עבור לתוכן

אוקיי אני מתקרב למועד הקנייה, האם ישנו מעבד שמכפלתו 10 והוא מרובע ליבות?

Featured Replies

פורסם

תודה לעוזרים!!

פורסם

Q6700 ובקשר לשאלה עתידית שלך, לא.

פורסם
  • מחבר

חחחח מה מחירו של המעבד?

יש אותו כבר בארץ?

אם הוא על 2.66 ג'יגה.

אוכל להעלות את ה FSB שלו ל1333 לקבל 3333 מגהרץ?

פורסם

לך לאתר של חנות מחשבים שאתה מכיר ותבדוק, או תחפש ב ZAP. המעבד הוא מהדור הקודם ולכן נמכר כבר הרבה זמן בארץ, מישהו פה אמר שלקראת סוף חודש הבא המחיר שלו אמור לרדת למחיר של Q6600 כיום (או משהו כזה). כנראה שכן.

פורסם
  • מחבר

אהה סבבה אחי, אתה אומר שהוא מהדור הישן...

לא עדיף לקחת מעבד עם מפרט זהה, רק מהדור החדש (משפחת הפנרין) ???

ואם כן, איזה הבדל יכול להיות בינו לבין אח תאום מהפנרין...?

תודה!!!

ונראה לי שאני יקח אותו אם המחיר שלו באמת ירד למחיר העכשווי של הQ660

פורסם

הפנרין מגיע עם מכפלה יותר נמוכה בגלל הבאס הגבוהה (אתה ביקשת עם באס 10 ואין כזה עדיין בדור החדש) דבר שפוגע ביכולת ה OC שלו, אבל הוא יותר קריר ומגיע עם תמיכה ב SSE4.1 (שכנראה לא רלוונטי אליך).

פורסם
  • מחבר

טוב אחי שכנעת אותי אני הולך על ה Q6700 עליו דיברנו.

אבל סתם שאלה.

ה Q660 זהה לו, גם הוא מרובע ליבות על 2.66 ג'יגה עם מכפלה 10.. אז מה ההבדל בינהם בדיוק?

פורסם

טוב אחי שכנעת אותי אני הולך על ה Q6700 עליו דיברנו.

אבל סתם שאלה.

ה Q660 זהה לו, גם הוא מרובע ליבות על 2.66 ג'יגה עם מכפלה 10.. אז מה ההבדל בינהם בדיוק?

ה-Q6600 עובד על 2.4GHZ ומכפלה 9

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

זה נהייה מעניין

ניסיתי לברר על Q6700 רק ל2 חברות מה5 שניסית, יש אותו.

אלה שאין להם הציעו לי את ה Q9300, ברור שלא אקנה אותו ואלך על הQ6700 אבל, אף שהמפרט שלו (טכנית) יותר חלש, הוא לא יהייה יותר חזק מה Q6700??...

פורסם

עוד הפעם עם מכפלה 10... אם אתה רוצה לרוץ ב3.3GHz כל מה שאתה צריך זה FSB*מכפלה שיהיה שווה ל3.3 . יש לוחות שמאפשרים לרוץ בשעון FSB של 400Mhz ויותר (מהירות ה FSB היא פי 4 ) ואז בשביל לרוץ ב3.3GHz אתה יכול למשל לקחת q6600 עם מכפלה 9 ולקבוע את שעון ה FSB ל 370Mhz (אפשרי בחלק מהלוחות).

בשביל שq9300 עם מכפלה של 7.5 יעבוד ב 3.3GHz אתה צריך שעון FSB של 450MHz וזה אומר שתצתרך לבדוק בקשר ללוח אם הוא מסוגל לעבוד ככה ואם מישהו עשה את זה כבר. וגם תצתרך זכרונות שמסוגלים לעבוד בDDR900 .

עם הq9450 אפשר יהיה לעשות את אותו דבר עם שעון FSB של כ412MHz .

אני ממליץ לך להתיעץ בפורום הOC (אני לא מבין גדול רק יודע את הבסיס). אין לי מושג בשביל מה אתה צריך מחשב שירוץ ב3.3GHz. אולי תגיד לנו מה אתה רוצה לעשות עם המחשב שלך ומישהו יוכל להמליץ לך על מפרט או מעבד.

פורסם
  • מחבר

אחי אני רוצה מחשב ל high defenition בכל המובנים, מבחינת cpu אני לא מוכן להתפשר יש לי מעבד חלש מאד.

אני מבין ב OC ועשיתי כבר הרבה פעמים... אבל זה לא חושב.

Q6700 עונה על הדירושת שלי - גם 4 ליבות וגם FSB של 1333 עם מכפלה עשר (3333מגהרץ), בדיוק כמו שצריך, בניגוד לq9300 שאצרטך לשבור בשביל אוברקלוק את הראש, וגם אולי להחליף לוח שיתמוך ב FSB גבוה יותר.

פורסם

ה-Q6600 וה-Q6700 עובדים בבאס של 1066 (FSB של 1066)

פורסם
  • מחבר

בגלל זה נביא אותו לFSB של 1333 :]

ובנוסף 4 ליבות.

שאלתי היתה רק.

אם לוקחים Q6700 נגד Q9300 ששניהם ללא OC...

מה יותר חזק?

פורסם

סביר להניח שה-Q6700, אבל ממש, ממש, ממש, ממש בקצת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים