פורסם 2008 במרץ 2217 שנים שלום חברה יש לי מחשב נייד HP בן שנתיים .. עכשיו הבעיה היא שכל הזמן הוא משמיע קול של כפתור תקוע כאשר הוא עולה לWINDOWS XP וכל הזמן נותן לי חלון של " האם אתה בטוח שאתה רוצה למחוק ? " כאילו אני לוחץ על DELETE ... מה נראה לכם הבעיה ? האם זו בעית חומרה או בעית תוכנה ? מה ניתן לעשות ?
פורסם 2008 במרץ 2217 שנים מחבר בבקשה תגובות . אני באמת תקוע זה מעצבן מאוד ואם אתם לא יודעים אז תנו הצעות בבקשה תודה מראש .
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר אחי אלו לא תיקתוקי דיסק קשיח אתה יודע למה ? כי המחשב כל הזמן מראה לי חלון של DELETE וזאת אומרת שיש "כאילו" מהשהוא תקוע ואפילו הקול לא דומה לזה של הקשיח :Z .מישהוא יש לו פיתרון אחר ? ???
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים יכול להיות שהכפתור נתקעגם אם אתה לא רואה את זה , תנסה להרים אותו עם מחטאם זה לא עוזר , יכול להיות שנשפך משהו על הכפתור וגורם שם להפעלה שלובקיצור כל דבר שיכול להפעיל את הכפתורזאת מקלדת של המחשב או שחיברת חיצונית?
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים אני לא כל כך מבין בלפטופיםאבל מנסיוני,זה קורה כשנדפק כפתוראו בגלל שהוא נלחץ /נתקע בטעותאו שיש לך מקלדת אלחוטית, ואז זה קורה לפעמים כשטווח הקליטה מהמשדר לא טוב או שנגמרות הבטריותניסית לבדוק בSAFE MODE?אם לא אז תנסה, ואם הבעיה נפסקת זה משהו בתוכנהבכל מקרה זה עדיין נראה לי בעייה של הכפתור אל תשכח שיש שני כפתורי DELETE במקלדת!!!תנסה להוציא פיזית את שני הכפתורים לנשוף לפנים ולנקות(אם יש לך אחריות עדיף שתשלח לבדיקה וזהו)עוד הצעה , תחבר לו מקלדת חיצונית, תוציא אותה ,תשחק עם הכפתורים שלה וכו'כל דבר שיכול לאפס את המקלדתכנס גם ללוח בקרה ושחק עם ההגדרות של המקלדת שם
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים מחבר כל מה שדברת עליו תקף על מחשב נייח אחי . כי במחשב נייד יש רק DELETE אחד וגם אי אפשר להוציא את הכפתורים פיזית :'( אבל אני אנסה את זה ב SAFE MODE אולי יצא לי שזו בעיה תוכנתית ולא חומרתית .
פורסם 2008 במרץ 2317 שנים סבבה גבראז אם בSAFE MODE זה לא ילך , תנסה את מה שאמרתי עם ההגדרות דרך לוח בקרה+תנסה לחבר לו מקלדת חיצוניתאל תשכח להריץ בדיקה של אנטי וירוס ADAWERESPYBOT
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים לא כל הניידים תומכים ב PS/2 לרוב הם כן תומכות ב S-VIDEO אני הייתי מציע : ללחוץ על SHIFT כמה פעמים ולעשות CANCEL אחרי שההודעה עולה כמו שאמר מעלי , תבדוק האם הבעיה קיימת בSAFE MODEתסרוק וירוסים ורוגלות
פורסם 2008 במרץ 2517 שנים כפתור delete תקוע.לעשות shift זה אומר למחוק את הקבצים לגמרי במקום לשים אותם בסל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.