. בערב הם נפגשים בחדר הטלויזיה החשוך כסא ליד כסא ועדנה מחזיקה אתה"מה שמו" של שלמה בידה כשהם צופים בטלויזיה כשעה שעתיים. זה לא הרבה, אבל זה כלמה שהם יכולים היו לעשות. יום אחד שלמה לא הגיע לחדר הטלויזיה. גם למחרת היום הואלא בא. עדנה חשבה שבטח הוא נפטר. אבל להפתעתה,אחרי כמה ימים, ראתה אותו יושבמתחת לעץ בכסא הגלגלים. היא כעסה מאוד ושאלה את שלמה: "איפה היית כל הימיםהאלה?". "אני מוכרח להתוודות" ענה שלמה "הייתי עם אשה אחרת". "או לא" בכתה עדנה"מה עשיתם ביחד?". "עשינו בדיוק מה שעשיתי איתך" ענה שלמה. "אבל למה, היא יותריפה ממני?, או יותר צעירה ממני?" שאלה עדנה. "לא" השיב שלמה "היא לט יותר יפה וגםלא יותר צעירה, היא בת ."92"אז אם זה כך" אמרה עדנה "תגיד לי מה יש לה שאין לישלמה חייך בשקט ואמר: "מחלת פרקינסון___________________________________________________גבר יושב במחלקת עסקים במטוס שטס ליוון. הגבר נראה עצבני ומתופף באצבעותיו עלידית הכורסא שעליה הוא יושב. דיילת ששמה לב לגבר המתוח פונה ומציעה: "אולי אוכללהביא לך משהו מהבר כדי להרגע". הגבר מהנהן בראשו תוך כדי רעידה קלה. לאחר כמהשניות מביאה הדיילת כוסית ויסקי והגבר שותה אותה בלגימה אחת., אבל ממשיך לרעודאחרי עשר דקות רואה הדיילת שהאיש ממש רועד ואוכל את צפרניו היאמביאה לו כוסנוספת שגם אותה הוא שותה בלגימה אחת. לאחר כחצי שעה הדיילת רואה שהגבר רועד כלובלי שליטה ועומד לפרוץ עוד מעט בבכי. "אלוהים אדירים" אומרת הדיילת "אף פעם לאראיתי אדם שכל כך פוחד לטוס". "אני לא פוחד לטוס!" אומר הגבר לדיילת. "אז מה הבעיהשלך?" שואלת הדיילת. "אני מנסה להגמל משתיית משקאות חריפים" עונה הגבר___________________________________________________בחור מסכן איבד את אבר מינו בתאונה. כל הגברים במשפחה התנדבו לתרום, כל אחד, שניסנטימטרים מאבר המין שלו לטובת הבחור.שבועיים לאחר הניתוח המסובך פגש הרופא אתהבחור בבית החולים כשהוא ממרר בבכי. "מה קרה" שאל הרופא "האם משהו לא בסדר עםהניתוח הקשה שעשיתי לך. האם משהו לא תקין?". "הכל כמעט מושלם" ענה הבחור כשהואממשיך לדמוע "מלבד דבר אחד, את שני בסנטימטרים של סבא שלי שתלת בדיוק באמצע___________________________________________________
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר גברת כהן פנתה לנשיא המדינה כדי שיחון את בעלה שנידון לחודש מאסר וזומנה לשיחה עםהנשיא. "אמרי לי גברת כהן כמה זמן יצטרך שלמה בעלך לשבת בבית סוהר?" שאל הנשיא"עוד שבועיים" ענתה גברת כהן. "ועל מה הוא נידון?" שאל הנשיא. "הוא גנב כמה ככרותלחם בסופר" ענתה גברת כהן. "האם הוא אב טוב לילדיו?" שאל הנשיא. "הוא אב גרוע, הואשתיין, הוא מהמר גם על המשכורת שאני מרוויחה והוא גם לפעמים מרביץ לי ולילדיםאמרה גברת כהן. "הוא משתמש בכח ומרביץ לכם הרבה?" שאל הנשיא. "כן, אדוני הנשיאענתה גברת כהן. "אז למה את רוצה שהוא יחזור הביתה?" שאל הנשיא. "נגמר לנו הלחםענתה גברת כהן___________________________________________________גברת זורמן היתה בבדיקות אצל הרופא ונלקחה ממנה בדיקת דם. לאחר שבוע היא חזרה עםבעלה לרופא כדי לקבל את תוצאות הבדיקה. הרופא לקח את הבעל הצידה ואומר לו: "אניחושש שיש לי בשורות לא טובות. לצערי קרתה תקלה ושתי בדיקות דם התערבבו אצלנו זושל אשתך ושל עוד אשה אחרת. הבעיה היא שאחת מהן חולה באלצהיימר והשניה האיידסואני לא בטוח מי היא מי!!". "מה לעשות?" שואל הבעל. "תצטרכו לעשות את בדיקת הדםעוד פעם ולבוא בעוד שבוע לקבל את התוצאות" ענה הרופא. "אבל דוקטור" אומר הבעל"אני לא יודע אם אני יכול לשכב עם אשתי במשך השבוע, מה אני יכול לעשות?!". הדוקטורחושב כמה שניות ועונה: "סע עם אשתך הביתה ותוריד אותה במרחק של כמה רחובותמהבית שלכם. אם אשתך חוזרת הביתה לבד - אסור לך לשכב איתה___________________________________________________בחור עולה על אוטובוס ברומא ומתיישב חיד הנהג כשבאחת התחנות עולה לאוטובוס האשההיפה ביותר שראה מימיו אבל... היא נזירה. הוא מחליט לפנות אליה בכל מקרה "אחות, אתהאשה היפה ביותר שראיתי בחיי ואני מוכרח לשכב אתך!" הוא אומר לה. "גופי שייך לאלעונה הנזירה ויורדת מהאוטובוס. "שמע" אומר הנהג לבחור "אני יודע על דרך שבה תוכללהגשים את רצונך. כל יום בשעה שלוש היא הולכת לכנסיה להתוודות....." והנהג מגלהלבחור את התוכנית. הבחור הולך שמח וטוב לב ולמחרת חוזר בשעה שלוש לבוש ככומרונכנס לאחד מתאי הוידוי החשוכים. לאחר כמה דקות נכנסת הנזירה והבחור אומר לה"שמעי, נגלה לי האל וציווה עלי לקיים אתך יחסי מין". "נשבעתי לאל לא לקיים יחסי מיןאבל אם תרצה להסתפק בישבני אז זה בסדר" עונה הנזירה. השניים מבלים את עשר הדקותהבאות במעשים. לאחר שסיים מוריד הבחור את ברדס הכומר מגלה את פניו ואומר לנזירה"את מופתעת שאני הבחור מהאוטובוס?". הנזירה פונה אליו ומשיבה:" ואתה מופתע שאניהנהג של האוטובוס___________________________________________________רואה בזה הטרדה מינית?" "כמובן שלא" עונה הפקידה. לאחר יום מניח הבוס חבילתשוקולד על שולחן הפקידה. : "את לא רואה בזה הטרדה מינית?" שואל הבוס. "כמובן שלאעונה הפקידה. עובר עוד יום והבוס מביא שוקולדה מקופלת לפקידה. : "זה לא הטרדה מיניתעבורך?" שואל הבוס. "כמובן שלא" משיבה הפקידה. למחרת מביא הבוס קופסא שלשוקולד בלגי. "זה כמובן לא הטרדה מינית עבורך?" שואל הבוס. "ברור שלא" עונההפקידה. אחה"צ פוגשת הפקידה חברה. שואלת החברה: " איך מקום העבודה החדשמשיבה הפקידה: "לא רע דווקא בסדר, רק עד שהבוס שלי יתחיל איתי אני אקבל לפני זהסוכרת___________________________________________________עורך דין פלילי מצליח מזמין חליפה אצל חייט. החייט עסוק במדידה ובהתאמת החליפהועורך הדין, כדי להיות חביב מנסה לפתח שיחה עם החייט העסוק. "שנינו אתה ואני" אומרעורך הדין וממשיך "תופרים חליפות לאנשים. שנינו מתאימים את החליפה לפי הענין והאישועומדים מול הקהל למשפט על עבודתנו, מצחיק כמה שהעבודה של שנינו דומה". "אממאממ.." מהמהם החייט כשהוא מחזיק סיכות בפיו "רק שהחליפה שלי עולה רק 600 שקל___________________________________________________שושנה היא בת 95 ונמאס לה כבר מהחיים, בעלה נפטר לפני שנים והיא לבד ומחליטהלהתאבד. היא מוצאת בין חפצי בעלה אקדח ישן מהתקופה שהיה בצבא ומחליטה להשתמשבו. ליתר בטחון היא מצלצלת לרופא ושואלת איפה בדיוק נמצא הלב. "מתחת לשד השמאלימשיב הרופא. למחרת מביאים את שושנה לחדר מיון עם כדור בברך
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר _______________________________________________חמשה מנתחים נפגשים בכנס רפואי ומשוחחים בלובי . אומר הראשון: "אני אוהב לנתח רואיחשבון, כי אצלם כל האברים בפנים ממוספרים ומסודרים". אומר השני: "אני אוהב כשבאיםאלי חשמלאים, כל איבר אצלם מסומן בצבע מיוחד ומוגדר". אומר השלישי: "אני אוהבלנתח ספרנים, כי אצלם כל האיברים מסודרים לפי אלף-בית". אומר הרביעי: "אני אוהבלנתח פועלי הרכבה, כי החברה האלה לא מתרגשים אם בסוף נשארים לך כמה חלקיםמיותרים ואתה משליך אותם". "אתם כולכם טועים" אומר החמישי "הכי כף זה לנתחפוליטיקאים, אין להם לב, אין להם מצפון ואין להם עמוד שדרה וחוץ מזה הראש והתחתניתנים להחלפה ביניהם___________________________________________________גבר יוצא מהאמבטיה עירום וממהר למיטה אל אשתו כשאשתו מכריזה "יש לי כאב ראש"מצויין" משיב הבעל "רק הרגע פיזרתי אבקת אספירין על ה"מה שמו" שלי כך שאת יכולהלבחור אם לקחת את האספירין בצורה אורלית או כנר נגד כאב ראש___________________________________________________גבר עם בעיות מיצמוץ בעין מגיע לראיון לקבלת עבודה בחברה גדולה. "לפי הרזומה שלךוהתעודות שאתה מציג" אומר המנכ"ל למרואיין "אתה מתאים לנו בהחלט. אולם ישנההבעיה שיש לך מיצמוץ בעין ואתה חייב לעבוד עם קהל וזה לא יהיה נעים". "המיצמוץ נעלםלכמה שעות אם אני לוקח אספירין. הנה אני אראה לך". והאיש מתחיל לחפש בכיסו אחרהאספירין ושולף מכיסו קונדומים שונים מסוגים שונים ולבסוף מוציא כדור אספירין. לוקחאותו ואחרי שתי שניות המיצמוץ נפסק. "אני מקוה שאתה לא סקס מניאק, עם כלהקונדומים האלה בכיס" אומר המראיין. "לא ברור שלא" אומר הגבר " נראה אותך קונהאספירין בבית מרקחת וממצמץ כל הזמן בעין___________________________________________________שני אחים תאומים ינקל וברל חיו בתל אביב. לינקל היתה יכטה קטנה המרינה. קרה המקרהואשתו של ברל נפטרה באותו השבוע שהיכטה של ינקל טבעה. כמה ימים לאחר מכן פגשהאת ינקל מכרה זקנה וותיקה ובטעות חשבה שהוא ברל. "הצטערתי לשמוע על מה שקרה לך"אמרה האשה. "או לא," השיב ינקל "למעשה אני שמח שזה קרה, ממילא רציתי להפטרממנה. היא היתה דפוקה מהרגע הראשון, החלק התחתון שלה היה רקוב ומסריח, תמידחלחלו ממנה נוזלים, היה לה חלק אחורי עקום וחור גדול מלפנים שגדל כל פעםשהשתמשתי בה. אבל מה שגמר אותה היה שהשכרתי אותה לארבעה חברה והזהרתי אותםשהיא לא טובה. אבל הם עלו עליה ארבעתם יחד ואז היא נגמרה". האשה הזקנה התעלפה______________________________________________________________________________________________________ש: מהי הדרך האפקטיבית ביותר לזכור את יום ההולדת של אשתךת: לשכוח אותו פעם אחת___________________________________________________ש: דוקטור, לפני ביצוע הנתיחה שלאחר המוות האם בדקת את הדופקת: לאש: האם בדקת לחץ דםת: לאש: האם בדקת אם הוא נושםת: לאש: אם כך יכול להיות שהאדם שנתחת היה חי בזמן הנתיחהת: לאש: איך אתה יכול להיות בטוחת: מפני שהמוח שלו היה בצנצנת על שולחניש: אבל האם האדם, למרות זאת, יכול להיות חית: כן, יכול להיות שהוא חי ולומד משפטים כמוך___________________________________________________"אני מוכרח להפסיק לשתות" אמר בילי לחברו ג'ו "אתמול בלילה השתכרתי כל כך שבקושיהצלחתי לגרור את עצמי הביתה ולעלות בקושי לחדר השינה". "נו אז מה זה נורא?" שואלג'ו. "הענין הוא שכאשר פתחתי את דלת חדר השינה התברר לי שאני כבר במיטה ואני שוכבעם אשתי___________________________________________________זוג צעיר חוזר מבילוי בשעה מאוד מאוחרת בלילה והבחור מלווה את הבחורה אל פתחהבית. הוא נשען ביד אחת על הקיר, תוקע מבט מתחנן בבחורה ואומר: "מה בנוגע למציצהקטנה?". "השתגעת?!" עונה הנערה. "בכל זאת, נעשה את זה חפוז" מציע הבחור. "לא באבחשבון, עוד מישהו יכול לראות אותנו" אומרת הנערה. "אל תהיי חזירה, אני יודע שאתאוהבת לעשות את זה" אומר הבחור. לפתע מופיעה בדלת הכניסה אחותה של הנערהבפיז'מה ואומרת: "אבא אמר, או שאת תמצצי לו או שאני אמצוץ לו או שאבא ירד בעצמווימצוץ לו , רק למען השם, שיוריד את היד מכפתור האינטרקום___________________________________________________
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר גבר שרצה חית מחמד נכנס לחנות חיות ובקש הצעה. "אני מציע לך משהו יוצא מן הכלל אמר המוכר "תוכי שיודע לדבר בשלוש שפות יודע לנהל שיחות מעניינות, בעל תואר ראשוןבפילוסופיה והוא לא יעלה לך הרבה כסף". "זה נשמע דוקא מתאים" משיב הגבר. "רק דבראחד" אומר המוכר "התוכי הזה נולד בלי רגליים ובגלל זה אמכור לך אותו ב200 שקל". "אזאיך הוא עומד על ענפים או על המקל בכלוב?" שואל הבחור. "זה בסדר " אומר המוכר "הואתופס את הענף או המקל עם הזין שלו והוא מצליח לעמוד". הגבר שוקל את ההצעה וקונהאת התוכי. התוכי גורם הנאה גדולה לבחור בגלל חוכמתו ויכולת השיחה שלו. יום אחד הגברחוזר הביתה והתוכי לוחש לו שיש לו משהו חשוב לאמר לו. "בבוקר כשהגיע הדוור אשתךהכניסה אותו הביתה כשהיא לבושה בכתונת לילה דקה בלבד" אומר התוכי. "נו, ומה קרהאחרי זה?" שואל הגבר. "אחרי זה הוא התחיל לנשק אותה והיא פתחה את החלוק" ממשיךהתוכי. "נו ומה קרה אחרי זה?" שואל הגבר. "אחר כך הוא התחיל ללקק לה את החזהולנשק את גופה כשהיא מורידה את החלוק לגמרי" אומר התוכי. "נו ומה קרה אחר כךשואל הגבר בקוצר רוח. "אני לא יודע, לא ראיתי, " עונה התוכי "נעמד לי הזין ונפלתימהמקל על רצפת הכלוב___________________________________________________זקן בא לרופא לבדיקה ומשוחח איתו. "שמע" אומר הזקן לרופא "אלוהים עוזר לי, כל פעםשאני פותח את הדלת בשרותים האור נדלק מעצמו וכשאני סוגר את הדלת האור כבהלמחרת רואה הרופא את בנו של הזקן ומספר לו על דברי אביו. "אוי. . .הוא שוב התחיללהשתין לתוך המקרר!!" אומר הבן___________________________________________________5 קצרותאיך הומו דופק בחורה? - הוא לא מגיע לפגישה #אדם מצלצל לרופא ושואל: "דוקטור יש לי שלשול, אני יכול לעשות אמבטיה?" - "אם # יש לך מספיק! " עונה הרופאהרופא לילד: " תוציא לשון!". - הילד: " לא רוצה , אני לא כועס עליך # מפוזר מצלצל לרופא ושואל:" דוקטור מה אמרת שיש לי עקרב, נחש... אני לא זוכר # - " סרטן אדוני, סרטןאיך קוראים לבוטקה של השומר בבית הקברות? - פינת החי # ___________________________________________________בחור ממסחה מגיע לבית חולים בעפולה עם רגל שבורה. "איך זה קרה? " שואל הרופא"לפני שנתיים. . . " מתחיל המסחאי. "עזוב לפני שנתיים, איך שברת את הרגל??" שואלהרופא. "זהו, לפני שנתיים היו אצלנו בבית אדון פורמן ובתו ובגלל מזג האויר הם נאלצולישון אצלנו בבית. בלילה באה אלי לחדר בתו של פורמן ושאלה אם אני רוצה משהואמרתי שלא ואז היא שאלה אם אני בטוח שאני לא רוצה כלום? שוב אמרתי שלא. היאחזרה ושאלה אם היא יכולה לעשות משהו בשבילי? אמרתי שלא והלכתי לישון. היוםכשעליתי על הגג של הרפת הבנתי למה שהיא התכוונה ואז נפלתי מהגג ושברתי את הרגל___________________________________________________גבר נוהג בכביש הררי ומפותל כשלצידי הדרך שיחים ועצים. כשהוא מגיע לאחד העיקוליםמופיעה מולו מכונית הנהגת מוציאה את ראשה מהחלון וצועקת לו: " חמור!". הגבר לאחושב פעמיים וצועק בחזרה: "פרה!!". ממשיך לנהוג עוד 200 מטר ובעיקול הבא נכנס בחמורשעומד על הכביש___________________________________________________זוג מבוגר מגיע למרפאה של קופת חולים ומבקש להכנס לרופא מין. לאחר כמה דקותהמתנה הזוג נכנס לרופא והגבר אומר: "אנחנו מבקשים שתראה איך אנחנו עושים סקסהרופא מתפלא אך מסכים. הזוג מתפשט ועושה סקס על המיטה במרפאה. לאחר מכן הרופאבודק אותם ואומר שהכל נראה לו בסדר. הזוג מודה לרופא והולך. לאחר כשבוע הענין חוזרעל עצמו שוב, הזוג בא מתפשט עושה סקס, הרופא בודק אותם והם הולכים. לאחר חודשייםשואל הרופא את הגבר: "מה אתה רוצה לגלות?!". "אני לא רוצה לגלות כלום " עונה הגבר"פשוט, אני נשוי ואנחנו לא יכולים אצלי בבית, היא נשואה ואנחנו לא יכולים אצלה בביתמלון עולה לפחות 200 שקל ואצלכם אנחנו משלמים רק 20 שקל לבדיקה___________________________________________________שני הומואים הולכים ברחוב כשלפתע כדור טניס עף מאחד החצרות ופוגע באחד משניהםהנפגע נופל ארצה ומרגיש לא-טוב בגלל המכה. שני ההומואים מחליטים לתבוע למשפט אתזה שזרק את הכדור ונשבעים לעשות לו את המוות. מהחצר מגיח בחור ענק ושואל: "חברהאולי ראיתם פה כדור טניס?" ההומו שלא נפגע כועס על הבחור ואומר לו שהם מתכווניםלתבוע אותו לדין. הבחור משיב: "תמצצו לי. . ." פונה ההומו האחד לזה ששוכב על המדרכהואומר: "ששי תקום מהר, הגעתי איתו לפשרה___________________________________________________האם תוכנת "חלונות" היא תוכנת ווירוסווירוס משתכפל במהירות - "חלונות" גםווירוס צורך הרבה משאבי מערכת ומאט את פעולת המחשב - "חלונות" גםווירוס לפעמים מפיל את המערכת ומוחק את הדיסק הקשיח - "חלונות" גםווירוס גורם לאנשים לחשוב שהמחשב שלהם איטי ולכן הם מחליפים אותו במהיר יותר"חלונות" גםעד כאן נדמה ש"חלונות" עונה על כל הדרישות של ווירוס, אבל יש כמה הבדלים בסיסייםביניהם: וירוסים מקבלים תמיכה מעולה מהיוצרים שלהם. פועלים על כל מחשב ללאדופי.כתובים בצורה יעילה ולא תופסים הרבה מקום. עובדים מהר. לא עולים כסף. מתקיניםאת עצמם לבד ומגירסה לגירסה הם נעשים משוכללים יותר ויותר___________________________________________________
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר ___________________________________________________גבר פוגש אשה במועדון ולאחר כמה משקאות הם הולכים אליה הביתה. הגבר שם לב שחדרהשינה של האשה מלא בכל מיני חיות מפוחלצות. מראשים גדולים תלויים על הקירות, חיותיותר קטנות על מדפים וחיות קטנטנות על המדפים הנמוכים קרוב לרצפה. אחרי זמן מהכשהם גמרו עם הסקס פונה הגבר לאשה ושואל: "איך הייתי??". "אתה יכול לקחת משהומהמדף התחתון!! " משיבה האשה___________________________________________________שני גברים יוצאים מבר כשהם שתויים ורואים על המדרכה כלב גדול מלקק לעצמו את ה"מהשמו". "הלואי ויכולתי גם אני לעשות את זה" אומר האחד לשני. "לפני זה " עונה השני "אנימציע לך להתידד כהוגן עם הכלב___________________________________________________יוסי הקטן יושב בכתה ורואה דרך החלון שני כלבים נדפקים. "חברה" צועק יוסי "תראו אתשני הכלבים! ". כל הילדים קמים ממקומם וניגשים לחלון. המורה ממהרת להרחיק אותםמהחלון ולהושיבם במקומם. "המורה" שואלת ילדה אחת "מה עשו שני הכלבים?". המורהמנסה להרגע ומשיבה: "הכלב שהיה למעלה שבר רגל והכלב מתחתיו עזר לו להגיעהביתה!?". "זה ממש כמו בחיים" אומר יוסי "כשאתה מנסה לעזור למישהו בסוף אתהנדפק___________________________________________________זוג שהיה נשוי שלושים שנה רצה לחגוג את האירוע ונסע ואתו המלון שבו הם בילו לפנישלושים שנה. בערב כשהם נכנסו לחדר הגבר נשכב על המיטה והאשה נכנסה למקלחתיוצאת ממנה עירומה לחלוטין ועומדת לפניו בפוזה מפתה. "אתה זוכר על מה חשבת לפנישלושים שנה כשהיינו כאן?" שואלת האשה. "כן " עונה הגבר "חשבתי שאני אדפוק אותך עדשהמח שלך יצא לך מהאזניים ואני אמצוץ את שדיך עד שיתייבשו". "ומה אתה חושב עכשיומותק?" שואלת האשה. "אני חושב שהצלחתי לא רע !! " עונה הגבר___________________________________________________כמה אנשים נוסעים ברכבת ולאחת הנוסעות כלב פודל חמוד בשם מוצי. הרכבת נוסעת והנוסעיםעסוקים כל אחד עם עצמו. לפתע נשמעת יציאה של נאד. האשה מביטה בכלב שיושב מתחתלספסל ממולה ואומרת: "מוצי. .!!". עוברות כמה דקות ושוב נשמע אותו קול (מלווה בריח) האשהמביטה בכלב ואומרת שוב: "מוצי. ..!!". עוברות כמה דקות והפעם זה נשמע ממש ברור. האשהמסתכלת בכלב ואומרת: "מוצי זוז משם,ההוא עוד יחרבן עליך ___________________________________________________מר כהן הזקן נמצא בבית אבות סיעודי. יום אחד הוא הלך למשרד ואומר לאחות בראשית שושנהשהזין שלו מת. "אני מצטערת לשמוע את זה" עונה האחות. למחרת רואה האחות שושנה את מרכהן הולך בגינה עם חנות פתוחה והזין בחוץ. "מר כהן " אמרה האחות " נדמה לי שאמרת שהואמת?!" "נכון" השיב מר כהן "היום כולם יעברו על פני הארון ___________________________________________________בפולין נפל מטוס ססנה דו מושבי, בשעות הערב, לתוך בית קברות בגלל תאונה. צוותי ההצלה גילו862 גופות והחפירות נמשכו כל הלילה לגילוי גופות נוספות___________________________________________________הרופא מצלצל בשעת לילה לפציינט ואומר לו: "שמע, מדבר הרופא, אני מצטער אבל יש לי שתיבשורות לבשר לך. אחת טובה ואחת רעה. "בוא נתחיל מהטובה" מבקש הפציינט. "או. קי. , לפיהבדיקות, נותרו לך יומיים לחיות" אומר הרופא. "אם זאת הבשורה הטובה, מה הבשורה הרעהשואל הפציינט. "כבר יומיים אני מנסה להשיג אותך" אומר הרופא
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר אשה שנשאה לגבר אלים סבלה ממנו רבות וגם בנושא סקס הוא היה חלש עד שלבסוףהתגרשה ממנו. כמה שבועות לאחר הגט היא פרסמה מודעה בעיתון בזו הלשון: 'דרוש בעלשלא ירביץ לי ולא יבעט בי, סקס טוב הכרחי!' לאחר יומיים מישהו דופק על הדלת. היאפותחת ורואה גבר ללא ידיים וללא רגליים. "מה אתה רוצה?" שואלת האשה. "זה בנוגעלמודעה שפרסמת" עונה הגבר " אין לי ידיים ולא אוכל להרביץ לך ואין לי רגליים ולא אוכללבעוט בך". "ומה עם הסקס הטוב?" שואלת האשה. "עם מה, " משיב הגבר "את חושבתשדפקתי על הדלת___________________________________________________גבר זקן עולה לאוטובוס ומתיישב. בתחנה הבאה עולה לאוטובוס בחור בתלבושת פאנק עםשערות בצבע ירוק,אדום, צהוב וכחול לבוש בבגדי עור שחורים. הגבר הזקן מסתכל עליוממושכות. "מה יש סבא" שואל הפאנקיסט "אתה לא השתוללת אף פעם בחיים שלך?". "כןמשיב הזקן "פעם דפקתי תוכי וחשבתי לעצמי שאולי אתה הבן שלי___________________________________________________למושבניק אחד היתה פרה פוזלת והיא תמיד היתה נכנסת בכל מיני חפצים. יום אחד נמאסלמושבניק והוא קרה לוטרינר הזקן ושאל אם אפשר לעשות משהו לתקן את המצב. "כןמשיב הוטרינר "נכניס לה צינור בתחת וננפח יכול להיות שזה יעזור" הוטרינר מוציא צינורמהתיק, דוחף אותו לפרה מאחור ומתחיל לנפח ואמנם, העיניים של הפרה מתחילותלהסתדר, אבל הוטרינר הזקן מאבד את הנשימה, מפסיק, והעיניים חוזרות ופוזלות. הואמנסה שוב לנפח, אבל אין לוטרינר הזקן כח לנפח חזק. "שמע" אומר הוטרינר למושבניק"אתה בחור בריא בוא תנסה אתה לנפח". המושבניק לוקח את הצינור, הופך אותו, מכניסאותו לפרה ומתחיל לנפח. "למה לעזאזל הפכת את הצינור?! " תמה הוטרינר. "מה חשבתעונה המושבניק "שאני אכניס לפה צינור שלפני רגע היה בפה שלךאשה יוצאת מהמקלחת בבוקר עירומה. בעלה ניגש מאחוריה מחזיק את שני שדיה ואומר"אם היית מצליחה להקשות אותם קצת, לא היית זקוקה לחזיה! ". האשה כועסת מאוד ולאמדברת איתו כל השבוע. לאחר שבוע כשהיא יוצאת מהקלחת הוא בא מאחור מחזיק בשתיידיו בישבנה ואומר: "אם היית מצליחה להקשות אותו קצת, לא היית צריכה להשתמשבמחוך! ". האשה כועסת מאוד. למחרת כשהגבר יוצא מהמקלחת האשה ניגשת לבעלהתופסת אותו ב"מה שמו" ואומרת: "אם היית מצליח להקשות אותו קצת לא הייתי צריכהלהשתמש בשמוליק
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר סם ונלי זוג מבוגר נסעו לטייל במערב ארה"ב. סם מזמן רצה לקנות מגפי בוקרים והפעם אמנם קנהזוג במכירה מיוחדת באחת החנויות. הוא חוזר בשמחה למלון, נועל את המגפים ושואל את נלי"את רואה משהו שונה אצלי?" "לא" משיבה נלי. הוא חוזר ושואל "הסתכלי טוב משהו שונהאצלי?!" "לא" משיבה נלי. סם מתרגז הולך לחדר האמבטיה מוריד את כל הבגדים ונשאר עירום רקעם המגפים. הפעם הוא קצת מרים את קולו ושואל: "האם את רואה משהו שונה אצלי!??!" "לאעונה נלי "אתמול הוא היה תלוי כלפי מטה, היום הוא תלוי כלפי מטה וגם מחר הוא יהיה תלוי כלפימטה!!" "הוא תלוי כלפי מטה משום שהוא מסתכל על המגפים החדשים שלי" אומר סם. "היית צריךלקנות לך כובע חדש, סם" עונה נלי___________________________________________________שני חברה שיכורים נכנסים למכונית בשעת לילה מאוחרת. בחוץ יורד גשם והם קופצים למכוניתמניעים ומתחילים לסוע. לפתע מופיע בחלון פרצוף של הלך זקן. השיכור נבהל לוחץ על הגז אבלהפרצוף לא זז מהחלון. השיכור פותח חצי חלון ושואל את הזקן: "מה אתה רוצה לעזאזל?". "ישלכם אולי סגריה?" שואל הזקן. השיכור נותן לו סיגריה והחבר אומר לו "תן גז ונעוף מפה". הםמסתכלים על הספידומטר ורואים שהם נוסעים 100 קמ"ש ולפתע שוב מופיע הזקן ודופק על החלוןאחד השיכורים פותח ושואל: "מה אתה רוצה עכשיו?" "גפרור" עונה הזקן. השיכור נותן לו אתקופסת הגפרורים והם נותנים גז ונוסעים. אחרי כמה דקות שוב נשמעות דפיקות על החלון והזקןשוב מופיע ,הפעם הם באמת פוחדים וכועסים "מה אתה רוצה עכשיו???"שואל השיכור. "רציתילדעת אם אתם צריכים עזרה כדי לצאת מהבוץ ששקעתם בו" עונה הזקן___________________________________________________נזירה נגשת לחנות משקאות חריפים ומבקשת בקבוק טקילה. "לא שזה איכפת לי " אומר המוכר"אבל אני יודע שנזירות אינן שותות. "נכון, "אומרת הנזירה "זה נגד העצירות של אם המנזר". "אם זהנגד העצירות של אם המנזר אז זה בסדר" אומר המוכר ונותן לה בקבוק טקילה. כשהוא סוגר אתהחנות והולך הביתה הוא רואה שליד החנות שוכבת הנזירה עם בקבוק ריק של טקילה כשהיאשיכורה לגמרי. "אמרת שזה נגד העצירות של אם המנזר?!" אמר המוכר. "נכון" השיבה הנזירה "לאשיקרתי. כשאם המנזר תראה אותי היא מיד עושה במכנסים___________________________________________________צרפתי ואנגלי נוסעים ברכבת ואחרי זמן לא קצר בכל זאת מגיעה השיחה לסקס. "אני מכיר 29תנוחות שונות" אומר הצרפתי בגאווה. "מה אתה אומר" עונה האנגלי "וזה כולל גם את התנוחההרגילה?". "מה פירוש תנוחה רגילה?!"שואל הצרפתי. "תנוחה רגילה זה שהאשה שוכבת על גבהברגלים מפוסקות והגבר שוכב עליה". "מה אתה אומר, עכשיו זה 30 תנוחות!!" אומר הצרפתי___________________________________________________אביר שיצא למסעי הצלב נעל את אשתו בחגורת צניעות. לפני שממש יצא לדרך הלך לחברו הטובונתן לו את המפתח באומרו: "אם אני לא חוזר מהמסע, שחרר את אשתי ותאפשר לה להתחתן עםמי שהיא רוצה". לאחר הדברים האלה יצא האיש לדרכו עם משרתיו. שעתיים לאחר שיצא רואההאביר מישהו מגיע מאחור בסערה על סוסו. כשהתקרב זיהה האביר את חברו. "מה קרה?" שאלהאביר. "המפתח שנתת לי הוא לא המפתח המתאים!!?" ענה החבר___________________________________________________דיילת בלונדה חדשה טסה בפעם הראשונה ליעד חדש. כשנחתו, הציע הקפטן את עזרתו בהנחייתהדיילת אל בית המלון שלה. ואכן הם היגיעו למלון וכל אחד פרש לחדרו לישון. למחרת הדיילתמאחרת למפגש שלוקח את הצוות לטיסה. אחרי שעה שעתיים הקפטן ניגש למלון לראות מה קרההוא מצלצל לחדרה של הבלונדה ושואל למה לעזאזל היא לא יורדת. "אני לא יודעת מה לעשותעונה הבלונדה "אני לא יכולה לצאת. יש פה שלוש דלתות. אחת לחדר האמבטיה השניה לשרותיםועל השלישית כתוב 'נא לא להפריע' ______________________________________________________________________________________________________אדם רצה לשכור דירה. הוא ניגש עם בעל הבית לראות את הדירה. נכנסים לדירה ומסתובבים קצת ואז נכנסיםלמטבח. שואל השוכר את בעל הבית: "סלח לי, מה הכתמים האלה על השיש?". "זה שום דבר" עונה בעל הבית"גר פה קודם סטודנט לכימיה והוא עשה כאן כמה נסיונות שגרמו לכתמים". ממשיכים בסיור ובחדר האמבטיהשואל השוכר: "מה הכתמים האלה באמבטיה?". "זה שום דבר" עונה בעל הבית "זה מהנסיונות של הסטודנטלכימיה שגר פה ". ממשיכים לחדר העבודה ואז שואל השוכר את בעל הבית: "תגיד, מה הכתם הגדול הזה עלהתקרה ? ". "זה.. " השיב בעל הבית " זה הסטודנט לכימיה ___________________________________________________אורח מתארח במלון נופש. בבוקר ניגש המלצר ושואל את האורח לבקשתו. " אני רוצה עין משתי ביציםשביצה אחת תהיה רכה מאוד ורירית והשניה תהיה קשה כמו פלסטיק. בנוסף אני רוצה טוסטים אחד בהירמאוד ולא ממש עשוי והשני שרוף ושחור וגם תביא לי קנקן קפה דליל מאוד, מימי ושיהיה קר ". "ההזמנהמסובכת מאוד " משיב המלצר "זה יהיה מסובך להכין את זה !!". "למה מסובך?! " שואל האורח "הרי אתמולבבוקר הבאת לי בדיוק מנה כזו
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר ____________שני אחים גרו בעיירה והיו האנשים העשירים ביותר בעיירה שניהם היו עשירים וקמצנים, חשבו רק על עצמםוניצלו את כל תושבי העיירה בכל צורה אפשרית. לבית הכנסת כמעט ןלא תרמו ובית הכנסת היה זקוק לשיפוץדחוף. יום אחד מת אחד משני האחים והיו צריכים לתכנן את מסע ההלוויה כמו לאחד מחשובי העיירה. הלךהאח שנשאר בחיים אל הרב ואמר לו: " אני מוכן לתרום סכום נכבד שיסייע לכם לשפץ את בית הכנסת אבלאתה תצטרך להספיד את אחי ולאמר בהספד שאחי היה צדיק ". הסכים הרב בלית ברירה להצעתו של האחהקמצן. בהלוויה התאספו רבים מאנשי העיירה והרב ספד למנוח בדברים בוטים והשמיץ אותו ברמז לאמעט, אבל, בסוף דבריו אמר כפי שהבטיח: " . . . המנוח היה ממש צדיק בהשוואה לאחיו ___________________________________________________כשבעל החנות חזר לחנותו אחרי ארוחת הצהרים ראה שהמוכר עם תחבושת על ידו, אבל לפני שהספיקלשאול מה קרה סיפר לו המוכר בשמחה: " אתה יודע מה מכרתי בזמן שהלכת לאכול??, לא תוכל לנחש.. אתהחליפה המגעילה שהיתה לנו מלפני4 שנים". "מה אתה אומר" התפעל בעל החנות "את החליפה הורודה עםהקישוטים באדום וכחול?? זו היתה החליפה הגועלית ביותר שהיתה לנו בחנות מעולם, ומה קרה לך ביד" אחרי שגמרתי למכור לגבר את החליפה, כלב הנחיה שלו נשך אותי___________________________________________________אדם קנה כמה תיבות של סיגרים קובניים יקרים וביטח אותם נגד שריפה. לאחר כמה חודשים כשגמר לעשןאותם הגיש תביעה נגד חברת הביטוח על הסיגרים שנשרפו. אחרי דיונים ארוכים השופט קבע ש: מכיוןשהחברה הסכימה לבטח את הסיגרים נגד שריפה היא חייבת לשלם לו את הסכום שביקש. לאחר מכן הגישהנגדו חברת הביטוח תביעת נזיקין על סכום כפול בעוון הצתה בזדון___________________________________________________מושבניק פוגש את חברו ואומר: " יש לפעמים דברים שאי אפשר להסביר". "למה אתה מתכוון?" שואל חברו."שמע את הסיפור" אומר המושבניק וממשיך " אתמול בערב התחלתי לחלוב את הפרה ואחרי שמלאתי דליאחד היא בעטה ברשל שמאל והפכה לי אותו. לקחתי שרוך מהנעל וקשרתי לה את רגל שמאל לעמוד בצדשמאל . אותו הדבר חזר עם רגל ימין וגם אותה קשרתי עם השרוך לעמוד בצד ימין. לאחר מכן בפעם השלישיתהפרה המטומטמת הפכה לי את הדלי עם מכת זנב" "נו, מה עשית עכשיו?" שואל החבר. "הורדתי את החגורהוקשרתי לה את הזנב לכיוון למעלה והמכנסים שלי החליקו. ממש באותו רגע כשאני עומד מאחורי הפרהאשתי נכנסת לרפת. נו, לך תסביר לה מה באמת קרה ___________________________________________________מרצה לכימיה באוניברסיטה שם לב שאחד הסטודנטים מאחר באופן קבוע להרצאות וגם כשהגיע לא היהמתרכז בדברי המרצה. באחת ההרצאות הבאות ניגש המרצה לסביבת הסטודנט האמור ותוך כדי הרצאה שאלאת הסטודנט: " מי היה זה שגילה את האורניום? ". " לא יודע " ענה הסטודנט. " אם לא היית מאחר והייתמגיע להרצאות בזמן, היית יודע" אמר המרצה בהקנטה. "לא, זה לא היה עוזר " ענה הסטודנט "גם כשאנינמצא אני אף פעם לא מקשיב___________________________________________________גבר זקן סבל רבות מליקויי שמיעה קשים במשך כמה שנים טובות. לבסוף הוא הלך לרופא והרופא בדק אותווהציעלו לרכוש מכשיר שמיעה. האיש קנה את מכשיר השמיעה שאמור היה לאפשר לו לשמוע כמעט כרגיל לאחר כחודש ימים שב הזקן לרופא לבקורת והתאמה חוזרת של המכשיר. "אני רואה " אמר הרופא "שבעזרתהמכשיר, השמיעה שלך היא כמעט בסדר. אני בטוח שמשפחתך שמחה שחזרת לשמוע". "האמת היא " אמרהזקן "שעוד לא גיליתי למשפחתי שיש לי מכשיר שמיעה. סתם ישבתי אתם כרגיל, מקשיב למה שהם אומריםאחד לשני. ביינתים שיניתי את הצוואה שלי3 פעמים___________________________________________________"איך היה ה 'בלינד דייט' שלך אתמול?" שואלת סטודנטית אחת את חברתה. " זוועה " עונה החברה " הוא הגיעלפגישה עם רולס רויס מודל ." 74"וואהו... זה אותו יקר מאוד, זה בטח רכב אספנים" אומרת החברה. "כן משיבה הראשונה "הבעיה היתה שהוא הבעלים הראשון של המכונית___________________________________________________עגלה הפוכה עם חבילות החציר התהפכה בגלל בור גדול בשביל. המושבניק הצעיר עמד והסתכל על העגלהכשאחד השכנים עבר וראה מה שקרה. "שמע ירחמיאל " אמר השכן " תרגע, בוא אתנו ואחר כך נחזור ונעזורלך עם העגלה ההפוכה". "יפה מאוד מצדך " ענה ירחמיאל "אבל אני חושב שזה לא ימצא חן בעיני האבאשלי". "עזוב שטויות " המשיך השכן "בוא אתנו, נאכל צהרים ונחזור ונעזור לך עם העגלה". "האמת היא שאנירעב, אבל זה לא ימצא חן בעיני האבא שלי". לאחר שידולים הולך ירחמיאל עם השכן ולאחר ארוחה טובה הםחוזרים לעגלה ההפוכה. "אגב," שואל השכן " איפה אבא שלך? ". "מתחת לעגלה ההפוכה!! " משיב ירחמיאל
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר ___________________________________________________צלם עתונות מפורסם הוזעק לצלם שריפת יער בכרמל. הוא מגיע במהירות מטורפת לשדה התעופה בהרצליהורואה מטוס קטן עומד עם מנוע עובד ומקום פנוי מאחור. הוא קופץ פנימה ואומר לטייס "בוא נזוז כבר, סעהמטוס מסיע מגיע למסלול וממריא. "אנחנו טסים צפונה" אומר הצלם לטייס. המטוס טס צפונה ואז פונה הצלםלטייס ואומר: "תטוס מעל האש מצד צפון ותתקרב בטיסה נמוכה כמה שאתה יכול!". "למה???" שואל הטייס"מפני שאני צריך לצלם את האש, אני צלם עתונות וצלם צריך לצלם!" עונה הצלם לטייס. אחרי כמה שניותשקטות שואל הטייס את הצלם: "אתה רוצה להגיד לי שאתה לא מדריך הטיסה___________________________________________________איש צעיר בראיון באוניברסיטה הצהיר פעם שהוא רוצה להיות סופר דגול לכשיתבגר. "למה אתה מתכוון 'דגולשאל המראיין. "אני רוצה לכתובעל דברים שיגרמו לאנשים להגיב, יגרמו לסערת רגשות, חומר שיגרום להםלצעוק, לבכות לסבול, לכאוב ולהתרגז". הבחור עובד עכשיו בחברת מיקרוסופט, מנסח הודעות המופיעות כלפעם שיש תקלות בתוכנה___________________________________________________" בשביל הגיל שלך" אומר הרופא לפציינט בן ה- 85 עם סיום הבדיקות "אתה במצב מצוין!". "אני יודע" אומר הזקן"יש לי רק בעיה אחת, חיי המין שלי ברמה יותר מידי גבוהה". הרופא נשאר עם פיו פתוח בלי יכולתלהגיב ולבסוף הפטיר : "מה??? אתה מה??? ". "כן, חיי המין שלי ברמה מידי גבוהה! " ענה הזקן "האם אתה יכוללהוריד לי אותם קצת?". "להוריד לך מה?? למה אתה קורא חיי מין ברמה גבוהה מידי!?". "בימים אלה " ענה הזקן"נראה לי שכל חיי המין שלי נמצאים בראשי ואני מבקש שתוריד אותם ב- 50 עד60 ס"מ למטה___________________________________________________שני זוגות זקנים נהנים משיחה נעימה של אחה"צ כשאחד שואל את השני: "מנשה, איך היתה הסדנא לשיפור הזכרוןשעברת בחודש שעבר?". "ממש נהדרת" משיב מנשה "הם לימדו אותנו את כל השיטות הפסיכולוגיות אשרמשפרות את הזכרון, ויזואליזציה והקשרים בין דברים ועוד כמה טכניקות". "זה נשמע מצוין" עונה פנחס "זהמשהו שיכול היה להועיל גם לי. מה היה שם הקורס שעברת?". מנשה מנסה להזכר אבל נתקע ולא יכול. אחריכמה שניות חייך ושואל את פנחס: "איך קוראים לפרח האדום שיש לו גם ריח טוב עם גבעול ארוך וקצת קוצים"אתה מתכוון לשושנה? "שואל פנחס. "כן, לזה אני מתכוון" עונה מנשה, פונה לכוון אשתו ואומר: "שושנה, מההיה שם הקורס לשיפור הזיכרון שעברנו___________________________________________________בחור נכנס לבר ובידו צב קטן שרגליו חבושות בתחבושות ושריונו מודבק עם הרבה סלוטייפ מכל הכיוונים. שואלהברמן את הבחור: "מה קרה לצב שלך??". "שום דבר" עונה הבחור " הצב הזה מהיר מאוד". "אף צב אינו מהיראומר הברמן. "אתה יודע מה" עונה הבחור "תן לכלב שלך לעמוד בקצה הבר ואחר כך עבור לצד השני וקרא לכלבשלך שיבוא אליך. ואני מתערב אתך על100 שקל שהצב שלי יגיע אליך לפניו!". הברמן מסכים. הם מפקידים כלאחד100 שקל ביד שלישית. הברמן לוקח את כלבו לקצה הבר עובר לצד השני וקורא לכלבו. לפתע תופס הבחוראת הצב וזורק אותו בכח לצד השני של הבר, הצב כמעט פוגע בברמן, פוגע בחוזקה בקיר ממול. "אמרתי לךשהצב יגיע אליך לפני הכלב שלך! "אומר הבחור___________________________________________________המטוס כבר החל בהסעה אל תחילת המסלול כשלפתע עצר באמצע מסלול ההסעה הסתובב חזרה וחזר לנקודתהיציאה. אחרי הפסקה של שעה המטוס הסיע שוב והמריא. אחד מהנוסעים שהיה קצת סקרן שאל את הדיילהראשי : "מה היתה בעצם הבעיה?". "הטייס שמע איזה שהם רעשים חשודים באחד המנועים וזה לקח לנו כמעטשעה למצוא טייס אחר___________________________________________________שווים הרבה מאודאנשים מבוגרים הם בעלי ערך רב - עם הכסף בשערותיהם, הזהב בשיניהם, האבנים בכליותיהםהעופרת ברגליהם והגז במיעיהם
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר הטלפון הציבורי הקרוב ביותר היה תפוס והאשה שרצתה לצלצל עמדה וחכתה שהגבר שמדבר בטלפון יסייםעברו כמה דקות טובות והאשה שמה לב שהגבר אמנם מחזיק את הטלפון אבל לא מדבר כבר חמש דקות. אחריהמתנה של עוד שתי דקות פונה האשה בקוצר רוח לגבר ומבקשת לפנות את הטלפון. "לאט לך גבירתי" עונה הגבר"אני באמצע שיחה עם אשתי ___________________________________________________מרצה נושא את הרצאתו לפני חוג בבית-אבות ונסחף ומדבר פילוסופית על משמעות החיים. "בגילכם" אומרהמרצה "אתם צריכים לחשוב תמיד למה הגעתם הנה ומה ברצונכם לעשות" . אחד הזקנים ששמע את המשפטהאחרון מרים יד ואומר למרצה : "לא משנה איפה אני, בחדר השינה, במטבח, בחדר האורחים או בחצר תמיד אנישואל את עצמי 'למה בעצם אני נמצא פה ומה רציתי לעשות___________________________________________________קניתי לאשתי מכונית חדשה והיא נסעה לטייל לטבריה. משם צלצלה לי בסלולרי ואמרה: "משה, המכונית לאבסדר יש מים בקרבורטור". "מים בקרבורטור??" התפלאתי "איפה המכונית עכשיו?" . "בכנרת !!" ענתה לי___________________________________________________שמואל נכנס לחנות פרוות בככר המדינה עם אשה יפיפיה. "תראה לגברת את הפרווה היפה ביותר שיש לכםמבקש שמואל. בעל החנות נכנס לחדר האחורי וחוזר עם מעיל מקסים מפרוות מינק. האשה מודדת את המעילוזה נראה נהדר. הזבן בצורה דיסקרטית לוחש לשמואל: "בשבילכם אני מוכר את המעיל ב15.000 ש"ח" שמואלמעיף מבט באשה היא מסתכלת עליו והוא אומר: "אין בעיות, אני נותן לך צ'ק על15.000 ש"ח, מיד ". "או.קיעונה הזבן "אבל עכשיו כבר שעה אחת וביום שישי הבנקים סגורים כבר, אני משאיר לך את המעיל בצד וביוםראשון כשנפדה את הצ'ק אשמח לתת לכם את המעיל". שמואל והאשה מסכימים משאירים את הצ'ק והולכיםביום ראשון בערב מגיע לחנות שמואל כשהוא לבדו. "אדוני הנכבד " פונה הזבן לשמואל "אני מצטער אבל הצ'קשלך חזר כי אין לך אף פרוטה בבנק, בשביל מה באת הנה?!". "בעצם" אומר שמואל למוכר "באתי להודות לך עלסוף שבוע המשוגע ביותר שביליתי עם הגברת היפיפיה שהיתה איתי
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר אשה רכשה בסופרפארם ערכה מלאה של תכשירים בשם "מגיק" אשר אמורים לעשות אותה צעירה בשנים רבותלאחר שהשתמשה בחלק מהערכה בפעם הראשונה היא קוראת לבעלה ושואלת: "מותק, בכנות, תגיד בת כמה אנינראית לך עכשיו???". הבעל מסתכל עליה מלמעלה למטה בזהירות ואומר: "לפי העור שלך את בת, 22 לפי השיעראת בת, 21 לפי הגזרה את בת . " 25"או, תפסיק להתחנף" אומרת האשה. "רגע, חכי רגע, עוד לא סיכמתי אתהמספרים" עונה הבעל___________________________________________________גבר הגיע לתחנת המשטרה כשהוא מבקש לדבר עם פורץ שנתפס כשהוא פורץ לדירתו ונתון כרגע במעצר. "תוכללדבר איתו כמה שתרצה בזמן המשפט" אומר השוטר התורן למבקש "מה כל כך דחוף לך לדבר איתו"אני רוצה רק לשאול אותו " עונה הגבר "איך הוא הצליח להכנס אלי הביתה בלי שאשתי תרגיש, אני מנסה לעשותאת זה כבר שנים, ללא הצלחה___________________________________________________במחלקת ההתרמות של האגודה למלחמה במחלות שמו לב שעורך-דין ידוע לא תרם אף פעם סכום כלשהו. נציג שלהאגודה הגיע למשרדו כדי להתרימו. "לפי נתונים שבידנו,אנו מעריכים" אמר הנציג "שאתה יכול לתרום לפחות150.000 שקל מתוך הכנסה שנתית של למעלה מ-3.000.000 שקל. כדי להגביר את מעורבותך בקהילה". ערוך הדיןשתק רגע ואז הכריז: "האם הנתונים שבידכם מראים שאמא שלי גוססת לאחר מחלה ארוכה והתשלומים להחזקתהעולים על הכנסתה??". הנציג המהם "המם.. הממם..". "והאם הנתונים מראים שאחי הוא נכה שצמוד לכסאגלגלים??". הנציג החל לחשוב על התנצלות כאשר עורך בדין ממשיך " או שידוע לכם שבעלה של אחותי נהרג בתאונתדרכים כשהוא משאיר אותה ללא אמצעים עם שלשה ילדים?! ". הנציג החל להתנצל ואמר: "לא ידעתי ש..." ועורךהדין תוך הרמת קולו המשיך: " אז אם אני לא נותן להם אף פרוטה, תגיד לי, למה שאני אתרום לכם___________________________________________________בבית משפט השלום בעפולה מזמין התובע את העדה הראשונה, אשה מבוגרת. הוא פונה אליה בשאלה: "גבירתיהאם את מכירה אותי?". "בטח שאני מכירה אותך" עונה האשה "אני זוכרת אותך כילד ולאמר את האמת אכזבת אותימאוד. תמיד היית סכסכן וגרמת לאנשים להשמיץ אחד את השני, אתה חושב שאתה מישהו גדול אבל למעשה אתהכלומניק שמגיש תביעות נגד האנשים!!". התובע נבוך מאוד אך התאושש ושאל, כשהוא מצביע על הסניגור: "ואותואת מכירה, גבירתי??". "בטח שאני מכירה, הוא היה עושה בייבי סיטינג אצל הורי, הוא תמיד היה עצלן, לא אמיןותמיד רדף שמלות, אף פעם לא יכול היה ליצור מערכת יחסים נורמלית עם נשים. הוא ידוע כשרלטן בכל האיזורברגע זה ביקש השופט מהקטיגור והסניגור להתקרב לדוכנו ובשקט, בשקט אמר להם: "אם מישהו משניכם ישאלאותה אם היא מכירה אותי. אני דן אותכם למאסר וקנס על בזיון בית המשפט___________________________________________________אשה נאלצה לקחת סטרואידים בפקודת הרופא. לאחר זמן הגיעה האשה לביקור ואמרה לרופא: " דוקטור אני קצתמודאגת בגלל התרופה שנתת לי". "מה הבעיה?" שאל הרופא. "מתחיל לצמוח לי שיער על החזה" אומרת האשהכשהיא פותחת כפתור, שניים בחולצתה ומראה לרופא. "אלוהים אדירים" אומר הרופא "איך זה מתקדם ומתפתח"בינתיים" אמרה האשה "זה מכסה את כל החזה והבטן ומגיע לי עד הביצים___________________________________________________שני חברים נפגשים במשחק כדורגל. אומר שמואל ליעקב: "אני רואה שסוף סוף אשתך נותנת לך ללכת למשחקיכדורגל". "כן באמת" עונה יעקב "דברים השתנו ביני ובין אשתי. פשוט אמרתי לה שאני אראה לה מי הבוס בבית"ומה קרה??" שואל שמואל. "אני לא רוצה להאריך " אומר יעקב "אבל הצלחתי להוריד אותה על ארבע!". "באמת שואל יעקב "איך עשית את זה?". "התחבאתי מתחת למטה!!" ענה יעקב___________________________________________________סטודנט קבע פגישה עם בחורה וחסך כל שקל כדי להזמין אותה למסעדה יוקרתית. לרוע מזלו הזמינה הבחורה את כלהמנות הכי יקרות כולל פירות-ים, שמפניה, מנות אחרונות וליקר לקינוח. לבסוף אזר הסטודנט אומץ ושאל: "תגידיגם בבית אמא שלך מאכילה אותך במאכלים כאלה?". "לא " ענתה הבחורה " אבל אמא שלי בבית גם לא מתכוונתלדפוק אותי אחרי הארוחה
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר שלושה אנשים באו לוידוי בכנסיה. נכנס הראשון ואומר לכומר: "אבי, חטאתי " אומר האיש. "מה עשית? " שואלהכומר. "אמרתי דברי שקר. מה אעשה?" אומר האיש. "לך לקערת המים הקדושים ושתה כוס אחת" אמר הכומרהאדם השני נכנס. "אבי, חטאתי" אומר האיש. "מה אתה עשית? " שואל הכומר. "גנבתי משהו, אבי. מה אעשהשואל האיש. "לך לקערת המים הקדושים ושתה כוס מים" עונה הכומר. השלישי נכנס. "אבי, חטאתי " אומר האיש"מה אתה עשית? " שואל הכומר את האיש. "השתנתי לקערת המים הקדושים!! " משיב האיש___________________________________________________שני אכרים עובדים בשדה באוסטרליה כשעובר על פניהם תייר במכונית. התייר נעצר ושואל בגרמנית: "אנשולדקן זיביטה, קנן זי דויטש שפרכן? (סלחו לי האם אתם מדברים גרמנית?) " שני האכרים מנענעים בראשם. ממשיך התיירבספרדית: "אוסטדס אבלן איספניול? {אתם דוברים ספרדית?) " האכרים אינם מבינים ומנענעים בראשם ממשיךהתייר באיטלקית: "פרלרה איטליאנו? (דוברים איטלקית?) " שוב האכרים אינם מבינים והתייר ממשיך בצרפתית"אקסקוזה מואה, פרלה וו פרנסה? (סלחו לי אתם מדברים צרפתית?) " האיכרים אינם מבינים אבל אחד מהם אומרלשני: "ביל, אולי הגיע זמן שנלמד שפות זרות? ". "למה? " עונה ביל "האיש הזה יודע ארבע שפות וזה לא הביא לושום תועלת___________________________________________________זוג צעיר מתחתן וחוזר מירח הדבש הולך לגור בחווה בבית ההורים בקומה השניה. "שמע, טוני " אומרת האשהלבעלה. הם מקשיבים ושומעים את המיטה נעה בקצב בקומה העליונה. "בוא נעשה אהבה " אומרת האשה לטוניהם עושים אהבה אחרי כמה זמן הם שומעים את המטה למעלה נעה שוב בקצב. "בוא נעשה זאת שוב " אומרתהאשה. הבעל עייף אך מה לא עושים בשביל להזכר בימים הטובים. הם עושים זאת שוב ואחרי כמה זמן שוב מתחילההמיטה בקומה העליונה לנוע בקצב. הבעל קם לוקח מטאטא דופק על התקרה וצועק: "היי חברה, תפסיקו בבקשהאתם הורגים את אבא שלכם פה למטה___________________________________________________לפני שנים נכנסה בחורה צעירה עם תינוק על הידים לחנותו של קצב העיירה והודיעה לו שהתינוק הוא שלו והואמוכרח לעזור ולתמוך בו לפחות עד שיגדל ויהיה בן. 16 הקצב הסכים ובמשך השנים ספק בחינם בשר מובח. הילדעצמו היה מגיע ומקבל כל פעם את הבשר. יום לפני יום הולדתו ה- 16 הלך הנער לקצב לקבל את המנה השבועית"אני אהיה בן16 מחר" אמר הנער לקצב. "כן אני יודע" השיב הקצב "גם אני ספרתי את השנים ועכשיו תגיד לאמאשלך שזו הייתה החבילה האחרונה שהיא מקבלת בחינם והסתכל איך היא תגיב לידיעה ". הבן בא הביתה וסיפר לאמועל הקצב. "בני " אמרה האם "חזור אל הקצב ותגיד לו שקבלתי לחם ומאפים בחינם, דברי חלב ומכולת בחינם וגםירקות בחינם במשך16 השנים נאחרונות והסתכל איך הוא יגיב על הידיעה___________________________________________________לאיש אחד היה כלי גדול במיוחד והוא סבל רבות מפני שנשים לא רצו לשכב אתו עם כלי כזה. הלך האיש לרופאובקש לקצר את הכלי. "אין אפשרות לקצר את הכלי בניתוח" אמר הרופא "אבל אני מכיר מקובל אחד שאולי יוכללעזור לך" האיש קבל את כתובת המקובל והלך אליו להתיעצות. המקובל שלח את האיש לשפת הירקון לחפש צפרדעמדברת בצבע כחול אשר כל סירוב שלה יקצר את הכלי ב-5 ס"מ. הלך האיש לירקון חיפש וחיפש עד שמצא אתהצפרדע. "האם תרצי להתחתן איתי?" שאל האיש את הצפרדע. "לא " ענתה הצפרדע והכלי התקצר ב-5 ס"מ. רצההאיש לקצר עוד קצת ושוב שאל: "האם תרצי להתחתן איתי? ". "לא " ענתה הצפרדע ושוב התקצר הכלי ב-5 ס"מהפעם בדק באיש את האורך וזה היה25 ס"מ לאחר הרהור החליט על קיצור נוסף. "האם תרצי להתחתן איתי?" שאלהאיש בשלישית. "לא, לא, לא, לא..." כעסה הצפרדע וקפצה למים___________________________________________________
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר המתמטיקה של החייםאיש חכם + אישה חכמה = רומןאיש חכם + אישה טיפשה = הריוןאיש טיפש + אישה חכמה = פרשיית אהביםאיש טיפש + אישה טיפשה = נישואיןמנהל חכם + עובד חכם = רווחמנהל חכם + עובד טיפש = תפוקהמנהל טיפש + עובד חכם = קידוםמנהל טיפש + עובד טיפש = שעות נוספותאיש ישלם 2 ש"ח עבור פריט ב1 - ש"ח שהוא צריך.אישה תשלם 2 ש"ח עבור פריט ב1 - ש"ח שהיא לא צריכה.אישה דואגת לעתיד עד שהיא מתחתנת.גבר לא דואג לעתיד עד שהוא מתחתן.איש מצליח הוא זה שמצליח להרוויח יותר ממה שאשתו מסוגלת לבזבז.אישה מצליחה היא זאת שמצליחה להשיג איש כזה.כדי להיות מאושרת עם גבר, את צריכה להבין אותו הרבה ולאהוב אותו מעט.כדי להיות מאושר עם אישה, עליך לאהוב אותה מאוד אך לא לנסות להבינה כלל.גברים נשואים חיים יותר זמן מרווקים, אך הם רוצים יותר למות.כל איש נשוי חייב לשכוח את טעויותיו - אין טעם ששני אנשים יזכרו את אותם הדברים.גברים מתעוררים יפים כפי שהם הלכו לישון (מי יותר ומי הרבה פחות).איכשהו, נשים מתכערות במשך הלילה.נשים מתחתנות עם גבר בציפייה שהוא ישתנה, אך הוא לא.גברים מתחתנים עם נשים בציפייה שהן לא ישתנו, אך הן כן.
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר חומר למחשבה אוכלוסיית מדינת ישראל הינה 6,000,000 איש.מתוכם 2,000,000 בפנסיה,מה שמשאיר לנו 4,000,000 איש שיעשו את כל העבודה!יש לנו 1,500,000 תלמידים בבתי ספרמה שמשאיר לנו 2,500,000 איש שיעשו אל כל העבודה!מתוכם 500,000 הם עובדי מדינהולכן אוטומטית נשארים לנו 2,000,000 איש שיעשו את כל העבודה!צה"ל מעסיק 600,000 אישולכן נשארים 1,400,000 איש שיעשו את כל העבודה!יהודים אורתודוכסים (דוסים) לא עובדים ולכן700,000 נשארים 700,000 איש שיעשו את כל העבודה!נפחית עוד 20,000 איש שבכל רגע נתון נמצאים חולים,והגענו למצב בו נשארים 680,000 איש שיעשו את כל העבודה!מה עוד? ישנם 600,000 ערבים ישראלים, מה שמשאיר מצב שלאיש שיעשו את כל העבודה!80,000 לסיום, דו"ח בתי הסוהר קובע כי ישנם 79,998 אסירים בארץ,מה שמשאיר לנו רק 2 אנשים שיעשו את כל העבודה.אני ואת/ה!ואת/ה מבזבז את הזמן בקריאת מכתב זה ...
פורסם 2003 באפריל 3022 שנים מחבר הוראות : איך להוציא כסף מהכספומט.גברים:. סע לבנק, תחנה, גש לכספומט.1 . הכנס את הכרטיס.2 . הקש את הקוד ואת הסכום הרצוי.3 . קח את הכסף, הכרטיס והפתקית.4 . סע .נשים:. סעי לבנק.1 . תחני את המכונית.2 . נסי שוב!3 . שוב......... הצלחת.4 . תבדקי את האיפור במראה.5 . שימי בושם .6 . תבדקי את התסרוקת עם היד .7 . חפשי את הכרטיס בתיק.8 . גשי לכספומט ,הכניסי את הכרטיס......נדחה .9 . תחזירי את הטלכרד לתיק.10 . חפשי את כרטיס הכספומט !!11 . הכניסי את הכרטיס.12 . חפשי בתיק את קופסת הטמפונים (שם רשום הקוד הסודי ).13 . הקישי את הקוד.14 . תלמדי את הוראות השימוש של הכספומט במשך 2 דקות ....נפלט הכרטיס.15 . הכניסי אותו שוב .16 . הקישי את הקוד ...שגוי.17 . נסי שוב ...הצלחת.18 . הקישי את הסכום הרצוי.19 . לחצי" בטל".20 . הקישי סכום גדול יותר.21 . לחצי " בטל".22 . הקישי את הסכום המקסימלי.23 . החזיקי אצבעות.24 . הוציאי את הכסף .25 . חזרי למכונית.26 . חפשי את המפתחות בתיק.27 . בדקי איפרו במראה.28 . התניעי את המכונית.29 . סעי 50 מטר .30 . עצרי.31 . סעי חזרה לבנק.32 . גשי חזרה לכספומט.33 . הוציאי את הכרטיס והפתקית מהמכשיר.34 . חזרי למכונית.35 . זרקי את הכרטיס והפתקית על המושב לידך .36 . בדקי את התסרוקת עם היד .37 . נסי להשתלב בתנועה .... ללא הצלחה .38 . עצרי .39 . נסי להשתלב שוב.... הצלחת !40 . המשיכי בנסיעה .41 . ברמזור הראשון שחררי את ה "הנדברקס "
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.